Icareus Videopilvi urheiluun

Urheiluliitot, sarjat ja ammattimaiset urheiluseurat

Oletko unelmoinut löytäväsi tapahtumasi, pelisi, niiden tallenteet ja ”highlight” -videot kätevästi yhdestä paikasta, sarjatasosta riippumatta? Samassa paikassa voisivat olla myös sisäiset koulutusvideosi ja tärkeät viestintäsisällöt. Icareus Videopilvi tarjoaa monipuoliset työkalut urheiluvideoiden ja -tapahtumien tuotantoon, hallintaan ja julkaisuun. Videomainonnan ja maksumuurin avulla liitto, liiga, seura tai joukkue voi myös tienata rahaa.   

Icareus-videopilvessä tuotat, hallinnoit ja julkaiset niin viestintävideot kuin -tapahtumatkin ilman teknistä osaamista. Brändisi mukaiset videosoittimet, -sivut, virtuaalitapahtumat ja -portaalit takaavat johdonmukaisen käyttäjäkokemuksen katsojille, jolloin viestisi menee tehokkaasti perille. 

Urheiluliitot

Keskittämällä urheiluliiton alaisten sarjojen ottelut tai kilpailutapahtumat yhteiseen videoportaaliin nostat niin lajin arvostusta kuin sisältöjen löydettävyyttä. Videoarkistolla taas rakennat historiaa ja lajikulttuuria. Halutessasi maksulliset tapahtumat tuovat tuloja seuroille. Voit myös tarjota yhteistyökumppaneille mielenkiintoisen tuotteen. Katseludataa ja asiakastietoa voi hyödyntää esim. markkinointiin. Videoalustaa voi käyttää myös viestintävideoiden, tiedotustilaisuuksien ja koulutussisältöjen tuottamiseen, hallintaan ja julkaisuun.

Sarjat ja liigat

Huippuliigat ja sarjat voivat rakentaa oman median tarjoamalla ottelut ja kilpailutapahtumat maksullisena tai ilmaisena. Oma brändätty videopalvelu nostaa sarjan arvostusta ja sisältöjen löydettävyyttä, videoarkisto fanien uskollisuutta.  Ottelukohtaiset liput tai kuukausitilaus tuo liigalle uutta liikevaihtoa. Liiga saa fanipohjasta dataa ja asiakastietoa esim. markkinointiin. Integroidumme myös eri ottelu- ja tulospalvelujärjestelmiin.

Ammattimaiset urheiluseurat

Video on tärkeä ammattimaisille urheiluseuroille, sillä sen merkitys faneille kasvaa jatkuvasti. Oma peli- ja videopalvelu voi olla verkkosivujen keskus, johon ihmiset palaavat toistuvasti ja seurauskollisuus syvenee. Pelien ja tapahtumien lisäksi valmentajien ja toimihenkilöiden osaamisen kehittäminen on myös tehokasta suojatuilla videoilla. Yhteistyökumppaneille video tuo uusia mahdollisuuksia näkyvyyden maksimoimiseksi.

red Basketball player in action
Football_AdobeStock_104174712_square

Icareus Videopilvi Sports -asiakkaita

"Avaimet käteen" -periaatteella toimiva urheilun videopilviratkaisu

Icareuksen videopilvi tarjoaa ratkaisut alusta loppuun – koulutus-, opetus- ja valmennusvideoiden ja -tapahtumien sisällöntuotantoon, editointiin, hallintaan, julkaisemiseen, abalysointiin sekä valinnaisesti sisällön kaupallistamiseen.

Tuota

Tuota videoita ja ottelutapahtumia helposti mobiilissa, tietokoneella tai kameralla. Yksinkertaista – vain luovuus on rajana.

Hallinnoi

Helpot hallintatyökalut otteluille, muille tapahtumille, tallennuksille, koostevideoille, käyttäjille ja tilaajille, maksuille ja sisältöpaketeille.

Jakele

Julkaise ja jakele urheilusisältöäsi maailmanlaajuisesti ja suojattuna katseltavaksi millä tahansa laitteella korkealaatuisella käyttäjäkokemuksella, joka perustuu omaan brändiisi.

Ansaitse

Ansaitse sisältösi monipuolisella PPV:llä (Pay-per-view), kuukausitilauksella, tiimipassilla ja lippupohjaisella myynnillä. Kasvata tuloja sponsorien, mainosten ja kampanjatyökalujen avulla.

monetize
Analysoi

Analysoi, paranna ja toista. Tarkkaa analytiikkaa sisällön katselusta, mainoksista ja myynnistä.

