Icareus panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Tässä uutisessa kerromme uusista Icareus Videopilven ominaisuuksista, joita olemme julkistaneet viimeisen vuoden aikana.

Icareus Videopilvi kehittyy vauhdilla

Viestintään | Koulutukseen | Tapahtumiin |  Sisältöpalveluihin

Icareus Videopilvi kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Icareuksen tavoitteena on olla Euroopan johtava videopilvi.  Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet kymmeniä uusia asiakkaita Suomesta ja ulkomailta lukuisilta eri toimialoilta. Uusien asiakkaiden joukossa on yksityisiä yrityksiä, julkisia organisaatioita, ja 3. sektorin toimijoita. Uusia asiakkaitamme vuodelta 2022 ovat muun muassa:

Icareus Videopilvi on online-videoalusta, jolla tehostat organisaatiosi viestintää, koulutuksia, tapahtumia, markkinointia ja videosisällönhallintaa brändisi mukaisten virtuaalitapahtumien, online-videoiden ja helppojen työkalujen avulla.

Tuota ja kuvaa

Editoi ja tekstitä

Hallitse

Julkaise ja jaa

Analysoi

Icareus panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Viimeisen vuoden aikana olemme julkistaneet satoja parannuksia ja lukuisia uusia ominaisuuksia. Suurimman osan tuotekehitystyöstämme teemme asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, mutta lisäksi teemme paljon ”näkymätöntä” palvelualustan kehitystyötä. Tässä top 7. uusista Icareus Videopilven ominaisuuksista, joita olemme julkistaneet viimeisen vuoden aikana. 

1. Icareus Studio videoeditori

Icareus Studio on selainpohjainen ja helppokäyttöinen videoeditori, joka ei vaadi mitään asennuksia tietokoneellesi.

Icareus Studion avulla kuka tahansa viestintä-, markkinointi-, koulutus- tai tapahtumavastaava voi nopeasti toteuttaa ja julkaista brändin mukaisia videoita ilman aikaisempaa videoeditointi kokemusta. 

Videoeditori mahdollistaa valmiiden videoiden editoinnin, kuvaruutukaappauksen tai vaikkapa web -kameran hyödyntämisen videota varten.

Icareus Studio

2. MyIcareus mobiilisovellus

MyIcareus mobile app

MyIcareus mobiilisovellus on kätevä ja helppo työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat kuvata, ladata ja julkaista videoita nopeasti ja helposti pilveen. 

Sovellus toimii niin puhelimissa kuin tableteissa ja sen voi ladata suoraan Applen tai Googlen sovelluskaupasta.

3. Video- ja tapahtuma-analytiikka 2.0

Vuoden 2022 alusta julkaisimme uuden big dataan pohjautuvan video- ja tapahtuma- analytiikka-alustan asiakkaidemme käyttöön.

Uusi ratkaisu antaa entistä tarkempaa tietoa Live -tapahtumien, tapahtumatallenteiden ja muiden videoiden katseluista, kestosta ja katselun jakautumisesta.

4. Icareus tekstitystyökalu

Icareus tekstitystyökalu

Ennen kesälomia saimme ensimmäisen version julkistettua Icareuksen omasta tekstitystyökalusta. Työkalu, jota erityisesti saavutettavuusvaatimuksia noudattavat julkiset organisaatiot ovat kaivanneet kovasti.

Icareus tekstitystyökalu mahdollistaa samankielisten ja käännöskielisten tekstityksien luomisen, muokkaamisen, kääntämisen ja julkaisun. 

Valmiita tekstitiedostoja voi ladata työkaluun nopeuttaakseen tekstitystä sekä kätevä aikajana ja pikanäppäimillä tapahtuva ajatus tekevät teksityksestä helppoa. 

5. Icareus Viestiseinä 2.0

Icareus kehittää jatkuvasti myös jo olemassa olevia ominaisuuksia ja suurin osa tuotekehityksestä tehdäänkin asiakkailta tulevien pyyntöjen pohjalta.

Yksi tällainen paljon toivottu ominaisuus oli Icareus webinaarien ja tapahtumien viestiseinän uusi versio, jossa uusina valinnaisina ominaisuuksina tuotiin muun muassa muiden chättääjien viesteihin vastaaminen ja viesteistä tykkääminen.

6. Suomenkielinen hallintakäyttöliittymä

Icareus toimii kansainvälisesti 60 maassa ja suuri osa asiakkaistamme on ulkomailla. Olemme kuitenkin suomalainen yhtiö ja palvellaksemme suomalaisia asiakkaitamme paremmin, julkaisimme hallintakäyttäjille suomenkielisen käyttöliittymän.

Käyttäjä voi aktivoida sen itse omista asetuksista, jos haluaa sen mielummin kuin englanninkielisen käyttöliittymän.

7. Käyttöoikeuksien hallinta

Icareuksen suuremmilla asiakkailla voi olla kymmeniä tai jopa satoja hallintakäyttäjiä. Hallintakäyttäjät jakautuvat heillä eri ryhmiin tai yksiköihin.

Icareuksen käyttöoikeuksien hallinnalla käyttäjät voidaan jakaa eri rooleihin kuten  pääkäyttäjät, hallintakäyttäjät ja katsojat, mutta heidät voidaan koota myös tiimeihin kuten viestintätiimi, koulutustiimi jne.

Kullekin käyttäjälle tai tiimille voidaan antaa eri oikeuksia eri sisältöihin. 

Lisätietoja

Mikäli kaipaat lisätietoja ylläolevista ominaisuuksista tai sinulla on muita tarpeita, niin ole yhteydessä. Voit lukea ominaisuuksista myös Helpdeskistämme.