Icareus Videopilvi medialle, TV:lle ja sisällönomistajille

Videopilvipalvelu joka saa sisältösi loistamaan kaikkialla, kaiken aikaa

Icareus Videopilvi on online-videoalusta (Online Video Platform), jolla asiakas pystyy Internet-selaimella tuottamaan, hallinnoimaan ja jakelemaan kaikkea videosisältöään, sekä halutessaan kaupallistamaan niin maksurajapinnan kuin mainosten avulla.

Videoalustamme juuret ovat TV- ja mediaympäristössä, jossa sillä on asiakkaita kymmenissä eri maissa.

Ratkaisumme mahdollistaa:

  • TV Everywhere, OTT, SmartTV, elokuva-, tai muun sisältöpalvelun toteutuksen
  • Sovelluksien, metatietojen, käyttäjien ja käyttökokemuksen hallinnan kaikissa päätelaitteissa
  • Liiketoiminnan mainostuksen ja käyttäjäanalytiikan, eri maksullisten liiketoimintamallien avulla.
Icareus Suite
Hitv-screenshots

Icareus Videopilvi on joustava

Ja sitä voidaan hyödyntää erilaisissa asiakasratkaisuissa

Icareus OTT Solution

TV-kanavat ja operaattorit

Icareus on toiminut TV-kanavien ja operaattoreiden kanssa yli 20 vuotta jopa 60 maassa. Icareus Videopilvi tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet OTT tai TV Everywhere -tyylisen videopalvelun rakentamiseen, hallintaan ja kaupallistamiseen.

Icareus TV Everywhere Solution

Mediat

Eri mediat hyödyntävät tänä päivänä paljon videota, mutta julkaisujärjestelmiä ei ole optimoitu videosisältöjen tai mainosten hallintaan. Mediat voivat helposti Icareus Videopilven avulla  hallinnoida videoita, tapahtumia, tallenteita ja mainoksia, ja sisällyttää niitä muun sisällön yhteyteen.

Elokuvapalvelut ja muut sisällön omistajat

Sisältöpalvelujen pyhä kolminaisuus: kilpailukykyinen sisältö, alusta ja markkinointi. Icareus Videopilvi tarjoaa alustan kaikille sisällönomistajille ja -jakelijoille teknisesti kilpailukykyisen videopalvelun rakentamiseen, edullisesti, ilman suuria investointeja.

Icareus Videopilven lähetystymistapa

Pilvipalvelu – Toimii globaalista ja luotettavasti johtavasta pilviympäristöstä

UX & sovellukset – Räätälöitävät, template-pohjaiset sovellukset ja selainpohjaiset käyttöliittymät tarjoavat huippulaatuisen käyttökokemuksen ja pohjan nopeaan ja taloudelliseen käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Alhaiset aloitusivestoinnit – pienet asennus- ja räätälöintikulut jättävät budjettia myös sisältöihin ja markkinointiin.

OPEX-palvelumalli – OPEX perustuu sopimuksen mukaan tilaajamäärään, mainontaan, myyntiisi tai asiakaskuntaasi.

Avoin alusta – Pilvipalvelumme API-liittymien avulla voit integroida vanhoihin järjestelmiin ja kehittää käyttökokemusta kolmansien osapuolien avulla, ja välttää suuret kehityskustannukset tai lukittumisen yhteen järjestelmään.

Win-win-suhde – Haluamme sinun kasvavan ja menestyvän ja tuemme tätä kaikin mahdollisin tavoin, koska menestyksemme riippuu menestyksestäsi.

Vuotta tuotannossa
0 +
Videopilven saavutettavuus
0 %
Päivittäisiä käyttäjiä
0

Icareus Videopilven asiakkaita

Icareus Videopilvi mahdollistaa laadukkaan videopalvelun julkaisun omalla brändilläsi nopeasti ja vaivattomasti

Icareus Videopilvipalvelu tarjoaa testatun ja kätevän käyttökokemuksen erilaisille videopalveluille kaikilla laitteilla, miljoonien käyttäjien ja 10 vuoden kokemuksella.

Helppo, nopea ja taloudellinen ottaa käyttöön ja ylläpitää

Icareus-pilvipalvelun käytön aloittaminen ei vaadi suuria projekteja tai aiheuta korkeita kustannuksia. Pilvipalveluna automaattiset päivitykset pitävät ratkaisun parhaimmillaan, aina ja koko ajan.

Monipuoliset ominaisuudet

Modulaarinen ja monipuolinen Icareus Videopilvialusta mahdollistaa käytön asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa palvelusi sitten Live TV, catch-up TV, time-shift-TV, Re-start TV, VOD, ilmainen, mainospohjainen tai premium-maksullinen palvelu.

Icareus SUite videoiden hallinta
Sisällön kaupallistaminen

Icareus Videopilvipalvelu tarjoaa useita erilaisia kaupallistamismalleja, mukaan lukien mm. mainoksia, tilauksia tai tapahtumia.

Kohdennettu videomainonta voidaan tehdä sisäänrakennetuilla mainoskampanjoilla ja mainostyökaluilla, tai kolmannen osapuolen mainospalvelimien tai DSP:n kautta.

Integroidut maksurajapinnat tukevat pankki- ja luottokorttimaksuja, PayPalia sekä Icareus-alustan omia voucher-työkaluja.

Räätälöitävät käyttöliittymät

Järjestelmämme tarjoaa julkiset, template-pohjaiset loppukäyttäjän sovellukset ja käyttöliittymät, sekä hallintakäyttäjälle selainpohjaisen käyttöliittymän. Ratkaisua voi käyttää myös pelkkien API-rajapintojen kautta, jolloin asiakasyrityksemme voi vastata itse videosovelluksien toteutuksesta.

1094x569_Icareus_OTT_devices
Asset 32B
Avoimet rajapinnat olemassa oleviin järjestelmiin

Icareus Videopilvialusta tarjoaa avoimet API-rajapinnat  palvelun integroimiseksi olemassa oleviin / käytettävissä oleviin ratkaisuihin tai muihin kolmansien osapuolien alustoihin, esim. CMS-, CRM-, EPG-, DRM- ja laskutuspalveluntarjoajille tai olemassa oleville asiakaslaitteille.

Hallintanäkökulmasta Icareus Videopilvi tarjoaa omat selainpohjaiset työkalunsa hallintakäyttäjille, tai se voi toimia muihin järjestelmiin integroituvana ”black box” -ratkaisuna jota hallinnoidaan muiden järjestelmien kautta.

Analysoi ja kehitä

Icareus Videopalvelu tarjoaa tarkkaa analytiikkaa muun muassa live-sisällön, videoiden ja tapahtumien katselusta, mainonnasta, myynnistä ja käyttäjistä. Analysoi tietoja, kehitä sisältöäsi ja palveluitasi, ja toista!

Tukipalvelut - suomeksi

Tarjoamme erilaisia tukipalvelupaketteja aina 24/7 tukeen saakka.

Voit myös luottaa apuumme aloittaessasi Icareus Videopalvelun käytön. Pyrimme tekemään elämästäsi mahdollisimman helppoa!

Perustukemme sisältää mm.

  • Email-, puhelin- ja online-tuen, avun asennuksissa ja konfiguroinneissa
  • Sovitut vasteajat ongelmatilanteissa
  • Ohjelmistopäivitykset ja -korjaukset
  • Prioriteettitoiminallisuuspyynnöt

Icareus Videopilven käyttöliittymät kaikkiin päätelaitteisiin

SmartTVs
Smart TV (AndroidTV, Samsung Tizen, LG WebOS, HbbTV)
Tablets and mobile phones
Tabletit & kännykät
Responsive Web
Responsiiviset verkkopalvelut
Set-top boxes
Digiboksit

Icareus Videopilven tärkeimmät edut sisällönomistajille ja jakelijoille

Helppo, nopea ja edullinen käyttöönotto

Ei isoja aloitusprojekteja tai kustannuksia

Joustava ja kustannustehokas palvelulaskutus

Pienet aloituskustannukset ja kuukausipalveluun pohjautuva laskutus riippuen palvelun laajuudesta

Monipuoliset liiketoiminta- ja ansaintamahdollisuudet

Videon muuttaminen rahaksi onnistuu jo valmiiksi tuetuilla tavoilla, mm. mainonnan, sisällönpaketoinnin ja maksumuurien avulla.

Markkinoiden laajimmat ominaisuudet ja käyttömahdollisuudet

Keskitetty videoiden ylläpito, livestriimaus, webinaarit, tilausvideopalvelut, pay-per-view-mahdollisuus. Räätälöidyt videosoittimet ja videoportaalit. Sosiaalisen median integraatiot, ja tietysti adaptiivinen jakelu globaalisti, ihan vain keskeisimpiä mainitaksemme.

Modulaarinen, brändättävä ja räätälöitävä

Ei “kaikille samaa” ratkaisua, vaan modulaariset ominaisuudet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Videokäyttöliittymät konfiguroidaan asiakkaan brändin näköiseksi, ja laajat rajapinnat mahdollistavat laajennukset, integraatiot ja omat videosovellukset kaikkiin päätelaitteisiin.

Videosoittimet, käyttöliittymät ja sovellukset kaikkiin ympäristöihin

Responsiiviset, upotettavat ja brändättävät videosoittimet ja videoportaalit Internetiin tai Intranetiin. Kiinnostavatko videosovellukset mobiililaitteisiin, hybridi- ja SmartTV:hen tai streaming-digibokseihin? Ole yhteydessä ja kerromme miten.

Videoiden ja livestriimien suojaus

Aina toisinaan haluat suojata sisällön ja voitkin tehdä niin mm. videoiden paketoinnilla, käyttäjähallinnalla ja rekisteröitymisillä, tai esim. IP-blokkauksen avulla määritellä kuka videoitasi katsoo. Meiltä löytyy tuki myös on-premise videojakelulle ja tallenteille, esim. sairaaloihin. Videoiden salaaminen tokenilla tai jopa DRM:llä (digital rights management) ei ole meille vierasta.

Videoiden sisältöoikeudet pysyvät sinulla

Muista, että videoiden oikeudet säilyvät aina sinulla kun käytät Icareus Suite videopilveä, toisin kuin käytettäessä esim. YouTubea tai Facebookia.

Laatua ja luotettavuutta

Meillä on kumppaneina maailman johtavat pilvialusta-, ohjelmisto- ja sisällönjakeluverkkotarjoajat. Meidän laatumme on todennut erinomaiseksi muun muassa monet kansainväliset TV-kanavat ja operaattorit; ja siinä sivussa miljoonat loppukäyttäjät.

Uutisia liittyen Icareus Videopilvi -palveluun:

Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen Icareus -videopilveen

Editys Icareus videopilvipalvelusta medialle, TV:lle ja sisällönomistajille