Futurelab logo

Videoakatemialla koulutuksen ja osaamisen skaalausta

Futurelab logo

Asiakaskokemuksen asiantuntija Futurelab Finland paransi asiakaspalveluaan ja nosti liikevaihtoaan online videoiden avulla

Futurelab Finland on Suomen johtava asiakaskokemuksen konsultointiyritys. He työskentelevät niin pörssiyhtiöiden kuin julkisten organisaatioiden kanssa. Futurelabin osaaminen pohjautuu sekä tieteelliseen perustaan että pitkään kokemukseen liiketoiminnasta. Nämä he muokkaavat käytännöllisiksi metodeiksi. Työssään kokeneet konsultit hakevat asiakaskokemuksen pullonkaulat ja auttavat asiakkaitaan muutosprosesseissa, joissa asiakas laitetaan etusijalle.

Muutamia esimerkkejä Futurelabin asiakkaista alla.

Futurelab Finland customers

Yhteenveto

Asiakaskokemus (CX) on siirtymässä nopeasti seminaareista johtoryhmiin ja Futurelab Finland ohjaa tätä muutosta kädet ”savessa”. He ovat tällä hetkellä ”go-to” konsultit Suomessa ja suosittuja key-note puhujia seminaareissa.

Rajallinen aika ja korkeat vaatimukset konsulteille ovat hidastaneet Futurelabin kasvua siitäkin huolimatta, että he ovat julkaisseet kirjoja ja pitäneet entistä suurempia seminaareja.

Futurelab päätti olla yhteydessä Icareukseen rakentaakseen asiakaskokemuksen akatemian, uudenlaisen online videoon perustuvan palvelun.

Icareus videopilvi mahdollisti integroidun asiakaskokemuksen, jossa asiakkaille tarjotaan niin ilmaisia webinaareja kuin maksullisia videokoulutuksia.

Icareus Enterprise Video

Haaste

Johtavina asiakaskokemuksen konsultteina Futurelab Finland osallistuu usein pitkäaikaisiin koulutus- ja konsultointi -hankkeisiin, joissa heidän yritysasiakkaiden asiakaskokemusta kehitetään pitkäjänteisesti. Kasvava kysyntä senioritason osaajille on johtanut  Futurelab Finlandille skaalautumishaasteeseen kun he eivät enää ehdi osallistua kaikkiin haluamiinsa projekteihin ja kymmeniin hands-on tapahtumiin. Korkeantason ylläpitämiseksi Futurelab Finlandin oli pakotettu ajattelemaan luovasti pystyäkseen vastaamaan asiakastarpeeseen.

Heidän kokeneet asiantuntijat ovat myös suosittuja puhujia seminaareissa ja Futurelab Finland halusi ottaa täyden hyödyn irti heidän osaamisestaan, skaalata liiketoimintaansa ja samalla luoda uutta liikevaihtoa.

Futurelab events and video academy

Ratkaisu

Futurelab Finland julkaisi uuden asiakaskokemuksen akatemian, online video koulutusta ja webinaareja tarjoavan palvelun. 

Akatemian tarkoitus on tuottaa Futurelab Finlandille uusia liidejä ja tarjota heidän nykyisille asiakkaille mahdollisuuden osallistua videokursseille ja oppia omassa tahdissaan.

Sisältönä akatemiassa on webinaareja, webinaarinauhoituksia ja videokoulutuksia. Tulevaisuudessa he aikovat myös tuottaa entistä enemmän suoria lähetyksiä Asiakaskokemuksen akatemian kautta. Investoinnin kattamiseksi osa sisällöistä on maksullista hyödyntäen pay-per-view mallia.

"Asiakkaamme ovat jo pitkään pyytäneet meitä laajentamaan asiakaskokemus -koulutuksiamme ja Icareus videopilvi tarjosi meille monipuolisen ja skaalautuvan alustan Futurelab Finlandin asiakaskokemuksen akateamiaa varten. Icareuksen video ja liiketoiminta -osaaminen ja tarjoama tuki oli ratkaisevaa projektin onnistumisen kannalta."

Kari Korkiakoski
Mr Kari Korkiakoski
Managing Director, Futurelab Finland

Tulokset

Asiakaskokemuksen akatemia julkaistiin osana Asiakaskokemuksen Trendit 2021 raporttia ja webinaaria. Se tuotti heti avajaispäivänä yli 200 uutta asiakaskontaktia Futurelab Finlandille ylittäen kaikki tavoitteet.

Tuotannon työnkulku on muokattu niin helpoksi, että kukin Futurelab Finlandin konsulteista voi rakentaa koulutuskokonaisuuksia omista erikoisosaamisistaan ja nauttia niiden tuomista eduista. Integroidun maksuprosessin ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja monipuolista sisältäen kaikki luottokortit, pankkimaksut ja mahdollisuuden käyttää arvoseteleitä.

Tämän ansiosta Futurelab Finlandin henkilöstö on innostunut pitämään webinaareja, rakentamaan koulutuskokonaisuuksia ja kommunikoimaan videon välityksellä.

Vuosia takana
0 +
Asiakaskokemuksen projektia
0 +
Viikottaisia asiakastapaamisia
0 +
Uusia liidejä päivässä
0 +

Muita asiakastarinoita

Helsingin kaupunki

Kaupungin videoviestinnän palvelu

Icareus toimitti uudistetun Helsinki-kanava palvelun Helsingin kaupungille. Helsinki-kanava on kaupungin videoviestinnän huipputehokas kanava ja tarjoaa kaupunkilaisille sekä omille työntekijöille tärkeitä ja ajankohtaisia ja asiapitoisista videosisältöjä ja -tapahtumia. 

Banco Mediolanum

Tieturvallista videoviestintää

Mediolanum group, johon myös Banco Mediolanum kuuluu, perustettiin 1982 palvelemaan perheitä ja tarjoamaan heille henkilökohtaista palvelua Family Banker konseptinsa kautta. Sillä on yli 1 300 000 asiakasta Italiassa, Irlannissa, Saksassa, Luxemburgissa ja Espanjassa, joille se on tarjonnut online käyttökokemuksen jo vuodesta 2002.

Bright

Bright

Seuraava askel tapahtuma striimauksessa ja webinaareissa

Bright Group on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 400 alan ammattilaista. Osaavalla, kokeneella ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnalla on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä.