Icareus Videopilvi yrityksille ja 3. sektorin toimijoille

Viestintään, markkinointiin, koulutuksiin, tapahtumiin ja maksullisiin sisältöpalveluihin

Icareus Videopilvi on pilvipalvelu joka sallii eri organisaatioiden tehostaa viestintää, koulutusta, markkinointia, webinaareja ja tapahtumia online-videoiden avulla.

Icareus Videopilvessä tuotat, hallinnoit ja julkaiset niin sisäiset ja ulkoiset videot kuin tapahtumatkin ilman teknistä osaamista.

Brändisi mukaiset videosoittimet, -sivut, virtuaalitapahtumat ja -portaalit takaavat johdonmukaisen brändi-ilmeen ja käyttäjäkokemuksen katsojille, jolloin viestisi menee tehokkaasti perille – ja analytiikalla seuraat katsojien sitoutuneisuusastetta.

Icareus_Videopilvi_yrityksille_ja_3_sektorille
icareus_play_triangle

Online-videon hyötyjä organisaation toiminnassa on monenlaisia

Tehokkuutta viestintään

Paranna sisäisen ja ulkoisen viestinnän laatua ja määrää. Tutkimusten mukaan jopa 93% sisäisen viestinnän ryhmistä pitää videota tärkeänä työvälineenä.

Parempaa osaamista koulutuksella

Jokainen on visuaalinen oppija ainakin siinä mielessä, että aivomme vastaanottavat suurimman osan käsittelemästään informaatiosta silmiemme kautta. Tutkimukset osoittavat, että opimme vielä paremmin kun tieto esitetään tavalla joka kohdistuu useisiin aisteihin. Video sisältää yleensä kuvamateriaalin lisäksi ääntä ja/tai tekstiä, mikä auttaa selventämään ja lisäämään välitettävän tiedon määrää. Tämä tekee siitä erityisen tehokkaan opetusvälineen.

Kustannussäästöt

Organisaatiot ovat julkaisseet tuloksia kuinka siirtämällä koulutuksensa videolle verkkoon he ovat saaneet kymmenien prosenttien kustannussäästöt ja jopa satojen prosenttien vuosittaisen sijoitetun pääoman tuoton.

Esimerkiksi Microsoft laski kolmessa vuodessa saavuttaneensa 569% ROI:n ja 13,9 miljoonan dollarin vuosittaisen säästön Academy-videoportaalinsa avulla.

Ajansäästö

Osallistujien ei tarvitse matkustaa, vaan he voivat käyttää vapautuvan aikansa hyödyksi. Heidän ei myöskään tarvitse osallistua tiettyyn aikaan, joten he voivat opiskella juuri silloin kuin se sopii heille parhaiten.

Markkinoi ja kasvata myyntiäsi

Jopa 74% B2B johtajista katsoi työaiheisia videoita viikoittain ja ¾ kuluttajista osti todennäköisemmin jos näki ensiksi tuotevideon. Icareus Enterprise Video tarjoaa call-to-action video-ominaisuuksia ja integraatiomahdollisuuksia inbound–myynnin parantamiseksi.

Jaa intohimosi

Video on vaikuttava mediamuoto, koska se herättää tehokkaasti tunteita, ja tunteikkaat muistot jättävät syvät muistijäljet. Videoiden ja livestriimien avulla kuka tahansa organisaatiossasi voi jakaa osaamistaan helposti ja laajasti sekä positioida itsensä ja organisaatiosa alan huipulle – näkeminen on uskomista!

Ekologisuus

Online-video ja online-tapahtumat ovat hiilijalanjäljeltään huomattavasti fyysistä tapahtumia pienempiä.

Brändiarvon nousu

Livestriimien ja online-videoiden avulla on helppo hyödyntää organisaatiostasi löytyvää asiantuntemusta ja siten nostaa brändisi arvoa, sillä videon katselu kasvaa jatkuvasti.

Työntekijöistä todennäköisemmin katsoo videon kuin lukee tekstin.
+ 0 %

Organisaatiot näkevät videolle suuren arvon, erityisesti videoviestinnässä ja oppimisessa. 98 % organisaatioiden työntekijöistä sanoo, että video on arvokas viestinnän parantamiseksi ja työntekijöiden kouluttamisessa paremmin ja nopeammin.

