Banco Mediolanum

Tieturvallista videoviestintää

Banco Mediolanum on palvellut perheitä jo vuodesta 1982

Mediolanum group, johon myös Banco Mediolanum kuuluu, perustettiin 1982 palvelemaan perheitä ja tarjoamaan heille henkilökohtaista palvelua Family Banker konseptinsa kautta. Sillä on yli 1 300 000 asiakasta Italiassa, Irlannissa, Saksassa, Luxemburgissa ja Espanjassa, joille se on tarjonnut online käyttökokemuksen jo vuodesta 2002. Banco Mediolanum on yksi italian pörssin FTSE MIB indexin merkittävimpiä yhtiöitä.

Yhteenveto

Banco Mediolanum tuottaa paljon sisäistä viestintää videoiden avulla kuten päivittäisiä analyysejä markkinoista ja tarvitsi luotettavan ja turvallisen online video alustan videoiden hallintaan ja jakeluun.

Casessa kerromme kuinka toimitimme Banco Mediolanumille tietoturvallisen Icareus Suite Videopilven sisäiseen videoviestintään.

Ratkaisu

Kumppani

Banco Mediolanum

Haaste

Analyytikkojen analyysit eivät saa vuotaan vieraille
Banco Mediolanumin analyytikot tekevät lähes päivittäin videoanalyysejä 

Banco Mediolanumin analyytikot tekevät lähes päivittäin videoanalyysejä markkinoiden tapahtumista, jotka ovat koko pankin henkilökunnan katsottavissa. Banco Mediolanum ei kuitenkaan halunnut rakentaa monimutkaista kirjatumisjärjestelmää vain videoita varten., joten päädyttiin ratkaisuun, jossa pääsyn vaaditaan salainen kertakäyttöinen avain. Videoportaali integroitiin pankin Intranettiin, joka tuottaa käyttäjille tarvittavat kertakäyttöiset avaimet. Näin käyttäjille käyttö on täysin läpinäkyvää ja helppoa.

Katselua kaikilla päätelaitteilla

Koska Banco Mediolanumin Intranet toimii kaikilla päätelaitteilla piti videopalvelunkin toimia.

“We are happy and proud that significant and modern internaltional bank organization like Banco Mediolanum selected Icareus solution and we were able to fulfill their high cyber security requirementsby using the features of Icareus Enterprise Video service.”

Toni Leiponen
Managing Director, Icareus Ltd

Ratkaisu

Suojaus kertakäyttöavaimia käyttäen

Ratkaisuksi valikoitui Icareus Suite videopilvi, jossa videoidenkatselu suojataan käyttäen kertakäyttöisiä avaimia. Tähän päädyttiin kosk Banco Mediolanum ei halunnut rakentaa monimutkaista kirjatumisjärjestelmää vain videoita varten.

Suojattu käyttäjille läpinäkyvä integraatio

Videoportaali integroitiin pankin Intranettiin, joka tuottaa käyttäjille tarvittavat kertakäyttöiset avaimet. Näin käyttäjille käyttö on täysin läpinäkyvää ja helppoa riippumatta, mistä tai millä he videoita katsovat.

DRM ja videoiden salaus

Keskustelua käytiin myös DRM (Digital Rights Management) -suojauksen käytöstä itse videoiden salaamiseksi, mutta tätä ei ensivaiheessa koettu tarpeelliseksi. Icareus Suite videopilvi tukee eri DRM salauksia kuten PlayReady tai Widevine.

Responsiivisen videoportaalin kautta videot kaikkiin päätelaitteisiin

Icareuksella on useita valmiita videokäyttöliittymäpohjia, joiden avulla saadaan erittäin nopeasti rakennettua ja räätälöityä asiakkaan brändin mukainen videosivusto. Lisäksi Icareus tekee täysin räätälöityjä videosivustoja ja käyttöliittymiä.

Banco Mediolanumin –palvelussa on käytössä Icareuksen responsiivinen videokäyttöliittymäpohja, jota brändättiin toiveiden pohjalta. Käyttöliittymäpohjaa hyödyntämällä palvelu saatiin tuotantoon nopeasti ja vastaamaan pankin graafista oheistusta.

Responsiivisuuden ansiosta videopalvelu on käytettävissä niin tietokoneissa, mobiili- kuin tabletti-päätelaitteissa.

Alusta markkinoinnille

Banco Mediaolanum voi käyttää Icareus Suite Videopilveä myös markkinoinnissa. Osa videoista voi olla täysin julkisia ja he voivat upottaa niitä niin omille kotisivuilleen kuin kolmansien osapuolten portaaleihin.

Käyttäen Icareus Suiten markkinointityökaluja he voivat lisätä videoihin interaktiivisia mainoksia tai lomakkeita, joilla voi ohjata käyttäjät videosta verkkokauppaa, kerätä osallistumisia tai järjestää kilpailuja.

Tulokset

Icareus työskenteli tiiviisti Banco Mediolanumin IT osaston kanssa toteuttaessaan ja testatessaan Intranet integraation. Projekti onnistui erinomaisesti ja aikataulussa. Testauksen jälkeen järjestelmä siirrettiin tuotantoon Helmikuussa 2018 ja on toiminut moitteetta siitä lähtien.

Videoita katsotaan edelleen eniten tietokoneelta, mutta mobiilikäyttö on kasvanut. Videoiden käyttö on kasvanut tasaisesti ja suosituimpia videoita katsotaan jopa kolminkertaisesti verrattuna aikaisempaan.

0 %
katselusta on tietokoneella
+ 0 %
videokatselun kasvu ensimmäisen 9kk aikana: 330%

Related success cases

Banco Mediolanum

Secure Online Video Communication

The Mediolanum banking group, to which the Banco Mediolanum (Spain) belongs, was born in 1982 with the aim of serving families through the care of their finances. It currently has more than 1,380,000 customers in Italy, Ireland, Germany, Luxembourg and Spain.

Bright

Enterprise Webminars and Video Events

With over 400 employees in three countries, Bright is the leading Nordic provider of event, entertainment and experience services. Bright competent, knowledgeable and passionate staff combine decades of experience with new ideas to create exceptional experiences.

asiakkaat-veikkaus

Veikkaus

OTT Video and Service Management for Horse Racing

Veikkaus is the Finnish government-owned betting agency which holds a monopoly in the country. It was formed in 2017 as a merger of three previously existing betting and gambling agencies of Veikkaus, Fintoto and Finland’s Slot Machine Association. 

Ole yhteydessä ja kokeile