Bright Finland parantamaan asiakaskokemustaan Icareus Webinar pilvipalvelun avulla

, ,
Icareus Webinar Bright Finlandille

Helsinki, 25.5.2018, Bright Finland, joka on johtava pohjoismaiden johtava tapahtumajärjestäjä, on ottatnut käyttöön Icareus Videopilvipalvelun käytettäväksi webinaarien, Live –tapahtumien webcasting lähetyksien ja on-demand tallenteiden toteutukseen.

Avaimet-käteen toimitus on toteutettu yhdessä Maxicasterin kanssa, joka toimii sisällönjakeluverkon (CDN, content delivery network) ja tallennuspalveluiden operoijana Suomessa. Ratkaisu mahdollistaa Bright Finland:lle korkeatasoisten videopalveluiden tarjoamiseen Brightin asiakkaille sekä Suomessa ja ulkomailla. Palvelun avulla Bright toteuttaa eri julkishallinnon toimitjoiden ja yksityisten yritysten webinaari ja webcasting lähetyksiä, kuten tulosjulkistuksia, tiedotustustilaisuuksia ja muita tapahtumia.

Toimitus pitää sisällään Icareus Webinar -ratkaisun pohjautuen Icareus Suite videopilvipalveluun, Maxicasterin CDN- ja tallennuspalvelut sisällönjakeluun.

Brightille Icareus Webinar -ratkaisu tarjoaa varmatoimisen ja monipuolisen online videopalvelun sekä helppokäyttöiset työkalut Webinaarien ja Live –tapahtumien webcasting lähetyksien toteutukseen. Ominaisuudet pitävät sisällään muun muassa:

  • Helposti, asiakkaiden brändin mukaan muokattava responsiivinen web-käyttöliittymä, joka tukee desktop ja mobile päätelaitteita sekä Live—tapahtumiin, että tallenteille jälkikatselua varten
  • PowerPoint ja muiden esityksien synkronointi Live-lähetyksissä ja tallenteissa
  • Automaatinen ja manuaalinen tapahtumien hallinta
  • Automaattinen tai manuaalinen tapahtumien tallennus
  • Tallenteiden ja muun on-demand sisällönhallinta
  • Tallenteiden trimmaus, highlight –videoiden teko ja julkaisu
  • Automaattinen tallenteiden transkoodaus katselukokemuksen optimoimiseksi
  • Live –striimien transkoodaus sekä SD ja HD –laadulle
  • Live -tapahtumien ja tallenteiden käyttöoikeuksien hallinta
  • Tapahtumien Twitter- tai muut viestiruudut

Pilvipalveluna Icareus Webinar ratkaisu skaalautuu pienestä yleisöstä jättikokoisiin tapahtumiin. Icareuksen johtaja Mikko Karppinen kommentoi toimitusta: “Me olemme hyvin ylpeitä, että Brightin kaltainen johtava tapahtumajärjestäjä valitsi Icareuksen korvaamaan vanhat webcasting –järjestelmänsä pitkien ja laajamittaisten testiensä jälkeen. Me näemme sen todistuksena meidän ratkaisun erinomaisesta käytettävyydestä, joustavuudesta ja korkealaatuisesta teknologiasta.

Maxicasterin toimitusjohtaja Tommi Blom sanoo: “Maxicaster on partneroitunut Icareuksen kanssa tarjotakseen korkealaatuisia webcasting ja online striimaus tapahtumia Bright Finland:lle. Icareus tarjoaa Icareus Webinar webcasting ratkaisun joka mahdollistaa meidän asiakkaalle Live –videon ja PowerPoint –esityksien lähettämisen yritysten kriittisissä tapahtumissa kuten lehdistötilaisuuksissa, tulosjulkistuksissa ja osavuosikatsauksissa sekä yritysten sisäisissä tapahtumissa. Maxicaster toimittaa palvelun yhdessä muiden palveluiden kanssa, kuten skaalatuvan CDN-kapasiteetin ta tallennustilan.

Icareus Suite Videopilvi on online videopilvipalvelu (Online Video and TV platform, OVTP), joka on tarkoitettu yrityskäyttöön sekä pienille, etä suurille yrityksille, TV-kanaville, operaattoreille ja muille videosisällönjulkaisijoille, jotka haluavat hallinnoida ja jakaa sisältöä internet tai broadcast -ympäristöissä. Icareus Suite on Euroopan monipuolisin yrityskäyttöön tarkoitettu online videopalvelu, joka mahdollistaa Live ja on-demand sisällön, tilaajien, laitteiden, verkkopalveluiden, käyttökokemuksen, mainonnan sekä sisältöjen rahastuksen hallinnan mihin tahansa päätelaiteympäristöön.

Icareus Suiteen pohjautuva Icareus Webinar on helppokäyttöinen videopalveluratkaisu, joka on todennäköisesti markkinoiden monipuolisin. Icareus Webinar –ratkaisun avulla pystyy Internet –selaimen kautta kautta tuottamaan, hallinnoimaan sekä jakelemaan korkealaatuisia Webinar ja Webcasting –lähetyksiä eri verkkomedioihin, sosiaalisen median kanaviin kuten Facebookiin ja YouTubeen sekä muihin päätelaitteisiin jopa maailmanlaajuisesti.

Icareus Webinar -pilvipalvelu on edullinen ja nopeasti käyttöönotettava videopalvelu, jonka avulla organisaation tapahtuma, viestintä, markkinointi, koulutus ja muut toimijat saavat kaikki videoiden ja pilvipalveluiden hyödyt toimintansa käyttöön.

Maxicaster on suomalainen IPTV- ja OTT-teknologia-alustatarjoaja joka tähtää globaaleille markkinoille skaalautuvien end-to-end TV- ja online- ratkaisujen avulla. Maxicaster palevelee eri kokoisia asiakkaita teleoperaatoreista, TV-kanavista ja sisällönomistaista aina esimerkiksi laivavarustamoihin asti jotka etsivät uusia tapoja jaella IP pohjaista videota matkustajilleen. Lisätietoja ratkaisusta: http://www.maxicaster.com.

Bright Group on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 400 alan ammattilaista. Osaavalla, kokeneella ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnallamme on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä. Bright Groupin omistavat tytäryhtiöidemme aiemmat omistajat yhdessä sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Capmanin kanssa. Yrityksen kokonaisliikevaihto on noin 100 M€. Lisätietoja: http://www.brightgroup.com/

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad
Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icareus-ltd-
Facebook: https://www.facebook.com/IcareusLtd/
Internet sivut: www.icareus.fi