Icareus Suite videopilvi toi Helsingin Kaupunginteatterin Online -videon aikakauteen

,

Helsinki, 21.6.2018, Helsingin Kaupunginteatteri valitsi Icareus Suite videopilvipalvelun kaupunginteatterin uudeksi videoalustaksi käytettäväksi TV-, Live- ja on-demand sisältöjen hallintaan ja jakeluun sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Helsingin Kaupunginteatterin talo peruskorjattiin 2015-2017 ja osana hanketta sen TV- ja videojärjestelmät päätettiin uusia perinteisestä analogisista- ja antenni -järjestelmistä täysin IP -pohjaiseksi sisältäen tuotannon ja videojakelun.

Uuden järjestelmän tuli tukea niin TV, live kuin on-demand sisältöjen katselua TV:n, PC:n ja mobiilipäätelaitteiden kautta sekä mahdollistaa mm. TV-kanavien jakelu talossa kuormittamatta HKT:n rajattua Internet -kapasiteettia. Talossa oli lisäksi suuri määrä televisiota, joita ei kustannussyistä haluttu uusia.

Ratkaisuksi valikoitui Icareus Suite videopilvi, joka toimitettiin hybridi –järjestelmänä vaaditun Internet-kapasiteetin minimoimiseksi. Vastatakseen HKT:n haasteeseen toimitti Icareus myös 100 kpl monikäyttöisiä ja edullisia IP-digibokseja, jolloin HKT:n sisällöt ovat kaikkien katseltavissa.

Helsingin Kaupunginteatterin tekninen johtaja Antti Rehtijärvi sanoo: “Olemme erittäin tyytyväisiä kun löysimme Icareuksen Suite videopilvipalvelun, joka pystyi vastaamaan meidän erityisiin vaatimuksiimme. Olemme ottaneet käyttöön vasta osan Icareus videopilvipalvelun ominaisuuksista ja tarkoituksemme on laajentaa käyttöä”.

Icareus videopilvipalvelun avulla HKT pystyy nyt jakelemaan LIVE -kuvaa kaikilta näyttämöiltään, tallentamaan esim. harjoitukset ja esitykset sekä katsomaan tallenteita, suoria lähetyksiä ja halutessa myös TV-kanavia kaikilla päätelaitteilla, mukaan lukien kaikki jo talossa olleet televisiot. HKT voi myös halutessaan jaella kaiken sisällön julkisilla verkkosivuillaan tai erillisen videoportaalin kautta.

Icareus videopilvipalvelu toimii helppona pilvipalveluna ja on HKT:lle ylläpidosta vapaa. Pilvipalveluna Icareuksen ratkaisu skaalautuu pienestä yleisöstä jättikokoisiin tapahtumiin tarjoten HKT:lle uusia mahdollisuuksia tavoittaa entistä suurempia yleisöjä myös teatterin ulkopuolella.
Icareuksen toimitusjohtaja Toni Leiponen kommentoi toimitusta: “Olemme erittäin ylpeitä kun pystyimme vastaamaan Suomen suurimman ammattiteatterin haasteeseen ja toimittamaan heille helposti ylläpidettävän videopilvi ratkaisun. Yli 15 vuoden kokemuksemme sisällönomistajien ja TV –kanavien kanssa on opettanut meitä ajattelemaan innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti ja pystyimmekin rakentamaan olemassa olevista tuotteistamme uudenlaisen palvelun ilman kompromisseja”.

HKT:n videoratkaisu on toimitettu yhteistyössä Studiotecin ja Helsingin Radiopalvelun kanssa.

Helsingin Kaupunginteatteri (HKT) on Suomen suurin ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on viidellä eri näyttämöllä ja lämpiöissä ulkomaisia ja suomalaisia puhenäytelmiä, komedioita, musiikkiteatteria, oman tanssiryhmän Helsinki Dance Companyn tuotantoja ja lastenesityksiä. Helsingin Kaupunginteatteri tuottaa vuosittain noin 20 uutta ensi-iltaa. Esityksiä nähdään vuoden aikana noin 1 000 ja teatterissa käy vuosittain noin 300 000 katsojaa. Vakituista henkilökuntaa Helsingin Kaupunginteatterilla on noin 240. Helsingin Kaupunginteatteri panostaa yleisötyöhönja taidekasvatukseen. Teatteri järjestää muun muassa teosesittelyjä, kulissikierroksia, avoimia harjoituksia, työpajoja, teatterivierailuja, koululaisten teatterileirejä sekä pitkäkestoisempia yleisötyönprojekteja. Tarjolla on sekä kaikille avointa toimintaa että tietyille ryhmille, kuten koulu- ja päiväkotiryhmille, työyhteisöille ja ikäihmisille järjestettyjä työpajoja. Lisätietoja: http://www.hkt.fi

