Icareus Videopilvi koulutukseen, opetukseen ja valmennukseen

Korkeakouluille, yliopistoille, oppilaitoksille, opistoille ja yrityksille

Icareus Videopilvi on pilvipalvelu joka mahdollistaa eri koulutusta tarjoavien organisaatioiden tehostaa sekä opetusta että oppimistuloksia online-videoiden avulla.

Icareus videopilvessä tuotat, hallinnoit ja julkaiset niin sisäiset ja ulkoiset koulutusvideot kuin -tapahtumatkin ilman teknistä osaamista verkkosivuilla, Intranetissä ja LMS-oppimisympäristössäsi. Brändisi mukaiset videosoittimet, -sivut, virtuaalitapahtumat ja -portaalit takaavat johdonmukaisen käyttäjäkokemuksen katsojille, jolloin viestisi menee tehokkaasti perille ja analytiikalla seuraat katsojien sitoutuneisuusastetta.

Online-videon hyötyjä koulutuksessa ja opetuksessa on monenlaisia

Tehokkuutta koulutukseen

Jokainen on visuaalinen oppija ainakin siinä mielessä, että aivomme vastaanottavat suurimman osan käsittelemästään informaatiosta silmiemme kautta. Tutkimukset osoittavat, että opimme vielä paremmin kun tieto esitetään tavalla joka kohdistuu useisiin aisteihin. Video sisältää yleensä kuvamateriaalin lisäksi ääntä ja/tai tekstiä, mikä auttaa selventämään ja lisäämään välitettävän tiedon määrää. Tämä tekee siitä erityisen tehokkaan opetusvälineen.

Kustannussäästöt

Organisaatiot ovat julkaisseet tuloksia kuinka siirtämällä koulutuksensa videolle verkkoon he ovat saaneet kymmenien prosenttien kustannussäästöt ja jopa satojen prosenttien vuosittaisen sijoitetun pääoman tuoton.

Ajansäästö

Osallistujien ei tarvitse matkustaa vaan voivat käyttää vapautuvan aikansa hyödyksi. Heidän ei myöskään tarvitse osallistua tiettyyn aikaan, vaan voivat opiskella juuri silloin kuin se sopii heille parhaiten.

Jaa intohimosi

Videoiden ja livestriimien avulla kuka tahansa organisaatiossasi voi jakaa osaamistaan helposti ja laajasti sekä positioida itsensä ja organisaatiosa alan huipulle – näkeminen on uskomista!

Suurempi yleisö koulutustapahtumalle

Online-videoiden avulla tavoitat ihmisiä enemmän kuin fyysiseen paikkaan sidotuilla tapahtumilla. Muista hyödyntää myös tallennekatselu tehokkaasti.

Ekologisuus

Online-video ja online-tapahtumat ovat hiilijalanjäljeltään huomattavasti fyysistä tapahtumia pienempiä.

Brändiarvon nousu

Livestriimien ja online-videoiden avulla on helppo hyödyntää organisaatiostasi löytyvää asiantuntemusta ja siten nostaa brändisi arvoa sillä videon katselu kasvaa jatkuvasti.

Microsoft laski 3 vuodessa saavuttaneensa 569% ROI:n ja 13,9 M$:n vuosittaisen säästön Microsoft Academy –videoportaalinsa avulla.

Lähde: Microsoft

Kun kuulee asiasta, 3 päivän päästä 10% muistaa sen.

Kun ääneen lisää kuvaa, 3 päivän päästä 65% muistaa sen.

Lähde: John Medina, Brain Rules 

Työntekijöistä todennäköisemmin katsoo videon kuin lukee tekstin.
+ 0 %

Icareus Videopilvi EDU -asiakkaita

Esimerkkitapaus Icareus Videopilven hyödyntämisestä koulutuksessa

ICOMEM (The Illustrious College of Physicians of Madrid) on perustettu 1893 ja se on Espanjan suurin lääkäriyhdistys, jolla on 42,697 jäsentä.

ICOMEM Media -videopalvelu syntyi keskellä pandemiaa. Sen tavoitteena on tulla merkittävimmäksi ja ajankohtaisimmaksi lääketieteellisen tiedon lähteeksi osana lääkäreiden jatkuvaa koulutusta Madridissa.

Icareus Videopilven mahdollistaa online-videon hyödyntämisen koulutuksessa

Icareuksen videopilvi tarjoaa ratkaisut alusta loppuun: koulutus-, opetus- ja valmennusvideoiden ja -tapahtumien sisällöntuotantoon, editointiin, hallintaan, julkaisemiseen, abalysointiin sekä valinnaisesti sisällön kaupallistamiseen.

Tuota ja kuvaa

Tuota ja kuvaa koulutusvideot ja live-tapahtumat Icareus mobiilisovelluksilla tai  olemassa olevilla ratkaisuilla. Hallinnoi virtuaali- ja hybriditapahtumat Icareus Videopilvessä. Icareus Studiolla voit tuottaa myös ruutukaappausvideoita ja web-kameranauhoituksia.

Editoi ja tekstitä

Videot ja tallennetut tapahtumat voi trimmata nopeasti, editoida Icareus Studio videoeditorilla organisaatiosi brändin mukaiseksi ja Icareus tekstitystyökalulla tekstitettyä nopeasti samalle kielelle tai käännöskielelle. 

Hallinnoi

Icareus Videopilvipalvelussa koko koulutus-, opetus- ja muu henkilökuntasi voi hallinnoida kaikkea organisaation videosisältöä yhdessä paikassa. Voit hallinnoida videoita ja niiden metadataa, luoda ja hallinnoida tapahtumia ja niiden tallenteita, lisätä vuorovaikutteisuuselementtejä kuten viestiseiniä ja kyselyitä ja moderoida sisältöjä sekä käyttäjiä ja osanottajia.