Tuota live-otteluita ja videosisältöjä helposti

 

Icareus Sports OTT -ratkaisu auttaa niin ammattimaisia kuin ruohonjuuritason joukkueita tuottamaan otteluita, vaikka alusta onkin tuotantotyökaluista riippumaton. Yleisimmät tavat live-otteluiden tuotantoon:

 1. Ammattiliigat: monikameratuotanto
 2. Juniori- ja alasarjatason joukkueet ja liitot: yhden kameran tuotannot tai Icareus Broadcaster –sovelluksella, jolla voi kuvata ja striimata otteluita mobiili- tai tablet-laitteista
 3. Icareus Sports OTT -alustalla on myös integraatio Pixellot AI-kamerajärjestelmään automatisoitua ottelutuotantoa varten.

Seuran ja joukkueiden hallintatyökalut Icareus Videopilvestä

Videopalvelu koko yhdistykselle, hallintaoikeudet voidaan sisällyttää seuroille

Icareus Sports OTT -ratkaisua voidaan käyttää niin ammattisarjoissa kuin ”ruohonjuuritason” ei-ammattilajeissa, kuten junioriurheilussa tai aladivareissa.

Alasarjoissa helppo ja kustannustehokas tapa hallita koko liiton urheilulähetyksiä on antaa seurojen hallita omia pelejään ja suoratoistovideoita.

Icareus Sports OTT -ratkaisu mahdollistaa seurojen rekisteröitymisen ja ”seurasivut” liiton omassa urheiluvideopalvelussa.

Verkkohallinta tarjoaa eri työkaluja seuroille, kuten pelien lisääminen, suoratoisto, pelien kaupallistaminen ja rahan kerääminen seuralle, tallenteet, käyttäjien hallinta, live- ja tallennusvideoanalytiikka jne.

Virallisen ottelun suoratoiston ja hallinnan helpottamiseksi Icareus voi integroida ottelunhallinta-järjestelmiin (kuten Nodeon, Torneopal jne.) API-rajapintojen kautta.

780x780_Veikkaus_Toto-TV

Sisällönjakelu ja esitys brändätyssä ympäristössä globaalisti

Oma media, omat asiakkaat, kaikkien seurojen videosisältöä huipputiimeistä ruohonjuuritasolle. Videon merkitys kasvaa jatkuvasti ja online-videopalvelu on paikka, johon fanit ja jäsenet palaavat jatkuvasti.

Jaa omaa urheilusisältöäsi ensiluokkaisena palveluna jopa maailmanlaajuisesti. Icareus Sports OTT -palvelua voi katsella millä tahansa laitteella ja kaikki verkkopalvelut ja -sovellukset on brändätty urheilubrändisi perusteella.

Icareus Sports OTT hyödyntää maailmanlaajuisia CDN-verkostoja (sisällönjakeluverkkoja) ja DRM:ää (Digital Rights Management) urheilusisältösi jakamiseen ja suojaamiseen.

HbbTV_logo

Sisältöjen kaupallistaminen maksumuurin ja paketoinnin avulla

Pay-Per-View, kuukausitilaukset, otteluliput, joukkueiden kausikortit

Fanit haluavat nähdä suosikkiurheilunsa missä tahansa.

Junioripelaajien perheet haluavat nähdä lastensa ottelut, vaikka he eivät voisi olla paikalla.

Kaupallista oma urheilusisältösi erilaisilla liiketoimintamalleilla. Yksittäiset Pay-per-view-oikeuksien ostot, kuukausitilaukset, otteluliput ja joukkueiden kausikortit ovat vain muutamia vaihtoehtoja.

Rahat voivat mennä palveluntarjoajalle, liitolle, liigalle – tai yksittäisille seuroille ja joukkueille, jotka voivat ansaita tuloja omilla otteluillaan. Icareuksella on valmiita maksuratkaisuintegraatioita, jotka kattavat koko maapallon.

Sisältöjen kaupallistaminen mainoksilla ja yhteistyökumppaneilla

Parhaat mahdollisuudet mainostajille tavoittaa kohderyhmänsä

Videomainonta kasvaa nopeasti ja se on kaikkien brändien rakastama mainostustyökalu joka tarjoaa niin brändimainontaa kuin konversiomahdollisuuksia.

