Icareus Enterprise Video on yrityksille suunnattu palvelu liiketoiminnan tehostamiseen online videoiden avulla

Icareus Enterprise Video tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen.

Videoportaalit koulutukseen, perehdytyksiin ja sisällönjakoon

Yleisimpiä ja tehokkaimpia videoiden käyttötarkoituksia yrityksissä ja muissa orgaanisaatioissa on koulutus ja perehdytys.

Sisäisillä koulutusvideoilla saat parannettua työntekijöidesi osaamista, sitoutumista ja tuottavuutta.

Ulkoisilla koulutusvideoilla nopeutat myyntikanava- tai integraatiokumppaneidesi osaamista joka kasvattaa myyntiäsi, nopeuttaa tuotelanseerauksia globaalisti ja helpottaa tuotetoimitus- ja integraatioprojekteja.

Uusien työntekijöiden rekrytoinnin jälkeen voidaan myös osa perehdytyksestä suorittaa videoiden avulla joka nopeuttaa henkilön pääsyö sisälle työhön ja vapauttaa vanhoja resursseja tuottavaan työhön.

Live tapahtumat jopa globaalisti

Live -tapahtumat kiinnostavat on sitten kyseessä yrityksen tulosjulkistus, urheilutapahtuma tai konsertti.

Icareus Suite mahdollistaa live lähetysten tekemisen suurillekin katsojamäärille. Käytämme globaaleja sisällönjakeluverkkoja taataksemme luotettavan jakelun niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Videosoittimemme ansiosta voit upottaa lähetyksen joko omalle kotisivullesi tai luoda kokonaan oman videosivuston, johon voi tuoda myös tallenteet ja muut videoklipit tapahtumasta.

Mikäli jakelet premium-sisältöä, niin  tarjoamme erilaisia työkaluja sisällön kaupallistamiseksi.

Webinaareilla brändille lisäarvoa, uskottavuutta ja myyntiä

Webinaarit ovat uskomattoman suosittuja tänä päivänä eikä syyttä. Webinaarien avulla brändisi saa lisäarvoa, kouluttamalla saat uskottavuutta ja esitelemällä ratkaisusi yleisölle täytät myyntiputkesi.

Järjestä helposti suosittuja online webinaareja, julkistuksia ja muita Live-tapahtumia jopa globaalisti. Valinnaisesti kirjautuminensynkronoidut kalvot, Interaktiivisuus Twitterin tai viestiseinän muodossa. Jälkikatselua varten voit automaattisesti tallentaa tapahtuman, trimmata ja leikata  videot suoraan pilvessä ja julkistaa videot.

Icareus Webinaarin avulla on online tapahtumien järjestäminen todella helppoa. Tarvitset vain kameran ja PC:n ja tilaisuus on valmis.

Saavuta suuri yleisö sosiaalisessa mediasta

Jo vuoden 2015 lopulla Facebook ilmoitti, että heillä on 8 miljardia videon katselua päivittäin ja videot ohittivat muut mainostyypit sosiaaalisen media mainonnassa. Hallintakäyttäjät voivat julkaista videot Icareus pilvestä halutut videot haluttuna ajankohtana .

Icareus Enterprise Video -ratkaisu tulee omia videosoittimia ja videoportaaleja yrityksen internet, intranet ja extranet -sivuilla, mutta myös Live ja VOD -sisällönjakoa keskitetysti yhdestä paikasta yrityksen omille sosiaalisen median sivuille ja tileille eri sosiaalisen media kanaviin kuten Facebookiin, YouTubeen ja Twitteriin.

Enterprise Video Call-to-action

Hyödynnä videon herättämät tunteet liideinä videolomakkeilla

Videot tekevät ihmisiin vaikutuksen ja herättävät tunteita, jonka jälkeen ihmisen kiinnostuneempi ottamaan ensimmöisen askeleen – yhteyden palvelun tarjoajaan.

Icareus auttaa sinua tehostamaan markkinointi ja myynti toimintojasi sekä keräämään uusia liidejä lomakevideosoittimien avulla, jossa lomake voidaan liittää videon päälle tai sivulle.

Icareus Analytics tarjoaa dataa, että mistä videoitasi on katsottu ja koska. Voit myös integroida Icareus Suite CRM –järjestelmäsi kanssa jolloin liidit ohjautuvat suoraan omaan järjestelmääsi myyjille jatkotyöstettäväksi.

Mainosta videoilla

In-stream video pre-roll mainokset ovat online videomainonnan käytetyin muoto. Käytä tätä videomainonnan muotoa kaikkien eri videosisältöjesi yhteydessä. Mainoksia voi olla 0, 1, 2 tai niin monta kuin haluat. Voit myös esittää mainokset mid- tai post-roll paikoissa.

Hyödynnä videomainoksia on-demand, live tai webinar -sisältöjen yhteydessä ja kerää tuloja hyödyntäen mainostajien videoita tai esitä sponsoreiden, yhteistyökumppaneidesi tai omia mainosvideoita.

Icareus videopilvi tarjoaa helpot työkalut luoda eri kampanjoita, tehdä mainos-soittolistoja sekä kerätä ja raportoida mainosdataa

Mainosta ja myy bannereilla

Video on myös houkutin, jota katsottuaan ihminen saattaa kiinnostua sisällöstä niin, että haluaa toimia. Display –mainoksilla se tehdään mahdollisimman helpoksi, on sitten kyse kaupungista jakamassa lisätietoja tapahtumista tai päätöksistä; lippujen myynnistä mainosvideon yhteydessä tai kilpailujen järjestämisestä. Display –mainokset ovat myös erittäin helppoja ja nopeita tehdä.

