Banco Mediolanum

Tietoturvallista videoviestintää

Banco Mediolanum on palvellut perheitä jo vuodesta 1982

Mediolanum group, johon myös Banco Mediolanum kuuluu, perustettiin 1982 palvelemaan perheitä ja tarjoamaan heille henkilökohtaista palvelua Family Banker konseptinsa kautta. Sillä on yli 1 300 000 asiakasta Italiassa, Irlannissa, Saksassa, Luxemburgissa ja Espanjassa, joille se on tarjonnut online käyttökokemuksen jo vuodesta 2002. Banco Mediolanum on yksi italian pörssin FTSE MIB indexin merkittävimpiä yhtiöitä.

Banco Mediolanum

Yhteenveto

Banco Mediolanum tuottaa paljon sisäistä viestintää videoiden avulla kuten päivittäisiä analyysejä markkinoista ja tarvitsi luotettavan ja turvallisen online video alustan videoiden hallintaan ja jakeluun.

Casessa kerromme kuinka toimitimme Banco Mediolanumille tietoturvallisen Icareus Suite Videopilven sisäiseen videoviestintään.

Ratkaisu

Icareus Enterprise Video

Kumppani

Banco Mediolanum

Haaste

Analyytikkojen analyysit eivät saa vuotaan vieraille
Banco Mediolanumin analyytikot tekevät lähes päivittäin videoanalyysejä 

Banco Mediolanumin analyytikot tekevät lähes päivittäin videoanalyysejä markkinoiden tapahtumista, jotka ovat koko pankin henkilökunnan katsottavissa. Banco Mediolanum ei kuitenkaan halunnut rakentaa monimutkaista kirjatumisjärjestelmää vain videoita varten., joten päädyttiin ratkaisuun, jossa pääsyn vaaditaan salainen kertakäyttöinen avain. Videoportaali integroitiin pankin Intranettiin, joka tuottaa käyttäjille tarvittavat kertakäyttöiset avaimet. Näin käyttäjille käyttö on täysin läpinäkyvää ja helppoa.

Katselua kaikilla päätelaitteilla

Koska Banco Mediolanumin Intranet toimii kaikilla päätelaitteilla piti videopalvelunkin toimia.

“Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä kun Banco Mediolanumin kaltainen merkittävä ja moderni kansainvälinen pankkitoimija valitsi ratkaisumme ja pystyimme täyttämään heidän korkeat tietoturva vaatimuksensa hyödyntäen olemassa olevia Icareus Enterprise videopalvelun ominaisuuksia.”

Toni Leiponen
Toimitusjohtaja, Icareus Oy
Banco Mediolanum

Ratkaisu

Suojaus kertakäyttöavaimia käyttäen

Ratkaisuksi valikoitui Icareus Suite videopilvi, jossa videoidenkatselu suojataan käyttäen kertakäyttöisiä avaimia. Tähän päädyttiin kosk Banco Mediolanum ei halunnut rakentaa monimutkaista kirjatumisjärjestelmää vain videoita varten.

Suojattu käyttäjille läpinäkyvä integraatio

Videoportaali integroitiin pankin Intranettiin, joka tuottaa käyttäjille tarvittavat kertakäyttöiset avaimet. Näin käyttäjille käyttö on täysin läpinäkyvää ja helppoa riippumatta, mistä tai millä he videoita katsovat.

DRM ja videoiden salaus

Keskustelua käytiin myös DRM (Digital Rights Management) -suojauksen käytöstä itse videoiden salaamiseksi, mutta tätä ei ensivaiheessa koettu tarpeelliseksi. Icareus Suite videopilvi tukee eri DRM salauksia kuten PlayReady tai Widevine.

Responsiivisen videoportaalin kautta videot kaikkiin päätelaitteisiin

Icareuksella on useita valmiita videokäyttöliittymäpohjia, joiden avulla saadaan erittäin nopeasti rakennettua ja räätälöityä asiakkaan brändin mukainen videosivusto. Lisäksi Icareus tekee täysin räätälöityjä videosivustoja ja käyttöliittymiä.

Banco Mediolanumin –palvelussa on käytössä Icareuksen responsiivinen videokäyttöliittymäpohja, jota brändättiin toiveiden pohjalta. Käyttöliittymäpohjaa hyödyntämällä palvelu saatiin tuotantoon nopeasti ja vastaamaan pankin graafista oheistusta.

Responsiivisuuden ansiosta videopalvelu on käytettävissä niin tietokoneissa, mobiili- kuin tabletti-päätelaitteissa.

Alusta markkinoinnille

Banco Mediaolanum voi käyttää Icareus Suite Videopilveä myös markkinoinnissa. Osa videoista voi olla täysin julkisia ja he voivat upottaa niitä niin omille kotisivuilleen kuin kolmansien osapuolten portaaleihin.

Käyttäen Icareus Suiten markkinointityökaluja he voivat lisätä videoihin interaktiivisia mainoksia tai lomakkeita, joilla voi ohjata käyttäjät videosta verkkokauppaa, kerätä osallistumisia tai järjestää kilpailuja.

Tulokset

Icareus työskenteli tiiviisti Banco Mediolanumin IT osaston kanssa toteuttaessaan ja testatessaan Intranet integraation. Projekti onnistui erinomaisesti ja aikataulussa. Testauksen jälkeen järjestelmä siirrettiin tuotantoon Helmikuussa 2018 ja on toiminut moitteetta siitä lähtien.

Videoita katsotaan edelleen eniten tietokoneelta, mutta mobiilikäyttö on kasvanut. Videoiden käyttö on kasvanut tasaisesti ja suosituimpia videoita katsotaan jopa kolminkertaisesti verrattuna aikaisempaan.

katselusta on tietokoneella
0 %
videokatselun kasvu ensimmäisen 9kk aikana: 330%
+ 0 %

Muita asiakas-casejamme:

AlfaTV

TV Everywhere ja Hybridi-TV videopalvelut kanavalle

AlfaTV lähettää elokuvia, viihdettä, kulttuuria sekä ajankohtais-, asia- ja teemaohjelmia. Se rakentaa päivittäisen ohjelmistonsa muutaman tunnin ohjelmablokin varaan. Kanava lähettää ohjelmaa klo 7–12 ja prime time -aikana kello 19–00. AlfaTV ilmoittaa huomioivansa laajasti eri kohderyhmät ja erityisesti 55+ kohderyhmän.

Bright

Bright

Seuraava askel tapahtuma striimauksessa ja webinaareissa

Bright Group on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 400 alan ammattilaista. Osaavalla, kokeneella ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnalla on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä.

Minifiddlers

Maailman johtavan viulunsoitonopettajan kurssit maksullisena videopalveluna

Caprice Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys joka tarjoaa viulunsoiton etäopetusta Minifiddlers -videopalvelun avulla. Yritys on tunnettu klassisen musiikin etäopetuksen pioneerina ja viulunsoiton Colourstrings-opetusmetodista.