Julkaise ja jaa

Videopalvelusta voit julkaista  ja jakaa sisältösi kaikkiin verkkoympäristöihisi. Voit tuoda LMS-ympäristöösi videot LTI-rajapinnan kautta, upottaa yksittäiset videot ja koostetut videosivut  verkkosivuille, Intranetiin tai asiakasivuillesi. Voit myös koostaa kokonaisen oppimisportaalin tai jakaa markkinointivideoita SoMe-kanaviisi.

Analysoi ja kehitä

Icareus Videopalvelu tarjoaa tarkkaa analytiikkaa muun muassa videoiden ja virtuaali- ja hybriditapahtumien live- ja tallennekatselusta, tuotetuista ja julkaistuista videoista ja käyttäjistä. Analysoi tietoja, kehitä sisältöäsi ja palveluitasi, ja toista!

Icareus Videopilvi integroituu LMS-ratkaisujen kanssa

icareus_play_triangle

Jos organisaatiosi hyödyntää LMS -oppimisympäristöjä, voit hallinnoida oppimisympäristön videoita helposti Icareus Videopilvestä, tuottaa organisaatiosi näköisiä videoita, säästää LMS-ympäristön säilytystilassa, välttää muiden mainoksia ja seurata analytiikan kautta videoiden katselua. Tuemme LTI 1.3. -rajapintaa, jolloin opettaja voi helposti avata videovalikon ja liittää kurssiin haluamansa videon. Asiakkaidemme LMS-ympäristöjä ovat mm. Prima ja Moodle.

Laki sanelee saavutettavuus- ja muita vaatimuksia julkisten toimijoiden online-videopalveluille

Jos organisaatiosi on julkinen tai julkisrahoitteinen toimija, niin online-videopalveluidenne, mukaan lukien koulutus- ja opetusvideonne ja -palvelunne tulee noudattaa mm. saavutettavuusvaatimuksia, digipalvelulakia, tietosuojamääräyksiä ja tekstitysdirektiiviä. Lue lisää siitä mitä tulee ottaa huomioon ja kuinka Icareus Videopilvi auttaa teitä saavuttamaan vaatimukset.  

icareus_play_triangle

Icareus Videopilven etuja koulutuksessa ja opetuksessa

Yksinkertaista sisäinen koulutus- ja opetusvideoprosessinne

Live-tapahtumat ja webinaarit, suoratoistovideot ja SoMe–videot – hallinnoi tai editoi videot kaikki samassa pilvipalvelussa selaimella. Hae ja julkaise videosi verkkopalveluissa tai LMS-oppimisympäristöissä LTI-rajapinnan kautta kätevästi.

Tuota, editoi ja tekstitä opetus- ja koulutusvideot helposti ja kätevästi

Icareus Studio -työkalulla tuotat ja editoit laadukkaat organisaation näköiset videot ruutukaappauksella, web-kamerasta nauhotuksella tai tuomalla videoita työkaluun. Icareus-tekstitystyökalullla tekstität videot manuaalisesti tai käyttäen tekoälypohjaista raakatekstitystä, jolla saat nopeasti tekstitysrungon videoihin.

Lisää tehoa koulutustapahtumiisi bränditurvallisessa ympäristössä

Järjestä brändätyt, vuorovaikutteiset, cyber-turvalliset, laadukkaat ja vaikuttavat online-koulutustapahtumat 10-10.000 osallistujalle. Ethän myöskään halua mainostaa muita brändejä koulutussivuillasi?

Julkaise sisäiset tai ulkoiset koulutusvideosivut minuutissa

Kategorisoi sisällöt ja julkaise yksi tai useampi koulutusvideosivu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön brändättynä parissa minuutissa omassa osoitteessa tai upota se osaksi verkkosivuanne, Intranetiä tai extranetiä.

Tarjoa laadukas katselukokemus opiskelijoille kaikkialla ja kaiken aikaa

Huippulaatuinen video globaalisti jaeltuna, aina sinun brändilläsi ja ilman asennuksia.

Pidä täysi kontrolli sisältöihisi ja niiden oikeuksiin

Omassa videopilvessä vain ja ainoastaan te omistatte oikeudet sisältöihinne ja päätätte missä, milloin ja kenelle ne näkyvät ilman muiden mainoksia.

Auttaa vastaamaan saavutettavuusvaatimuksia

Tekstitykset, WCAG–tuki, GDPR–turvallinen videoiden, metatietojen ja katsojien hallinta sekä lainmukaiset videoiden upotukset.

Kaupallista sisällöt… kun yleisösi on valmis maksamaan niistä

Jos teet maksullisia koulutuksia tai valmennuksia, koulutussisältöjen ja tapahtumien kaupallistaminen onnistuu helposti valmiiden liiketoimintamallien ja maksuintegraatioiden avulla.

Helppokäyttöinen, edullinen ja nopeasti käyttöönotettava pilvipalvelu

Saat palvelun käyttöösi vaikka päivässä, ja palvelua osaa käyttää kuka tahansa opetuksen ja koulutuksen, viestinnän tai markkinoinnin tekijä.

Uutisia liittyen Icareus Videopilvi -palveluun:

Videoanalytiikka menestyksen avaimena

Yritykset alasta riippumatta hyödyntävät videoanalytiikasta saamaansa arvokasta dataa edityäkseen ja menestyäkseen. Videon sisällön ymmärtäminen ja katsojien mieltymysten tunteminen ovat tärkeitä asioita sitoutumisen optimoimiseksi ja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää »
Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen ratkaisuun

Kalvosarja Icareus Videopilvi EDU -ratkaisusta