Lähde: Vyond (2022)

Videon käyttäjät nauttivat 41 % suuremmasta hakukoneista tulevasta verkkoliikenteestä kuin markkinoijat ilman videota.

Lähde: Aberdeen Group (2022)

80 % videomarkkinoijista sanoo, että video on suoraan auttanut lisäämään myyntiä.

Lähde: Wyzowl (2020)

Icareus Videopilvi -asiakkaita

Icareus Videopilven monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat videon hyödyntämisen helposti ja tehokkaasti

Icareuksen videopilvi tarjoaa ratkaisut alusta loppuun viestintä-, koulutus-, HR- ja markkinointivideoiden sekä -tapahtumien sisällöntuotantoon, editointiin, hallintaan, julkaisemiseen, abalysointiin ja valinnaisesti sisällön kaupallistamiseen.

Tuota ja kuvaa

Tuota ja kuvaa koulutusvideot ja live-tapahtumat Icareus mobiilisovelluksilla tai olemassa olevilla ratkaisuilla. Hallinnoi virtuaali- ja hybriditapahtumat Icareus Videopilvessä. Icareus Studiolla voit tuottaa myös ruutukaappausvideoita ja web-kameranauhoituksia.

Editoi ja tekstitä

Videot ja tallennetut tapahtumat voi trimmata nopeasti, editoida Icareus Studio videoeditorilla organisaatiosi brändin mukaiseksi ja Icareus tekstitystyökalulla tekstitettyä nopeasti samalle kielelle tai käännöskielelle. 

Hallinnoi

Icareus Videopilvipalvelussa koko koulutus-, opetus- ja muu henkilökuntasi voi hallinnoida kaikkea organisaation videosisältöä yhdessä paikassa. Voit hallinnoida videoita ja niiden metadataa, luoda ja hallinnoida tapahtumia ja niiden tallenteita, lisätä vuorovaikutteisuuselementtejä kuten viestiseiniä ja kyselyitä, ja moderoida sekä sisältöjä, käyttäjiä että osanottajia.

Julkaise ja jaa

Videopalvelusta voit julkaista  ja jakaa sisältösi kaikkiin verkkoympäristöihisi. Voit tuoda LMS-ympäristöösi videot LTI-rajapinnan kautta, upottaa yksittäiset videot ja koostetut videosivut verkkosivuille, Intranetiin tai asiakasivuillesi. Voit myös koostaa kokonaisen oppimisportaalin tai jakaa markkinointivideoita SoMe-kanaviisi.

Analysoi ja kehitä

Icareus Videopalvelu tarjoaa tarkkaa analytiikkaa muun muassa videoiden ja virtuaali- ja hybriditapahtumien live- ja tallennekatselusta, tuotetuista ja julkaistuista videoista ja käyttäjistä. Analysoi tietoja, kehitä sisältöäsi ja palveluitasi, ja toista!

Icareus Videopilvi hallinnoi intranetin, oppimis- ja johtamisjärjestelmien videosisältöjä ja tapahtumiesi lähetyksiä

Jos organisaatiosi hyödyntää videoita, ja/tai tekee webinaareja tai tapahtumia, voit hallinnoida eri ympäristön videoita helposti Icareus Videopilvestä, tuottaa organisaatiosi näköisiä videoita, tapahtumia, säästää tallennetystilassa, välttää sosiaalisen median mainoksia ja rajoitteita, sekä seurata analytiikan kautta videoiden katselua. Tuemme eri avoimia rajapintoja, mukaan lukien LMS -järjestelmien LTI 1.3. -rajapintaa, 

Icareus Videopilven hyödyt yrityksille ja 3. sektorin toimijoille

Yksinkertaista sisäinen onlinevideoprosessinne

Live-tapahtumat ja webinaarit, viestintä- ja koulutusvideot ja SoMe–videot – hallinnoi, editoi ja julkaise videot kaikki samasta pilvipalvelusta selaimella. Ei enää tarvetta siirrellä videoita palvelusta toiseen.