Icareus Suite on videopilvipalvelu (Online Video and TV platform, OVTP), jonka avulla niin yritykset kuin muut sisällönomistajat voivat hallita ja jaella videosisältöjään kaikissa päätelaitteissa. Icareus Suite on Euroopan monipuolisin yrityskäyttöön tarkoitettu online videopalvelu, joka tarjoaa useita etuja erinlaisille organisaatiolle. Lue lisää: http://icareus.fi/icareus-enterprise-video/

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad
Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icareus-ltd-
Facebook: https://www.facebook.com/IcareusLtd/
Internet sivut: www.icareus.fi

Bright Finland parantamaan asiakaskokemustaan Icareus Webinar pilvipalvelun avulla

,
Icareus Webinar Bright Finlandille

Helsinki, 25.5.2018, Bright Finland, joka on johtava pohjoismaiden johtava tapahtumajärjestäjä, on ottatnut käyttöön Icareus Videopilvipalvelun käytettäväksi webinaarien, Live –tapahtumien webcasting lähetyksien ja on-demand tallenteiden toteutukseen.

Avaimet-käteen toimitus on toteutettu yhdessä Maxicasterin kanssa, joka toimii sisällönjakeluverkon (CDN, content delivery network) ja tallennuspalveluiden operoijana Suomessa. Ratkaisu mahdollistaa Bright Finland:lle korkeatasoisten videopalveluiden tarjoamiseen Brightin asiakkaille sekä Suomessa ja ulkomailla. Palvelun avulla Bright toteuttaa eri julkishallinnon toimitjoiden ja yksityisten yritysten webinaari ja webcasting lähetyksiä, kuten tulosjulkistuksia, tiedotustustilaisuuksia ja muita tapahtumia.

Toimitus pitää sisällään Icareus Webinar -ratkaisun pohjautuen Icareus Suite videopilvipalveluun, Maxicasterin CDN- ja tallennuspalvelut sisällönjakeluun.

Brightille Icareus Webinar -ratkaisu tarjoaa varmatoimisen ja monipuolisen online videopalvelun sekä helppokäyttöiset työkalut Webinaarien ja Live –tapahtumien webcasting lähetyksien toteutukseen. Ominaisuudet pitävät sisällään muun muassa:

  • Helposti, asiakkaiden brändin mukaan muokattava responsiivinen web-käyttöliittymä, joka tukee desktop ja mobile päätelaitteita sekä Live—tapahtumiin, että tallenteille jälkikatselua varten
  • PowerPoint ja muiden esityksien synkronointi Live-lähetyksissä ja tallenteissa
  • Automaatinen ja manuaalinen tapahtumien hallinta
  • Automaattinen tai manuaalinen tapahtumien tallennus
  • Tallenteiden ja muun on-demand sisällönhallinta
  • Tallenteiden trimmaus, highlight –videoiden teko ja julkaisu
  • Automaattinen tallenteiden transkoodaus katselukokemuksen optimoimiseksi
  • Live –striimien transkoodaus sekä SD ja HD –laadulle
  • Live -tapahtumien ja tallenteiden käyttöoikeuksien hallinta
  • Tapahtumien Twitter- tai muut viestiruudut

Pilvipalveluna Icareus Webinar ratkaisu skaalautuu pienestä yleisöstä jättikokoisiin tapahtumiin. Icareuksen johtaja Mikko Karppinen kommentoi toimitusta: “Me olemme hyvin ylpeitä, että Brightin kaltainen johtava tapahtumajärjestäjä valitsi Icareuksen korvaamaan vanhat webcasting –järjestelmänsä pitkien ja laajamittaisten testiensä jälkeen. Me näemme sen todistuksena meidän ratkaisun erinomaisesta käytettävyydestä, joustavuudesta ja korkealaatuisesta teknologiasta.

Maxicasterin toimitusjohtaja Tommi Blom sanoo: “Maxicaster on partneroitunut Icareuksen kanssa tarjotakseen korkealaatuisia webcasting ja online striimaus tapahtumia Bright Finland:lle. Icareus tarjoaa Icareus Webinar webcasting ratkaisun joka mahdollistaa meidän asiakkaalle Live –videon ja PowerPoint –esityksien lähettämisen yritysten kriittisissä tapahtumissa kuten lehdistötilaisuuksissa, tulosjulkistuksissa ja osavuosikatsauksissa sekä yritysten sisäisissä tapahtumissa. Maxicaster toimittaa palvelun yhdessä muiden palveluiden kanssa, kuten skaalatuvan CDN-kapasiteetin ta tallennustilan.

