F-Liiga ja Icareus julkaisivat uuden suoratoisto- ja tilausvideopalvelun kansainvälisille salibandyfaneille

, , ,
Kimmo Nurminen F-Liiga

Helsinki, 09.12.2021, Suomen salibandyn F-Liiga on julkaissut uuden maksullisen videopalvelun kansainvälisille F-Liiga faneille. F-Liiga TV:n teknologia-alustana on Icareus Suite videopilvipalvelu.

Salibandya pelataan 80 maassa ja Kansainvälisellä Salibandyliitolla (IFF, International Floorball Federation) on 75 jäsenmaata kaikilta asutuilta mantereilta. IFF on rankannut miestensarjoissa 46 maata ja naisten sarjassa 40 maata paremmuusjärjestykseen.

Salibandy on yksi Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulajeista. F-Liigaan kuuluu sekä miesten, että naisten ylimmät sarjatasot Suomessa. F-liigassa pelaa yhteensä 30 joukkuetta, lähes 800 pelaajaa ja F-liigalla on sosiaalisessa mediassa yhteensä noin 300.000 seuraajaa.

F-liiga tarjoaa maailman parasta ja viihdyttävintä salibandya ja sen tavoitteena on kasvaa kansainvälisesti. Kansainvälisten F-liiga fanien palvelemiseksi ja F-liigan tunnettavuuden lisäämiseksi, F-Liiga halusi aloittaa oman suoratoistovideopalvelun. Kumppaniksi palvelua varten F-Liigan taustayhtiö SSBL Salibandy Oy valitsi kokeneen ja kansainvälisiä onlinevideopalveluita toteuttaneen Icareus Oy:n.  

F-liiga kauden alkaessa syyskuussa 2021, F-Liiga ja Icareus julkaisivat F-LiigaTV -palvelun. Palvelu on maksullinen suoratoistovideopalvelu, johon käyttäjä voi rekisteröityä, ostaa pääsyn ottelusisältöihin ja katsoa sekä suoria otteluita että ottelutallenteita.

Palvelussa on katsottavissa kaikki miesten F-liigan ottelut. Lisäksi naisten F-liigaTV palvelu julkistetaan vielä kauden 2021-2022 aikana. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi valita haluamansa sisältöpakettien, joko kausikortin kaikkiin peleihin, fanilipun tietyn joukkueen otteluihin tai yksittäisen ottelun. Kuukausittainen katseluoikeuden hinnalla (15,90€) pystyy seuraamaan kaikkia kuukauden aikana pelattuja otteluita ja niiden tallenteita.

Icareus toteutti F-liiga TV -palvelun käyttäen SaaS -pohjaista Icareus Suite videopilvipalvelua, joka vastasi palvelun vaatimiin monipuolisiin vaatimuksiin. Icareus Suite on käytössä kymmenillä kotimaisilla ja kansainvälisillä yrityksillä ja organisaatioilla useissa Euroopan, Aasian ja Lähi-idän maissa.

F-liiga TV -palvelua varten Icareus räätälöi ja julkaisu responsiivisen videopalvelun vastaamaan F-liigan brändiä. Otteluita ja otteludataa varten Icareus integroitui F-liigan käyttämään otteluhallintajärjestelmään, jolloin kaikki ottelut tai niiden muutokset saadaan automaattisesti F-liiga TV:seen. Lähetyssignaali tulee F-Liigan kumppaniyritykseltä. Icareuksen videopilvipalvelun hoitaa automaattisesti otteluiden jakelun globaalisti korkealaatuisina lähetyksinä, otteluiden tallentamisen ja julkaisun pilvessä. Lisäksi Icareuksen sisällönpaketointi-, maksurajapinta-, tilaajanhallinta- ja geoblockaus-työkalut mahdollistivat halutunlaisten sisältöpakettien julkaisun ja sisällönkaupallistamisen.

