Icareus Suite videopilvipalvelu

tarjoaa monipuolisimmat ominaisuudet ja mahdollisuudet

Icareus Suite on on Icareuksen varmatoiminen, helppokäyttöinen ja markkinoiden monipuolisin videopilvipalvelu sekä pienille että suurille asiakkaille.

Järjestelmä hyödyntää maailmanlaajuisia sisällönjakoverkkoja joiden avulla videon jakelu onnistuu parhaimmalla laadulla Skandinaviasta Australiaan.

Icareus Suite on online videopilvipalvelu (Online Video Platform), jossa asiakas pystyy Internet –selaimen kautta kautta tuottamaan, hallinnoimaan sekä jakelemaan Live, on-demand ja webinar -videoita ja tapahtumia eri medioihin ja päätelaitteisiin.

Icareus Suite videopalvelun avulla avulla organisaation johto, viestintä, markkinointi, koulutus ja muut osastot saavat kaikki videoiden ja pilvipalveluiden hyödyt nopeasti käyttöönsä.

Icareus Suite videopilvipalvelu tarjoaa yrityksille sekä valmiita suoraan käyttöönotettavia palveluita ja ratkaisuja, että sitä hyödyntäen voidaan yritykselle rakentaa omien tarpeiden perusteella räätälöity videopalvelu.

Enterprise Video for Tampereen Messut

Icareus Enterprise VideoIcareus Enterprise Video tarjoaa yrityksille uusia mahdollisuuksia parantaa myyntiä, brändi tunnettavuutta, kouluttaa omia työntekijöitä ja myyntikanavia ympäri maailmaa sekä viestiä nopeasti ja tehokkaasti läpi koko organisaation.

Icareus Enterprise Video auttaa organisaatiosi pääsememään videoaikakaudelle - kaikki tapahtuu yhden, keskitetyn, jaetun, turvallisen ja luotettavan pilviympäristön kautta brändättynä organisaatiosi brändin mukaisesti.

Icareus Webinar

Icareus WebinarIcareus Webinar on helppokäyttöinen videopalveluratkaisu, joka on todennäköisesti markkinoiden monipuolisin.

Icareus Webinar –ratkaisun avulla palveluntarjoaja ja/tai asiakas pystyvät Internet –selaimen kautta kautta tuottamaan, hallinnoimaan sekä jakelemaan korkealaatuisia Webinar ja Webcasting –lähetyksiä eri medioihin ja päätelaitteisiin jopa maailmanlaajuisesti.

TV Evewyehre for AlfaTV

Icareus TV EverywhereIcareus TV Everywhere –ratkaisu auttaa TV –kanavia ja muita sisällönjakelijoille tavoittamaan katselijansa milloin tahansa ja missä tahansa Internetin kautta.

Icareus TV Everywhere –ratkaisu pitää sisällään Icareus Suite video- ja TV-pilvipalvelun sekä valinnaisesti loppukäyttäjäsovelluksen melkein mihin tahsansa päätelaitteeseen joita TV-kanava tai sisällönjakelija voi hyödyntää

OTT for IPSweden

Icareus OTTIcareus OTT on tarkoitettu TV -operaattoreille ja sisällönjakelijoille jotka haluavat ansaita videopalveluilla Internetissä.

Icareus OTT –ratkaisun avulla voi operaattori laajentaa oman perinteisen kaapeli-, satelliitti- tai terrestriaaliverkkoratkaisun palveluntarjontaan avoimeen Internetiin tai sisällönomistajat ja jakelijat voivat aloittaa kokonaan uuden OTT eli ”pilviTV” -palvelun.

Icareus Suite on ammattilaisten videopilvipalvelu ammattimaiselle organisaatiolle. Icareus Suite videopilven ominaisuuksia ovat muun muassa:

Videoarkisto
Videoarkistolla hallinnoit kaikki videosi yhdessä käyttöliittymässä.
Kanavat
Suorat lähetykset organisoituvat helposti kanavien avulla
Webinar
Webinar ominaisuuden avulla järjestät online tapahtumat käden käänteessä
Soittolistat
Soittolistojen avulla rakennat omista videoistasi Info- ja mainoskanavia, joita voi katsoa millä tahansa päätelaitteella
Adaptiivisuus
Kaikki videosi optimoidaan kullekin ruudulle ja jaellaan adaptiivisia, jolloin ne sopeutuvat riippuen internet yhteydestäsi
Transkoodaus
Kaikki videot transkoodataan eri päätelaitteiden vaatimuksien mukaisesti, ei ihmettelyä, lataat vain orginaalin pilveen
Videosoittimet
Icareus Suite tarjoaa sivuillesi upotettavan videosoittimen, jonka voit räätälöidä vastaamaan omia tarpeitasi
Videoportaalit
Videoportaalin kautta loppukäyttäjät pääsevät katsomaan videoitasi
Ohjelmaopas
TV:stä tutun ohjelmaoppaan ansiosta katsojasi tietävät mitä kanavallasi on milloinkin
Nauhoitus
Automaattisen ja manuaalisen nauhoituksen ansiosta on tapahtumaklippien tekeminen nopeaa ja tehokasta
Videoeditori
Sisäänrakennetulla videoeditorilla trimmaat videosi oikean pituiseksi
Analytiikka
Videoanalytiikan ansiosta tiedät mitkä ovat suosituimmat videosi, tapahtumasi ja webinaarisi

Voit olla meihin myös yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Ole yhteydessä ja kokeile