Icareus Suite Videopilvi on online videopilvipalvelu (Online Video and TV platform, OVTP), joka on tarkoitettu yrityskäyttöön sekä pienille, etä suurille yrityksille, TV-kanaville, operaattoreille ja muille videosisällönjulkaisijoille, jotka haluavat hallinnoida ja jakaa sisältöä internet tai broadcast -ympäristöissä. Icareus Suite on Euroopan monipuolisin yrityskäyttöön tarkoitettu online videopalvelu, joka mahdollistaa Live ja on-demand sisällön, tilaajien, laitteiden, verkkopalveluiden, käyttökokemuksen, mainonnan sekä sisältöjen rahastuksen hallinnan mihin tahansa päätelaiteympäristöön.

Icareus Suiteen pohjautuva Icareus Webinar on helppokäyttöinen videopalveluratkaisu, joka on todennäköisesti markkinoiden monipuolisin. Icareus Webinar –ratkaisun avulla pystyy Internet –selaimen kautta kautta tuottamaan, hallinnoimaan sekä jakelemaan korkealaatuisia Webinar ja Webcasting –lähetyksiä eri verkkomedioihin, sosiaalisen median kanaviin kuten Facebookiin ja YouTubeen sekä muihin päätelaitteisiin jopa maailmanlaajuisesti.

Icareus Webinar -pilvipalvelu on edullinen ja nopeasti käyttöönotettava videopalvelu, jonka avulla organisaation tapahtuma, viestintä, markkinointi, koulutus ja muut toimijat saavat kaikki videoiden ja pilvipalveluiden hyödyt toimintansa käyttöön.

Maxicaster on suomalainen IPTV- ja OTT-teknologia-alustatarjoaja joka tähtää globaaleille markkinoille skaalautuvien end-to-end TV- ja online- ratkaisujen avulla. Maxicaster palevelee eri kokoisia asiakkaita teleoperaatoreista, TV-kanavista ja sisällönomistaista aina esimerkiksi laivavarustamoihin asti jotka etsivät uusia tapoja jaella IP pohjaista videota matkustajilleen. Lisätietoja ratkaisusta: http://www.maxicaster.com.

Bright Group on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva Pohjoismaiden johtava tapahtumatekniikan tuotteita ja palveluita tarjoava yritys, joka työllistää 400 alan ammattilaista. Osaavalla, kokeneella ja intohimoisesti alaan suhtautuvalla henkilökunnallamme on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus ja kyky luoda ainutlaatuisia elämyksiä. Bright Groupin omistavat tytäryhtiöidemme aiemmat omistajat yhdessä sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Capmanin kanssa. Yrityksen kokonaisliikevaihto on noin 100 M€. Lisätietoja: http://www.brightgroup.com/

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad
Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icareus-ltd-
Facebook: https://www.facebook.com/IcareusLtd/
Internet sivut: www.icareus.fi

Miksi YouTubea ei pidä käyttää yrityksen videopalveluna?

Miksi ei Yrityksesi + YouTube

Tässä sinulle 7 tärkeää syytä miksi YouTubea ei pidä käyttää yrityksesi pääasiallisena videoalustana:

1. Et näe kuka katsoo videoitasi, etkä pääse ohjaamaan katsojaa oman muun sisältösi pariin ja sitä kautta asiakkaaksi.

2. YouTube tarjoaa ainoastaan ”kaikille samaa”, etkä pysty päättämään mitkä videot näkee asiakkaasi, kumppanisi tai työntekijäsi.

3. YouTube saattaa suositella myös kilpailijoidesi videoita.

4. Et pysty päivittämään videoita oman palvelusi tai tuotteesi päivittyessä, vaan joudut aina lataamaan uuden videon, joka saa uuden video URL:n ja uudet katsoja tidot.

5. Lataamalla videot YouTubeen annat oikeudet videoihisi YouTubelle

6. YouTuben käyttäminen omilla videosivuilla ei ole ammattimaisen näköistä et varmaan enää käytä web-sivupohjiakaan jossa vilkkuu muiden yritysten mainokset? Jos teet yrityksesi oman brändin mukaiset web -sivut, niin mikset käytä oman yrityksesi näköistä videosoitinta?

7. Sinulta jää monta mahdollisuutta käyttämättä, miten voisit hyödyntää ja tehostaa yrityksesi koulutus-, markkinointi-, myynti-, viestintä-, rekrytointi- ja muuta toimintaa.

