Videoratkaisut yrityksille, webinaarien järjestäjille ja sisällönomistajille

Joustavan ja monipuolisen videoratkaisun löytäminen voi olla haastavaa, onneksi sellainen on kuitenkin olemassa. Icareus Suite tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen. Videoratkaisut ihmisiltä ihmisille.

VIDEOARKISTOT JA PORTAALIT

videoarkisto

Videoarkistot ja portaalit

Videoiden tuottaminen on ensimmäinen askel kohti parempaa verkkopresenssiä. Videoiden arkistointi luotettavasti ja keskitetysti voi tuottaa päänvaivaa monessa markkinointiorganisaatiossa.

Omat verkkosivut, laajat videoportaalit, partnerit, alihankkijat, mainostoimistot, jälleenmyyjät, moni voi hyötyä videoistasi kunhan pääsy niiden julkaisu ja jakelu onnistuu.

Icareus Suiten avulla et vain ylläpidä videoarkistostoasi helposti vaan myös julkaiset sen monikanavaisesti. Lupaamme, että laajat ominaisuutemme takaavat sinulle tehokkaan videoiden hallinnnan ja julkaisun. Lue lisää ominaisuuksista täältä.

Live tapahtumat

Icareus Suite mahdollistaa live lähetysten tekemisen suurillekin katsojamäärille. Käytämme globaaleja sisällönjakeluverkkoja taataksemme luotettavan jakelun niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuemme myös monikameralähetysten tekemistä ja tarvittaessa transkoodaamme lähetyksen sopivaksi eri päätelaitteille, adaptiivisesti luonnollisesti.

Videosoittimemme ansiosta voit upottaa lähetyksen joko omalle kotisivullesi tai luoda kokonaan oman videosivuston, johon voi tuoda myös tallenteet ja muut videoklipit tapahtumasta.

Maksurajapintaamme käyttäen voimme yhdessä tehdä tapahtumastasi maksullisen tai vaihtoehtoisesti voit myydä lippuja tapahtumaan oman verkkokauppasi kautta.

LIVE TAPAHTUMAT

live tapahtumat

WEBINAR

Webinar

Webinaarit

Webinaarin avulla on online tapahtumien järjestäminen todella helppoa. Tarvitset vain kameran ja PC:n ja tilaisuus on valmis. Icareus Suite avulla takaa, että videosi on katsottavissa optimoituna kullekin päätelaitteelle ja aina hyvälaatuisena.

”Arvostamme Icareusta hyvästä palvelusta ja AlfaTV:n puolesta
sanomme kiitoksia jokaiselle tässä mukana olleelle.”

Waldis Paeglis
Waldis PaeglisGraafinen suunnittelija, AlfaTV

”Olemme nauttineet työskentelystä Icareuksen kanssa heidän joustavuuden, teknisen osaamisen ja nopean reagointikyvyn takia.”

Timo Lämsä
Timo LämsäKehityspäällikkö, TV Tuotanto, Veikkaus

”Useiden ulkomaisten partnereiden jälkeen Icareus vakuutti meidät teknologiaosaamisellaan ja palvelualttiudellaan. Pystymme näin keskittymään omaan osaamiseemme ja joustavasti käyttämään Icareus Suite alustaa erilaisiin videopalveluihimme”

Jari Lähdemäki
Jari LähdemäkiToimitusjohtaja, Let’s Virtual

Infokanavat ja Digital Signage

Infokanavien avulla viestit niin yrityksen sisäisen viestin kuin ulkoisestikin. Icareus Suiten soittolistan avulla rakennat oikean TV kanavan helposti omista videoistasi. Kanavaa voi katsoa niin TV:llä, mobiilissa, PC:llä kuin tarjoamamme Digital Signage päätelaitteen kautta.

Helposti asennettava digisovitin mahdollistaa Infokanavasi esittämisen käytännössä missä tahansa missä on Internet yhteys.

INFOKANAVAT JA DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage

MAKSULLISUUS

Maksullisuus

Maksulliset videot ja tapahtumat

Tilausvideopalveluiden tai maksullisten tapahtumien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Maksuintegraatiomme ansiosta katsojasi voivat maksaa niin yhdestä videosta tai tapahtumasta kuin tilata videopalvelusi kuukausimaksulla. Tarjoamme niin luottokortti kuin pankkimaksut, Suomessa ja kansainvälisesti.

Ole yhteydessä ja kokeile ilmaiseksi