Previous slide
Next slide

Palveluamme käyttävät muun muassa:

Muistathan, että videot ovat jokaisen yrityksen arkipäivää niin pienissä Start-up yrityksissä kuin isommissa korporaatioissa.Videoiden käyttö muun muassa koulutuksessa, markkinoinnissa kuin sisäisessä käytössä kasvaa jyrkästi. Jo nyt 90% Internetin käytöstä on videoiden katselua.

10 syytä siirtyä Icareus Enterprise Videoon:

1. Nopeuta videoidesi tuotantoa

Voit kuvata videosi kännykällä, kameralla, kaapata ruudulta tai tallentaa live -lähetykset automaattisesti tai manuaalisesti. Videon voit trimmata helposti hallintakäyttöliittymässä jonka jälkeen video on valmis julkaistavaksi. Kuka tahansa pystyy siihen vain muutamassa minuutissa!

2. Helpota videoiden hallintaa ja jakele kaikkialle

Icareus Enterprise Video säilyttää ja muokkaa keskitetysti yhdessä paikassa ja jakelee videosi luotettavasti ja vaivattomasti, mihin haluat: Internetiin, Extranetiin, Intranetiin, kumppaneiden sivuille, Digital Signageen, TV:seen, videosovelluksiin tai Sosiaaliseen mediaan. Sisäänrakennettujen työkalujen ansiosta videosi optimoidaan automaattisesti kullekin ruudulle sopivaksi varmistaen parhaan katselukokemuksen.

3. Omista itse omien videoidesi kaikki oikeudet

Oletko koskaan lukenut sosiaalisen median käyttöehtoja? Monet videot ovat varmasti hyviä sosiaaliseen mediaan, mutta et välttämättä halua menettää videoidesi oikeuksia kuten tapahtuu esim. YouTubessa ja Facebookissa.

4. Jos olet ammattilainen, niin näytä myös ammattilaiselta

Videot vaikuttavat – tutkimusten mukaan jopa 6 kertaa tehokkaammin kuin teksti ja kuva. Mutta se, että upottaa yrityksen kotisivuille esim. YouTube playerin on sama kuin kuin tulostaisi ilmaisia käyntikortteja, joissa on kolmannen osapuolen mainoksia kääntöpuolella tai yrityksen web -sivuilla näkyisi muiden mainoksia.

5. Analysoi ja optimoi videoidesi vaikutus

Keräämme monipuolista tietoa kuinka videoitasi katsellaan, kuka, missä ja milloin. Näin voit varmistaa, että teet oikeanlaisia sisältöjä, jotka liikuttavat asiakkaitasi, kumppaneitasi tai muita sidosryhmiäsi.

6. Tavoita massat suorilla lähetyksillä

Kun haluat tavoittaa reaaliajassa suuret yleisöt ei pelkkä tapahtuma enää riitä. Tämän takia yhä suurempi osa tapahtumista kuvataan ja Icareus Enterprise Videon avulla voit tuoda tapahtuman suoran lähetyksen kaikkien saataville, joko ilmaiseksi tai maksullisena. Automaattisen nauhoituksen ansiosta on tapahtuma nähtävillä myös jälkikäteen.

7. Webinaarien avulla koulutat niin omat, kumppanit kuin vieraatkin

Icareus Enterprise Videon webinaari – ominaisuus on yksi suosituimpia ominaisuuksiamme asiakkaidemme keskuudessa. Sillä voit järjestää online webinaareja, julkistuksia ja muita Live-tapahtumia jopa globaalisti. Valinnaisesti synkronoidut kalvot, Interaktiivisuus Twitterin tai viestiseinän muodossa. Jälkikatselua varten voit automaattisesti tallentaa tapahtuman, trimmata ja leikata videot suoraan pilvessä ja julkistaa videot. Webinaarien toimivat niin sisäisessä ja kumppaneiden koulutuksessa kuin ulkoisten kohderyhmien tavoittamisessa ja markkinoinnissa. Webinaarityökalumme avulla on verkkotapahtumien järjestäminen lastenleikkiä.

8. Firman oma räätälöity videoportaali päivässä

Osana Icareus Enterprise Video pilvipalveluamme, tarjoamme sekä ”upotettavat” videosoittimet että yrityksesi brändin ja ulkoasun mukaisen videoportaalin. Päivässä saat yrityksellesi oman videoportaalin, sisäiseen tai ulkoiseen koulutukseen, markkinointiin, viestintään, työntekijöiden perehdyttämiseen tai kaikkiin niihin. Videoportaali voi olla suljettu tai avoin, ihan kuten haluat. Kuten minkä tahansa videosoittimemme myös sen voi upottaa yrityksesi kotisivuille, Intranetiin tai Extranettiin.

9. Integrointi yrityksesi omiin järjestelmiin

Icareus Enterprise Video tarjoaa avoimet API -rajapinnat niin muihin palvelinympäristöihin kuin sovelluksiin ja käyttöliittymiin. Voit siis integroida Icareuksen videopilven esim. omaan verkkosisällönhallintajärjestelmään, verkko-oppimisympäristöön tai käytäjähallintaan, tai sitten rakentaa omia videosovelluksia ja käyttöliittymiä.

10. Helppo, nopea ja edullinen käyttöönotto

Ei isoja projekteja tai kustannuksia. Aitona pilvipalveluna Icareus Enterprise Video on käytössäsi jo tilausta seuraavana päivänä!

Ole yhteydessä ja sovitaan sinulle sopiva demoaika

Joustavan ja monipuolisen videoratkaisun löytäminen voi olla haastavaa, onneksi sellainen on kuitenkin olemassa. Icareus Suite tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen. Videoratkaisut ihmisiltä ihmisille.