Viisi syytä siirtyä videopilveen

1. Helpota videoiden hallintaa

Icareus Suite säilyttää, muokkaa ja jakelee videosi luotettavasti ja vaivattomasti. Sisäänrakennettujen työkalujen ansiosta videosi optimoidaan kullekin ruudulle sopivaksi eikä suuretkaan yleisöt aiheuta ongelmia jakelussa.

2. Analysoi ja optimoi videoidesi vaikutus

Keräämme monipuolista tietoa kuinka videoitasi katsellaan, kuka, missä ja milloin. Näin voit varmistaa, että teet oikeanlaisia sisältöjä, jotka liikuttavat ihmisiä.

3. Tavoita massat suorilla lähetyksillä

Kun haluat tavoittaa reaaliajassa suuret yleisöt ei pelkkä tapahtuma enää riitä. Tämän takia yhä suurempi osa tapatumista kuvataan ja ICareus Suite avulla voit tuoda tapahtuman suoran lähetyksen kaikkien saataville, joko ilmaiseksi tai maksullisena.

4. Webinaarien avulla koulutat niin omat kuin vieraatkin

Webinaarit ovat yhä suositumpia niin sisäisessä koulutuksessa kuin ulkoisten kohderyhmien tavoittamisessa ja markkinoinnissa. Webinaarityökalumme avulla on verkkotapahtumien järjestäminen lastenleikkiä.

5. Laita videosi tuottamaan

Mainonnanratkaisuillamme voit laittaa videosi tuottamaan rahaa automaattisesti. Pystymme myös rakentamaan sinulle tilausvideopalvelun tai voit laskuttaa videoistasi katsomiskertojen mukaan. Ole yhteydessä ja kysy lisää.

Ole yhteydessä ja kokeile ilmaiseksi

  ”Olemme nauttineet työskentelystä Icareuksen kanssa heidän joustavuuden, teknisen osaamisen ja nopean reagointikyvyn takia.”

  Olet hyvässä seurassa

   

  [icareus-suite-load-video id=”5815896″]
  katso tästä video

  Joustavan ja monipuolisen videoratkaisun löytäminen voi olla haastavaa, onneksi sellainen on kuitenkin olemassa. Icareus Suite tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen. Videoratkaisut ihmisiltä ihmisille.

  [icareus-suite-load-videos id=”70302″]