Tuota, editoi ja tekstitä opetus ja koulutusvideot helposti ja kätevästi

Icareus Studio työkalulla teet ruutukaappauksella, web-kamerasta nauhoituksella tai tuomalla videoita työkaluun tuotat ja editoit laadukkaat organisaation näköiset videot. Icareus-tekstitystyökalulla tekstität videot manuaalisesti tai käyttäen tekoälypohjaista raakatekstitystä saat nopeasti tekstitysrungon videoihin.

Julkaise videosi nopeasti mihin tahansa

Tutkitusti oma videopalvelu pidentää asiavideoiden katselua, verrattuna sosiaaliseen mediaan. Julkaise huippulaatuisia videoita, organisaation brändillä, verkkosivuilla - joko kootusti yhdessä paikassa omassa videoportaalissa, eri teemojen mukaan koostetuilla videosivuilla ja kanavilla, tai sitten upota ne verkkopalveluihinne tai esim. LMS-oppimisympäristöön tai SharePointiin omassa videosoittimessa, ilman asennuksia.

Nosta videoidesi ja tapahtumiesi katseluaikaa, -määriä ja vaikuttavuutta

Oma videopilvipalvelu nostaa katselun kestoa ja optimoi vuorovaikutteisuutta, ja nämä kasvattavat sisällön vaikuttavuutta ja yleisösi sitoutuneisuutta - toisin kuin sosiaalisen median ympäristöissä tai YouTubessa, joissa keskimääräinen katseluaika videolle on vain 6 sekuntia.

Webinaarit ja muut live-streaming tapahtumat organisaation näköisinä

Julkaise myynti- tai koulutuswebinaarit ja -tapahtumat omilla sivuillanne tai omassa tapahtuma-URL:ssa, omalla brändillä ja vuorovaikutteisina, avoimina, suojattuna, rekisteröitymisellä tai maksullisena, helposti ja nopeasti ilman verkkosivupäivittäjän apua.

Lisää tehoa markkinointiviestintääsi

Julkaise videot organisaatioilmeesi mukaisessa ja bränditurvallisessa ympäristössä ja tee ohjauksia esim. eri verkkosivuille. Jaa omat videonne sidosryhmillenne esim. medialle omalla videoplayerillänne, joka ohjaa katsojan sivuillenne (eikä esim. sosiaaliseen mediaan). Hyödynnä myös palvelumme eri mainostus- ja markkinointiominaisuuksia kuten preroll tai display -kampanjoita. Ethän enää mainosta muita brändejä verkkosivuillasi tai anna sisältösi sekoittua kilpailijoidesi sisältöihin.

Cyber- ja bränditurvallinen ympäristö

Pidä täysi kontrolli sisältöihisi ja niiden oikeuksiin cyber-turvallisesti. Omassa videopilvessä vain ja ainoastaan te omistatte oikeudet sisältöihinne ja päätätte missä, milloin ja kenelle ne näkyvät. Videoita ei voi kopioida eikä muokata ja julkaista toisen nimellä kuten SoMe–palveluissa, eivätkä ne sekoitu muiden somekäyttäjien sisältöihin.

Helppokäyttöinen, edullinen ja nopeasti käyttöönotettava pilvipalvelu

Saat palvelun käyttöösi jopa päivässä, ja palvelua osaa käyttää kuka tahansa viestinnän, markkinoinnin, koulutuksen tai sisältöjen tekijä.

Kaupallista sisällöt… kun yleisösi on valmis maksamaan niistä

Sisällön ja tapahtumien kaupallistaminen onnistuu helposti valmiiden liiketoimintamallien ja maksuintegraatioiden avulla

Uutisia liittyen Icareus Videopilvi -palveluun:

Videoanalytiikka menestyksen avaimena

Yritykset alasta riippumatta hyödyntävät videoanalytiikasta saamaansa arvokasta dataa edityäkseen ja menestyäkseen. Videon sisällön ymmärtäminen ja katsojien mieltymysten tunteminen ovat tärkeitä asioita sitoutumisen optimoimiseksi ja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää »
Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen Icareus Videopilvi -ratkaisuun

Kalvosarja Icareus Enterprise Videopilvi liitoille ja yhdistyksille

Kalvosarja Icareus Enterprise Videopilvi yrityksille