Icareuksen ensiluokkaiset videoalustaratkaisut

Videopilvipalvelu mittatilaustyönä

Ratkaisuja joka tarpeeseen

Icareus Suite

Icareus Suite on online-videoalusta (Online Video Platform), jolla asiakas pystyy Internet-selaimella tuottamaan, hallinnoimaan sekä jakelemaan kaikkea videosisältöään.

Tuki löytyy niin on demand– eli suoratoistovideoille kuin livestriimauksille ja webinaareillekin.

Jakelu tapahtuu aina optimoidusti kaikkiin medioihin ja päätelaitteisiin.

Icareus Suite on modulaarinen, ja jokainen asiakas voi valita tarvitsemansa ominaisuudet. Avoimien rajapintojen ja monipuolisten konfiguraatio-mahdollisuuksien avulla rakennat juuri sellaisen videoalustan kuin tarvitset.

Icareus Suite features
Icareus Enterprise Video Solution

Icareus Enterprise Video

Icareus Enterprise Video on videopilvipalvelu joka tarjoaa yrityksille uusia mahdollisuuksia parantaa myyntiä, lisätä bränditunnettavuutta, kouluttaa omia työntekijöitä ja myyntikanavia ympäri maailmaa sekä viestiä online-videon avulla nopeasti ja tehokkaasti läpi koko organisaation.

Icareus Enterprise Video tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen​.

Icareus Tapahtuma ja Webinaari

Icareus Tapahtuma ja Webinaari -ratkaisu on edullinen ja nopeasti käyttöönotettava videopilvipalvelu, jonka avulla organisaation tapahtuma-, viestintä-, markkinointi-, koulutus- tai muut osastot voivat hyödyntää videoita jokapäiväisessä toiminnassaan.

Icareus Tapahtuma ja Webinaari -videopilven ansiosta virtuaalisten tapahtumien järjestäminen onnistuu eri medioihin ja päätelaitteisiin jopa maailmanlaajuisesti ilman teknistä osaamista tai suuria investointeja.

Helppokäyttöisen verkkokäyttöliittymän kautta kuka tahansa voi luoda, hallita, jaella ja analysoida webinaaritapahtumia nopeasti ja tehokkaasti.

Icareus Webinar and Webcasting Events