Icareus: online-videoiden pioneeri Suomessa

Kumppanisi laadukkaaseen videokokemukseen

Kotimaisia asiakkaitamme palvelemme myös suomeksi. Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu kasvava ja voitollinen suomalainen ohjelmistoyritys. Myynnistämme noin 60% tulee Suomen rajojen ulkopuolelta, ja olemme palvelleet asiakkaita yli 60 maassa.

Mitä me teemme

Yrityksemme tavoitteena on tarjota kaikkein paras ja laadukkain videokokemus asiakkaillemme, kumppaneillemme sekä kaikille muille jotka käyttävät ratkaisujamme ja palvelujamme.

Suomessa ja kansainvälisesti palvelemme niin pieniä kuin suuria yritysasiakkaita jotka ovat tapahtumajärjestäjiä, yrityksiä, julkishallinnontoimijoita, yhdistyksiä, sisällönomistajia, TV-kanavat, operaattoreita ja mediataloja. Asiakkaita meille on kertynyt vuosien varrella yli 60:stä maasta, niin Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta kuin myös Etelä- ja Pohjois-Amerikasta.

Suomessa Icareuksen päätuotteet ovat Icareus Suite videopilvipalveluun pohjautuva Icareus Event ja Webinar -ratkaisu online videotapahtumiin ja Icareus Enterprise Video -ratkaisu, joka tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden rakentaa ammattimainen Internet -videopalvelu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön ilman ulkopuolisten tahojen mainoksia tai videoita kaikkiin päätelaitteisiin helposti ja edullisesti pilvestä. Lisäksi toteutamme kustomoituja videopalveluita eri sisällönomistajille ja jakelijoille.

Toimistomme on Helsingin Lauttasaaressa, Vattuniemessä.

Ota yhteyttä, juodaan vaikka kahvit ja keskustellaan lisää!

Toni Leiponen, Toimitusjohtaja

Icareus Oy

Asiakkaitamme

Arabsat (UAE), ATV (Turkey), Branded IPTV (Hong Kong), Bright (Finland), Cable & Wireless (Jamaica), České Radiokomunikace (Czech Republic), Channel4 (UK), Cyfrowy Polsat (Poland), Dialog TV (Sri Lanka), Elisa (Finland) Digita (Finland), Digital Broadcasting (Czech Republic), Dialog Telekom (Sri Lanka), Emitel (Poland), Endemol (Finland), EvoTV/HPP (Croatia), Freesat (UK), Helsingin kaupunki (Finland), Helsinki kaupunginteatteri (Finland), Mediacorp (Singapore),  Mediaset (Italy), NovaTV (Czech Republic), NRK (Norway), OiV (Croatia), Parknet (Denmark), PCWW (Hong Kong), RAI (Italy), R-Kioski (Finland), RTB (Brunei), SES (Luxemburg), Stereo+ (Georgia), TEO (Latvia), Telecentras (Lithuania), Telenet (Belgum), Telespazio (Italy), TiVi (Haiti), UBC (Uganda), UNE (Colombia), Veikkaus (Finland), Videocon D2H (India), Waoo (Denmark), YLE (Finland)

Vahva ja luotettava kumppani

Icareus on luotettava kumppani ja toimittaja niin pienille ja suurille toimijoille.

Olemme toimineet vuodesta 2001 lähtien ja kokeneet videotoimialan totaalisen muutoksen niin omasta kuin asiakkaidemme näkökulmista, joita on siis kertynyt useita satoja yli 60 maasta.

Olemme Vastuu Groupin Luotettava kumppani -toimija sekä Asiakastieto on arvioinut yrityksemme kuuluvan Suomen Vahvimpiin -yrityksiin.

Icareuksen omistavat yrityksen toimiva johto, Innovestor Ventures Kasvurahasto I:n kautta, business enkelit sekä sen entiset ja nykyiset työntekijät.

Suomen vahvimmat 2022

Julkinen rahoitus

Icareus on saanut julkista rahoitusta eri tahoilta. Yritystä ovat rahoittaneet muun muassa Business Finland, EU:n Eurostars ohjelma sekä ELY-keskus.

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt yritykselle valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi annetun lain (9/2014) nojalla yrityksen kehittämisavustusta Euroopan aluekehitysrahastosta. Tukea on myönnetty Icareus videopilvipalveluiden big data-analytiikka sekä Euroopan Markkinat -hankkeelle.

Tavoitteena 12.1 Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreäntalouden näkökulmasta.

Hankkeeseen liittyvä EU-ohjelma: Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomenrakennerahasto-ohjelma.

EU EAKR
VipuvoimaaEU
Business Finland

Icareus-uutisia

Videoanalytiikka menestyksen avaimena

Yritykset alasta riippumatta hyödyntävät videoanalytiikasta saamaansa arvokasta dataa edityäkseen ja menestyäkseen. Videon sisällön ymmärtäminen ja katsojien mieltymysten tunteminen ovat tärkeitä asioita sitoutumisen optimoimiseksi ja haluttujen

Lue lisää »