Icareuksen toimittama IRR-TV:n Permanto-suoratoistopalvelu on löytänyt suomalaisen yleisön

, ,

Helsinki, 02.05.2024 – IRR-TV on suomalainen kristillinen televisiokanava, joka tarjoaa ohjelmia eri aiheista, kuten politiikasta, kulttuurista, elokuvista ja musiikista. IRR-TV lanseerasi suoraan kuluttajille suunnatun Permanto -suoratoistopalvelunsa Icareus Videopilvi -palvelua hyödyntäen. Tämä askel antaa IRR-TV:lle mahdollisuuden integroida televisiokanavansa ja muut lähetystoimintansa saumattomasti dynaamiseen, interaktiiviseen ja käyttäjäkeskeiseen digitaaliseen tilaan. Permanto.fi, upouusi videoportaali, tarjoaa monipuolisen valikoiman sekä suoratoistettua että tilattavaa sisältöä.

Tämän merkittävän virstanpylvään saavuttamiseksi IRR-TV yhdisti voimansa kahden alan veteraanin kanssa: Icareus ja Digita. Icareus, kokenut toimija verkkovideo- ja TV-ratkaisujen alalla, teki yhteistyötä Suomen kansallisen maanpäällisen TV-operaattorin Digitan kanssa luodakseen ratkaisun sekä live- että tilattavan sisällön jakeluun. Digita, joka tunnetaan poikkeuksellisesta suorituskyvystään kriittisen verkkoinfrastruktuurin hallinnassa, tukee saumattomasti IRR-TV:n lähetys- ja suoratoistopalveluja. Icareus Videopilvi -palvelussa isännöity suoratoistovideoportaali on keskeinen osa tätä yhteistyötä.

"Olemme ylpeitä voidessamme yhdessä IRR-TV:n kanssa tarjota vertaansa vailla olevan suoratoistokokemuksen Permanto.fi:n kautta. Icareus Videopilvi -palvelumme yhdessä Digitan operatiivisen huippuosaamisen kanssa antavat IRR-TV:lle mahdollisuuden luoda innovatiivisia yhteyksiä yleisöönsä."
Toni Leiponen
Icareuksen toimitusjohtaja

Icareus Videopilven IRR-TV:lle tarjoamia keskeisiä etuja ovat:

1

Mielenrauha

Icareuksen ja Digitan pitkäaikainen ja menestyksekäs kumppanuus takaa IRR-TV:lle keskeytymättömän toimivuuden ja saumattoman katselukokemuksen ympäri vuorokauden.

2

Virtaviivaistetut toiminnot

Digitan käyttökeskuksen ja verkko-osaamisen avulla IRR-TV hyötyy hyvin öljytystä koneistosta, joka pitää sisällön jakeluprosessin vaivattomana.

3

Luotettavuus

Alustan vankka arkkitehtuuri takaa luotettavan ja vakaan suoratoistokokemuksen, joka minimoi katsojien häiriöt.

4

Räätälöity ja kattava ratkaisu

Icareus Videopilvi antaa IRR-TV:lle mahdollisuuden mukautua joustavasti yleisön muuttuviin mieltymyksiin ja markkinoiden dynamiikkaan. Icareus Videopilven avulla IRR-TV voi hallita kaikkia sisällöntoimitustehtäviä, kuten videoiden lataamista ja muuntamista, live-kanavien hallintaa ja ohjelmaoppaiden integrointia. Alusta on optimoitu palvelemaan pieniä ja keskisuuria televisiokanavia ja sisällön omistajia, ja se tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat yksilöllisiä vaatimuksia.

5

Huippuluokan teknologia

Permanto.fi:n online-videoalusta voi ylpeillä uusimmilla teknisillä edistysaskelilla ja kehittyneillä ominaisuuksilla, kuten Airplay- ja Chromecast-ominaisuuksilla sekä kuva kuvassa (PIP) -ominaisuuksilla, jotka rikastuttavat katselukokemusta.

Permanto.fi:n julkaisu on merkittävä virstanpylväs IRR-TV:n matkalla kohti yleisön laajentamista perinteisten antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkkojen ulkopuolelle. Tämä hanke on osoitus organisaation sitoutumisesta tarjoamaan vertaansa vailla olevaa laatua, saavutettavuutta ja sitoutumista arvostetuille katsojilleen ympäri Suomea ja kansainvälisesti.

IRR-TV on vuonna 1986 perustettu näkemyksellinen yleiskristillinen mediaorganisaatio, joka on omistautunut tuottamaan laadukasta sisältöä, joka edistää hengellistä kasvua, koulutusta ja viihdettä. IRR-TV:llä on pitkä historia erilaisten yhteisöjen palvelemisessa, ja se jatkaa uskontoon perustuvan sisällön luomisen, kuratoinnin ja kulutuksen uudelleenmäärittelyä. IRR-TV tuottaa vuosittain lähes 1000 TV-ohjelmaa ja lähettää niitä 16 satelliittikanavan kautta eri puolille maailmaa. Ohjelmia esitetään muun muassa Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä sekä Keski- ja Etelä-Aasiassa. IRR-TV on painattanut yhteensä yli 8 miljoonaa kirjaa 30 kielellä neljällä mantereella. Lisätietoja: https://irr-tv.fi/

Icareus on johtava modernien multimediaratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut antamaan lähetystoiminnan harjoittajille ja sisällön omistajille mahdollisuuden tarjota poikkeuksellisia katselukokemuksia useilla eri alustoilla. Huippuluokan teknologialla ja sitoutumisella innovaatioihin Icareus on eturintamassa muokkaamassa videonkulutuksen tulevaisuutta Icareus Videopilvensä avulla.

Digita on Suomen johtava kansallinen maanpäällinen tv-operaattori, joka tunnetaan verkkoinfrastruktuurin hallinnan ja operatiivisen huippuosaamisen osaamisestaan. Yhteistyössä alan keskeisten toimijoiden kanssa Digita tarjoaa saumattomia lähetysratkaisuja, jotka rikastuttavat miljoonien katsojien elämää valtakunnallisesti. Lisätietoja: https://www.digita.fi/

Permanto.fi on OTT-videoportaali, joka on kehitetty IRR-TV:n, Icareuksen ja Digitan yhteistyönä. Alusta tarjoaa sekä suoraa että tilattavaa sisältöä ja määrittelee uudelleen tavan, jolla yleisö näkee kristillisen mediasisällön Suomessa ja kansainvälisesti. Lisätietoja: https://www.permanto.fi/

Icareus Videopilvi on avaimet käteen ”white label” -videopilviratkaisu median, television ja sisällön omistajille. Se tarjoaa monipuolisia työkaluja suorien lähetysten, videoiden ja tapahtumien tuotantoon, hallintaan, julkaisemiseen ja (valinnaisesti) kaupallistamiseen.
Lisätietoja: https://icareus.fi/ratkaisut-asiakasryhmille/medialle-tvlle-ja-sisallonomistajille-2/

Jessica Glad
Markkinointi
Icareus Oy

Puh: +358 (0)9 2289 0801
Sähköposti: jessica.glad@icareus.com

Seuraa Icareusta osoitteessa:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icareus-ltd-