Logo Icomem

Espanjan suurin lääkäriyhdistys ICOMEM julkaisi videoakatemiapalvelun ICOMEM Median Icareus Videopilvellä jakaakseen parasta tieteellistä tietoa lääkäreille ja kansalaisille

Icareus Videopilvipalvelu auttaa ICOMEM Mediaa nousemaan keskeisimmäksi Madridin lääkäreiden kouluttajaksi online-videoiden avulla

Madridin lääkäriyhdistys ICOMEM:sta (The Illustrious College of Physicians of Madrid) on perustettu 1893 ja siitä on tullut korkean ja tunnustetun osaamisensa sekä nykyaikaisten tilojensa myötä lääketieteenkeskus, joka on tullut tunnetuksi korkealaatuisesta ammatillisesta, tieteellisestä ja kulttuurillisesta toiminnasta ja tutkitun tiedon levittämisestä.

ICOMEM on Espanjan suurin lääkäriyhdistys, jolla on 42,697 jäsentä (joista 54% oli naisia 2016). Jotta henkilön voi harjoittaa työtä lääketieteen parissa Madridissa, on hänen oltava ICOMEM:n jäsen.

ICOMEM_logo

Yhteenveto

ICOMEM Media -videopalvelu syntyi keskellä pandemiaa. Sen tavoitteena on tulla merkittävimmäksi ja ajankohtaisimmaksi lääketieteellisen tiedonlähteeksi osana lääkäreiden jatkuvaa koulutusta Madridissa.

ICOMEM tuottaa Media -palveluun videosisältöä ja ohjelmia koskien lääke- ja terveystieteen uusimpia tutkimuksia ja raportteja. Se on tarkoituksena olla lääketieteen ja osaamisen kohtaamispaikka, audiovisuaalinen alusta, joka toimii linkkinä lääketieteellisen tiedonvaihtoon. ICOMEM Median avulla ICOMEM:n jäsenet ja muut lääketieteen parissa työskentelevät palvelunkäyttäjät löytävät kiinnostavaa sisältöä ja voivat jakaa omia osaamistaan sekä tutkimuksia.

ICOMEM Media -alustalla Videosisältö on saatavilla ICOMEM:n kollegoille, mutta myös kenelle tahansa muulle henkilölle joka on kiinnostunut ja haluaa nauttia uusimmasta ja tutkitusta huipputason tieteellisestä audiovisuaalisesta tietämyksestä sekä suorina lähetyksinä että suoratoistovideoina.

ICOMEM Media palvelu on toteutettu ja sitä hallitaan Icareus Enterprise videopilvipalvelulla. Suoratoistovideot ja tapahtumat on tuotu Icareus videopilvestä helppojen julkaisutyökalujen avulla ICOMEM:b verkkkosivuille.  

Tuote

Icareus Enterprise Video

Haaste

ICOMEM tarvitsi verkkovideopalvelua rekisteröityjen lääkäreiden koulutukseen, jossa koulutus ja lääke- ja terveystieteen ajankohtaiset sisällöt ja tutkimukset voitaisiin tuottaa online videoina ja jaella ICOMEM:n verkkosivuilla sekä Live -webinaareina, että suoratoistotallennevideoina.

Videopalvelun piti tarjota helpot työkalut Live webinaarien ja suoratoistovideoiden tuottamiseen, editoimiseen pilvipalvelun kautta ja jakeluun brändätyssä videokäyttöliittymässä heidän omilla verkkosivuillaan.

"Tärkein motivaatio ICOMEM Median luomiseen on välittää jäsenille ja yhteiskunnalle vastauksia heidän kysymyksiinsä parhaan käytettävissä olevan tieteellisen näytön perusteella henkilökohtaisten mielipiteiden sijasta. Elämme poikkeuksellisen haastavia aikoja ja epävarmuutta. Tämä on aika, jolloin sekä lääketieteen ammattilaiset että suuri yleisö kaipaavat varmuutta, ja tätä ICOMEM haluaa edistää.”

Dr Javier Martin
Dr. Martín-Sánchez
Vice Secretario, ICOMEM
ICOMEM_devices

Ratkaisu

Icareus Suite videopilvipalvelu antoi ICOMEM:lle mahdollisuuden luoda verkkosivustolleen integroitu erityinen tila, jossa käyttäjät voivat nauttia kaikesta, mitä ICOMEM:n tilaisuuksissa tapahtuu kullakin hetkellä ilmaisten webinaarien, korkean arvon haastattelujen sekä verkkokoulutusten kautta.

Icareus videopilvipalvelun helpot hallintakäyttöliittymät mahdollistavat kaikkien ICOMEM:n työntekijöiden luoda uusia brändättyjä tapahtumia sekä hallita, editoida ja julkaista tallenteita, haastatteluja ja koulutuksia.

Tulokset

ICOMEM Median kautta kaikilla lääkäreillä on 24/7 pääsy kaikkeen ICOMEMin (El Ilustre Colegio de Medicos de Madrid) tuottamaan audiovisuaaliseen sisältöön. Sen avulla he voivat helposti löytää olennaista ja luotettavaa tieteellistä tietoa ja sisältöä ja kouluttaa itseään silloin, kun se heille sopii.

ICOMEM Media mahdollisti ensimmäistä kertaa henkilöstölle keskitetyn ja helppokäyttöisen videoalvelun, jossa julkaistaan kaikki Madridin lääkäriyhdistyksen jäsenhaastattelut, kurssit sekä lääketieteelliset ja terveystieteelliset tutkimukset. ICOMEM Media antoi henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä sisällöntuotantoon ja tuottaa enemmän sisältöä kuin koskaan. Palvelu paransi myös jäsenten ja sidosryhmien palvelu- ja käyttökokemusta.

Palvelun myötä kaikki lääkärit ja kansalaiset voivat olla varmoja siitä, että ICOMEMissa julkaistu sisältö perustuu parhaaseen saatavilla olevaan tieteelliseen tutkimukseen ja näyttöön sosiaalisen median henkilökohtaisten mielipiteiden, huhujen ja ”valeuutisten” sijaan.

Perustettu (vuonna)
0
Sijoitus Espanjassa:
1
Jäseniä
0

Muut asiakascaset

Helsingin kaupunki

Kaupungin videoviestinnän palvelu

Icareus toimitti uudistetun Helsinki-kanava palvelun Helsingin kaupungille. Helsinki-kanava on kaupungin videoviestinnän huipputehokas kanava ja tarjoaa kaupunkilaisille sekä omille työntekijöille tärkeitä ja ajankohtaisia ja asiapitoisista videosisältöjä ja -tapahtumia. 

Banco Mediolanum

Tieturvallista videoviestintää

Mediolanum group, johon myös Banco Mediolanum kuuluu, perustettiin 1982 palvelemaan perheitä ja tarjoamaan heille henkilökohtaista palvelua Family Banker konseptinsa kautta. Sillä on yli 1 300 000 asiakasta Italiassa, Irlannissa, Saksassa, Luxemburgissa ja Espanjassa, joille se on tarjonnut online käyttökokemuksen jo vuodesta 2002.

FutureLab

Futurelab Finland

Videoilla liikevaihdon kasvua ja parempaa asiakaspalvelua

Futurelab Finland on Suomen johtava asiantuntija asiakaskokemuksessa. Heidän asiakkaat ovat jo pitkään toivoneet laajempia koulutuksia aiheesta ja Futurelab Finland päätti vastata kysyntään ja julkaisi Asikaskokemuksen Akatemian, jossa he jakavat tietoa niin webinaarien muodossa kuin laajempina maksullisina videokoulutuksina.