F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi yhteistyötä Icareuksen kanssa: “Tämä on merkittävä ja historiallinen askel F-liigan kasvulle kansainvälisesti. Icareuksen kanssa on alusta asti ollut yhteinen tahtotila luoda jotain sellaista mitä suomalaisessa urheilussa ei olla totuttu tekemään. Tuntuu hienolta avata kansainvälisille faneille mahdollisuus seurata suomalaisia huippujoukkueita ja F-liigaa.”

Icareuksen toimitusjohtaja Toni Leiponen kommentoi palvelua: “Urheilu on ollut meille aina lähellä sydäntä ja olemme olleet jo vuosia tekemissä salibandyn kanssa. On meille suuri kunnia päästä yhteistyöhön maailman parhaimman salibandysarjan kanssa ja auttaa viemään F-Liigaa ympäri maailmaa”.

Suomessa F-Liiga on katsottavissa Ruutu -palvelun kautta.

Icareus Suite on Euroopan monipuolisin online SaaS -pilvivideopalvelu, jota käyttävät niin TV-kanavat, operaattorit, yritykset, julkiset organisaatiot, kuin mikroyrityksetkin. Icareus Suite tarjoaa lukuisia ominaisuuksia kuten Live streaming -lähetykset, Video-on-demand suoratoistopalvelut, räätälöitävät videoportaalit, Webinar -tapahtumat, sosiaalisen Median integraatiot, tilaajahallinnan, mainosten hallinnan, maksumuurit ja kätevän mobiilisovelluksen videoiden lataamiseen kännykästä palveluun. Kaikki Icareuksen videopalvelut ovat aina bränditurvallisia, asiakkaan näköisiä palveluita, asiakkaan valitsemilla ominaisuuksilla.

Lue lisää:  https://www.icareus.fi

F-liiga tarjoaa maailman viihdyttävintä salibandya. F-Liigaan kuuluu sekä miesten että naisten ylimmät sarjatasot. F-liigan hallinnoinnista vastaa SSBL Salibandy Oy, joka on Suomen Salibandyliiton omistama ja sen myynnistä ja markkinoinnista vastaava osakeyhtiö. Lisätietoja: https://fliiga.com ja https://fliigatv.com 

Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu, kasvava ja voitollinen suomalainen videopilvipalveluihin erikoistunut yritys. Myynnistämme noin 60% tulee Suomen rajojen ulkopuolelta ja kansainvälisesti pääasiakkaitamme ovat videoalan ammattilaiset kuten TV-kanavat, TV-operaattorit ja mediatalot. Asiakkaita meille on kertynyt vuosien varrella noin 60:stä maasta, niin Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta kuin myös Etelä- ja Pohjois-Amerikasta.

Suomessa Icareuksen päätuote on räätälöitävä Icareus Suite videopilvipalvelu sekä siihen pohjautuvat Icareus OTT -palvelu sisällönomistajille, TV-kanaville ja operattoreille, Icareus Events & Webinar -palvelu brändättyihin tapahtumiin ja webinaareihin sekä Icareus Enterprise Video -palvelu, joka tarjoaa kaikille yrityksille ja muille organisaatiolle mahdollisuuden julkaista ammattimainen Internet -videopalvelu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön viestintään, markkinointiin, koulutukseen tai muihin palveluihin, kaikkiin päätelaitteisiin helposti ja edullisesti pilvestä.

Läisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad

Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:

Tähän uutiseen liittyviä materiaaleja:

Lataukset ja materiaalit

Tässä blogiin liittyvät lisätiedot ja materiaalit ladattavaksi:

Icareus Suite -presentaatio

Lisätietoa palvelusta ja sen monista käyttökohteista

Icareus Suite

Lue lisää kustomoitavasta Icareus Suite videopilvialustasta verkkosivuiltamme

Icareus Enterprise Video

Lue lisää yrityksille, yhdistyksille ja julkisille toimijoille tarkoitetusta, brändättävästä Icareus Enterprise Video videopilvialustasta verkkosivuiltamme

Icareus Tapahtuma- ja Webinaari ratkaisu

Lue lisää Online ja Hybridi Live-tapahtumiin ja webinaareihin tarkoitetusta, täysin yrityksesi näköisestä ratkaisusta verkkosivuiltamme

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!