Icareus videopilvi tarjoaa työkalut tehdä lisätä omia In-Stream Display -mainoksia (creatives) ja luoda kampanjoita. Mainoskampanjat voidaaan liittää niin Webinaari, Live- ja suoratoistovideoihin. Ja luonnollisesti voit myös seurata anaytiikasta näyttökertoja ja CTR:ää sekä raportoida tulokset.

”Arvostamme Icareusta hyvästä palvelusta ja AlfaTV:n puolesta
sanomme kiitoksia jokaiselle tässä mukana olleelle.”

”Olemme nauttineet työskentelystä Icareuksen kanssa heidän joustavuuden, teknisen osaamisen ja nopean reagointikyvyn takia.”

”Useiden ulkomaisten partnereiden jälkeen Icareus vakuutti meidät teknologiaosaamisellaan ja palvelualttiudellaan. Pystymme näin keskittymään omaan osaamiseemme ja joustavasti käyttämään Icareus Suite alustaa erilaisiin videopalveluihimme”

Infokanavat ja sisä-TV

Viestintä isolla ruuduilla, TV:ssä organisaation yleisissä tiloissa tai tapahtumakeskuksessa tekee vaikutuksen. Pyöritä joko omia soittolistakanavia, live-striimejä, webinaaria, TV-kanavia tai anna käyttäjän valita video.

Infokanavien avulla viestit tehokkaasti niin yrityksen sisäisen viestin kuin ulkoisestikin, kun ihmisten katse luontaisesti kohdistuu videosisältöön. Icareus Suiten soittolistan avulla rakennat oikean TV kanavan helposti omista videoistasi. Kanavaa voi katsoa niin TV:llä, mobiilissa, PC:llä kuin tarjoamamme ”digital signage” -tyyppisen IP-digisovitin päätelaitteen kautta, joka mahdollistaa Infokanavasi esittämisen käytännössä missä tahansa missä on Internet yhteys.

Maksulliset tai mainokselliset videot ja tapahtumat

Tilausvideopalveluiden tai maksullisten tapahtumien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Maksuintegraatiomme ansiosta katsojasi voivat maksaa niin yhdestä videosta tai tapahtumasta kuin tilata videopalvelusi kuukausimaksulla. Tarjoamme niin luottokortti kuin pankkimaksut, Suomessa ja kansainvälisesti.

Voit myös jaella kohderyhmällesi Voucher -tunnuksia tai pyytää rekisteröitymään päästäkseen katsomaan sisältöjä tai ansaita näyttämällä videoiden yhteydessä omia pre-roll videomainoksia tai hyödyntämällä Icareuksen valmiita integraatioita videomainospalveluihin.

ICAREUS ENTERPRISE VIDEON HYÖDYT LIIKETOIMINNALLESI

 1. Saavuta business päättäjät tai kuluttajat verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa  – Online -videoiden katsominen kasvaa räjähdymäisesti kaikissa ikäluokissa. Icareus Enterprise Videon avulla saat videonäkyvyyden helposti ja tehokkaasti.
 2. Vaikuta kohderyhmiisi  –  Tutkimusten mukaan videona viestisi menee perille 6 kertaa tehokkaammin kuin tekstinä tai kuvana
 3. Markkinoi ja kasvata omaa myyntiäsi –  Jopa 74% B2B johtajista katsoi työaiheisia videoita viikottain ja ¾ kuluttajsta osti todennäköisemmin jos näki ensiksi tuotevideon. Icareus Enterprise Video tarjoaa call-to-action videoominaisuuksia ja integraatiomahdollisuuksia inbound –myynnin parantamiseksi.
 4. Mainosta omia tuotteitasi tai palvele kumppaneitasi – Videomainonta on nyt helpompaa kuin koskaan. Icareus Enterprise Videon avulla voit helposti liittää omat tai kumppaneiden pre-roll mainosvideot muihin videoihisi tai esimerkiksi webinaari –lähetyksiin.
 5. Parempaa osaamista koulutuksella – Paranna laatua ja saavuta kustannustehokkuutta sisäisellä videokoulutuksella, -perehdytyksellä ja -osaamisportaaleilla. Tehosta myös kanavamyyntiäsi kumppanikoulutuksin.
 6. Tehokkuutta viestintään – esimerkiksi johdon viestintää, rekrytointiprosesseja tai reklamaatioiden laatua. Tutkimukset kertovat että jopa  93% sisäisen viestinnän tiimeistä näkee videon tärkeänä viestinnän työkaluna.
 7. Webinaareilla  myyntiä ja ekologisuutta  – Webinaarit ovat tehokas tapa tuoda esille omaa osaamista ja asiantuntevuutta ja sitä kautta myyntiä. Järjestäjä säästää myös aikaa ja kustannuksia, kun ei tarvitse varata ja järjestää tapahtumapaikkaa. Webinaari säästää huomattavasti myös energiaa ja luontoa.
 8. Korkea ROI nopeasti – Icareus Enterprise Video on yksi mailman monipuolisimmista videoratkaisuista joka voi edesauttaa organisaatiosi liiketoimintaa monilla eri osalueilla. Toisaalta palvelun liiketoimintamalli ei vaadi alkuinvestointeja, palvelumaksu perustuu käyttöön, ei käyttäjämääriin ja voit maksaa palvelun vaikka kuukausittain, tarkoittaen, että investointisi voi maksaa itsensä takaisin jo kuukaudessa tai parissa.

Ole yhteydessä ja kokeile ilmaiseksi

  Click here to add your own text

  Click here to add your own text