Toki YouTube on hyvä yhtenä sosiaalisen median kanavana videoille, mutta koko videoalustaksi ammatttimaisille käyttäjille ja yrityksille siitä ei ole.

Jessica

Icareus Oy
Sähköposti: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: linkedin.com/company/icareus-ltd
Facebook: https://www.facebook.com/Icareus

Icareus TV Everywhere videopalvelu AlfaTV:lle

,
AlfaTV ja Icareus TV Everywhere

Helsinki, 15.2.2018, kasvava TV-kanava Alfa TV on ottanut Icareus videopilvipalvelun käyttöön. Icareuksen ratkaisu antaa AlfaTV:lle mahdollisuuden hallita ja jaella TV –ohjelmia ja muuta videosisältöä verkon ylitse. Palvelua operoi Icareuksen kumppaniyritys Digita, joka operoi myös Suomen antenni-TV verkkoa.

AlfaTV on ilmainen ja mainosrahoitteinen suomalainen TV –kanava, joka näkyy Suomessa kaapeli, IPTV, OTT ja antenni-TV -verkoissa.

Icareuksen kumppaniyritys Digita Oy, joka toimii Suomen antenni-TV verkon operoijana, on toimittanut Icareus TV Everywhere –videopilvipalvelun AlfaTV:lle, joka järjestelmän avulla pystyy hallinnoimaan AlfaTV:n onlinevideonäkyvyyttä. Toimitus sisältää pilvipohjaisen Icareus TV Everywhere –ratkaisun, joka perustuu Icareus Suite Online Video and TV Platform (OVTP) alustaan, sisällönjakeluverkko -palvelun (CDN, content delivery network), responsiivisen web käyttöliittymän sekä videosoittimet omassa AlfaTV:n palvelussa nimeltä “Permanto” sekä HbbTV catch-up TV sovellus, joka on saatavilla hybridi-televisioissa Alfa TV:n kanavalla.

AlfaTV:lle Icareus TV Everywhere -ratkaisu tarjoaa varmatoimisen verkkovideo sisällönhallinta –ja jakelujärjestelmän, joka sisältää monipuolisia työkaluja videosisällön lisäämiseksi verkkoon, automaattisen sisällön transkoodauksen ja optimoinnin eri päätelaitteille, sisällön ja metadatan hallinnointityökalut ja jakelun parhaalla mahdollisella laadulla. Skaalautuva alusta vastaa tarpeisiin oli yleisö sitten pieni tai suuri.

Icareuksen johtaja Mikko Karppinen kommentoi palvelua “Icareuksella on pitkä historia toimiessaa teknologia- ja palvelukumppanina TV-kanaville ympäri maailmaa. AlfaTV on kasvava TV-kanava Suomessa ja olemme hyvin iloisia, kun pääsemme aloittamaan yhteistyön heidän kanssaan.

Icareus TV Everywhere: Icareus auttaa TV –toimijoita tavoittamaan yleisönsä milloin tahansa ja missä tahansa Icareus TV Everywhere –ratkaisun avulla. Icareus TV Everywhere –ratkaisu sisältää Icareus Suite Online Video ja TV –pilvipalvelun sekä TV sovellukset mille tahansa päätelaitteelle, joita TV –kanava haluaa hyödyntää palvelussaan: HbbTV -laitteet, SmartTV, tietokoneet, tabletit ja mobiilipäätelaitteet. Palvelun ominaisuudet konfiguroidaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja niitä voivat olla esimerkiksi Live TV -kanavat, Catch-up TV, ohjelmaopas (EPG), kirjautuminen, maksaminen, suosikit, sosiaalisen media integraatiot ja usemman kielen tuki.

Käyttämällä Icareus Icareus TV Everywhere –ratkaisua ja sovelluspohjia, TV-toimija saavuttaa taloudellisen nopean markkinoille pääsyn, oman näköisellä palvelulla pohjautuen varmatoimiseen ja testattuun alustaan. Niille jotka haluavat “jotain lisää”, Icareus myös tarjoaa lisäkehityspalveluita ratkaisun muokkaamiseksi.

AlfaTV on Joulukuussa 2013 toimintansa aloittanut koko perheen mainosrahoitteinen yleiskanava, joka lähettää urheilua, elokuvia, viihdettä, kulttuuria, ajankohtais-, asia-, keskustelu- ja teemaohjelmia sekä yleiskristillisiä ohjelmia. Yrityksen verkkosivut: http://alfatv.fi/ tai http://www.permanto.fi/.

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita. Yrityksen verkkosivut: http://www.digita.fi

Lisätietoja:

Jessica Glad
Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: linkedin.com/company/icareus-ltd
Facebook: https://www.facebook.com/Icareus