Kumppanisi laadukkaaseen videokokemukseen
Online video- ja TV -pilviratkaisut

Olemme olleet online video- ja TV -alan pioneereja jo vuodesta 2001 lähtien ja palvelleet asiakkaita yli 60 maassa.

Icareus logo

Icareus – online videoiden pioneeri Suomessa

Kotimaisia asiakkaitamme palvelemme myös yhtälailla suomen kielellä. Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu, kasvava ja voitollinen suomalainen ohjelmistoyritys. Myynnistämme noin 60% tulee Suomen rajojen ulkopuolelta.

Mitä me teemme

Yrityksemme tavoitteena on tarjota kaikkein paras ja laadukkain videokokemus asiakkaillemme, kumppaneillemme sekä kaikille muille jotka käyttävät ratkaisuajamme ja palvelujamme.

Suomessa ja kansainvälisesti palvelemme niin pieniä kuin suuria yritysasiakkaita jotka ovat tapahtumajärjestäjiä, yrityksiä, julkishallinnontoimijoita, yhdistyksiä, sisällönomistajia, TV-kanavat, operaattoreita ja mediataloja. Asiakkaita meille on kertynyt vuosien varrella yli 60:stä maasta, niin Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta kuin myös Etelä- ja Pohjois-Amerikasta.

Suomessa Icareuksen päätuotteet ovat Icareus Suite videopilvipalveluun pohjautuva Icareus Event ja Webinar -ratkaisu online videotapahtumiin ja Icareus Enterprise Video -ratkaisu, joka tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden rakentaa ammattimainen Internet -videopalvelu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön ilman ulkopuolisten tahojen mainoksia tai videoita kaikkiin päätelaitteisiin helposti ja edullisesti pilvestä. Lisäksi toteutamme kustomoituja videopalveluita eri sisällönomistajille ja jakelijoille.

Toni Leiponen, Toimitusjohtaja

Icareus Oy

Asiakkaitamme

Arabsat (UAE), ATV (Turkey), Branded IPTV (Hong Kong), Bright (Finland), Cable & Wireless (Jamaica), České Radiokomunikace (Czech Republic), Channel4 (UK), Cyfrowy Polsat (Poland), Dialog TV (Sri Lanka), Elisa (Finland) Digita (Finland), Digital Broadcasting (Czech Republic), Dialog Telekom (Sri Lanka), Emitel (Poland), Endemol (Finland), EvoTV/HPP (Croatia), Freesat (UK), Helsingin kaupunki (Finland), Helsinki kaupunginteatteri (Finland), Mediacorp (Singapore),  Mediaset (Italy), NovaTV (Czech Republic), NRK (Norway), OiV (Croatia), Parknet (Denmark), PCWW (Hong Kong), RAI (Italy), R-Kioski (Finland), RTB (Brunei), SES (Luxemburg), Stereo+ (Georgia), TEO (Latvia), Telecentras (Lithuania), Telenet (Belgum), Telespazio (Italy), TiVi (Haiti), UBC (Uganda), UNE (Colombia), Veikkaus (Finland), Videocon D2H (India), Waoo (Denmark), YLE (Finland)

Vahva ja luotettava kumppani

Icareus on luotettava kumppani ja toimittaja niin pienille ja suurille toimijoille.

Olemme toimineet vuodesta 2001 lähtien ja kokeneet videotoimialan totaalisen muutoksen niin omasta kuin asiakkaidemme näkökulmista, joita on siis kertynyt useita satoja yli 60 maasta.

Olemme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -toimija sekä Asiakastieto on arvioinut yrityksemme kuuluvan Suomen Vahvimpiin -yrityksiin.

Icareuksen omistavat yrityksen toimiva johto, Innovestor Ventures Kasvurahasto I:n kautta, business enkelit sekä sen entiset ja nykyiset työntekijät.

Toimistomme on Helsingin Lauttasaaressa, Vattuniemessä.

Ota yhteyttä, juodaan vaikka kahvit ja keskustellaan lisää!

Icareus - kumppanisi laadukkaaseen videokokemukseen

Icareus uutisia

Icareus Videopilviuutiset 2020-04

Icareus Videopilvi uutiset 2020-04

Ihana Elinamme esittelee videolla taas uusimpia Icareuksen uutisia. Mukana muun muassa salibandyn liigaseura Westend Indiansin uusi videopalvelu ja ilmainen elokuva- ja TV sarja palvelu Kirjastokino. Katso lisää täältä.

Lue lisää »