Koska videopalvelu on oma mediasi, sponsoreitasi ja kumppaneitasi on helppo mainostaa. Videoportaali avaa myös uuden mainosvalikoiman, jota voit tarjota muillekin mainostajille jotka haluavat tavoittaa kohderyhmäsi.

Sinä omistat myös kaikki rekisteröityneet kontaktit ja voit tehdä suorakampanjoita kuten sähköpostimainontaa ja tiedotuskirjeitä koko fanikunnalle.

Käytä Icareus videopilven sisäänrakennettuja kampanjointityökaluja tai luota kolmannen osapuolen mainosverkostopalveluntarjoajiin luodaksesi ohjelmallista kysyntää sinulle ja hankkiaksesi tuloja kaikilta mainostajilta, jotka haluavat kohdistaa mainoksesi urheilufaneille.

Pre-roll ja mid-roll -videomainos
Display/banner -mainokset
google-ads

Analysoi, kehitä ja toista

Hyvä analytiikka on tärkeä osa OTT-videopalvelun kehitystä ja ylläpitoa.

Analytiikkatyökalujen avulla voidaan analysoida sisällöntuotantoa, katselua ja liiketoimintaa kuten sisällönmyyntiä että mainontaa.

Icareus Sports OTT -ratkaisu tarjoaa kaiken tarvittavan analytiikan palvelustasi mukaan lukien: Live-ottelut, tallennus- ja videonäkymät, käyttäjät, keskimääräisen katseluajan, rekisteröityneet striimaajat ja loppukäyttäjien tiedot, ostokset ja mainokset.

Hyvä analytiikka antaa työkaluja analysoida palvelua, parantaa jatkuvasti palvelun laatua ja raportoida keskeisille sidosryhmille.

Markkinointi, viestintä ja koulutustyökalut organisaatioille

Oman urheilumedian lisäksi Icareus Videopilveä voidaan käyttää liiton, liigan tai ammattiseuran viestintä-, markkinointi- ja koulutustoiminnan parantamiseen.

Yksinkertaista ja nopeuta sisäistä videoprosessia; kaikki videot ja tapahtumat yhdessä paikassa, jossa tuottaa, editoida, tekstittää, hallinnoida ja julkaista sisällöt

Tehosta yrityksesi sisäistä ja ulkoista viestintää pidentämällä katsomista ja nosta vaikuttavuutta

Lisää tehoa markkinointiviestintään brändisi mukaisilla videopalveluilla, mainoksilla ja kontakteja videolomakkeilla

Turvalliset ja saavutettavat videot GDPR:n ja WCAG:n mukaisessa ja suojatussa ympäristössä

Vahvista sisäisillä koulutus- ja perehdytysvideoilla työntekijöiden osaamista, sitoutumista ja tuottavuutta

Tavoita yleisöt virtuaali- ja hybriditapahtumilla ja webinaareilla

Icareus Sports -ratkaisun hyödyt toimijoille

 1. Sisältö on helppo löytää. Mediasi, fanisi ja asiakkaasi. Jopa maailmanlaajuisesti.
 2. Oma laadukas videopalvelu sovelluksineen lisää urheilusi brändiarvoa.
 3. Urheilusisältöoikeuksien kaupallistaminen PPV:llä, kuukausitilauksilla, ottelulipuilla tai kausikorteilla tuo tuloja liitolle, liigalle ja seuroille.
 4. Käytä mainoksia (esim. pre-roll ja banneri -mainoksia) saadaksesi lisää tuloja.
 5. Sponsorit ja yhteistyökumppanit saavat näkyvyyttä ja tuottavat tuloja.
 6. Tilaaja/asiakastietokanta, esim. markkinointiin, mainostamiseen ja viestintään.
 7. Videoviestintä– ja koulutustyökalut, erilaiset sivustot ja upotusvideot.
 8. Data- ja analytiikkatiedot: mm. katsojat, tilaajat, katselukerrat, myynnit ja mainosten näyttökerrat.
 9. Historia ja urheilukulttuuri: kaikki sisältö yhteisessä arkistossa, jota voi katsella ja käyttää tulevina vuosina.
AdobeStock_196158605
video camera recording in a football game

Uutisia liittyen Icareus Sports Videopilvi -palveluun:

Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen Icareus Enterprise -videopilveen

Kalvosarja Icareus Sports OTT -videopilvestä