Miksi YouTubea ei pidä käyttää yrityksen videopalveluna?

Miksi ei Yrityksesi + YouTube

Tässä sinulle 10 tärkeää syytä miksi YouTubea ei pidä käyttää yrityksesi pääasiallisena videoalustana:

1.  YouTubessa ei pärjää enää kukaan muu kuin tubettajat, musiikki ja ”late night show videot” – yksikään yritys ei ole koskaan pärjännyt YouTubessa. On sanottu, että YouTube on sisältöjen hautausmaa.

2. Sosiaalisessa medidassa videoiden katsominen muuttunut parissa vuodessa totaalisesti: somessa katsotaan videoita enää vain keskimäärin 6 sekuntia! Sisältöä ja hälinää on niin paljon, että vierailijat ei enää katso sisältöjä pitkään.

3. Et näe kuka katsoo videoitasi, etkä pääse ohjaamaan katsojaa oman muun sisältösi pariin ja sitä kautta asiakkaaksi.

4. YouTube tarjoaa ainoastaan ”kaikille samaa”, etkä pysty päättämään mitkä videot näkee asiakkaasi, kumppanisi tai työntekijäsi.

5. YouTube saattaa suositella myös kilpailijoidesi videoita.

6. Et pysty päivittämään videoita oman palvelusi tai tuotteesi päivittyessä, vaan joudut aina lataamaan uuden videon, joka saa uuden video URL:n ja uudet katsoja tidot.

7. Lataamalla videot YouTubeen annat oikeudet videoihisi YouTubelle

8. YouTuben käyttäminen omilla videosivuilla ei ole ammattimaisen näköistä et varmaan enää käytä web-sivupohjiakaan jossa vilkkuu muiden yritysten mainokset? Jos teet yrityksesi oman brändin mukaiset web -sivut, niin mikset käytä oman yrityksesi näköistä videosoitinta?

9. Sinulta jää monta mahdollisuutta käyttämättä, miten voisit hyödyntää ja tehostaa yrityksesi koulutus-, markkinointi-, myynti-, viestintä-, rekrytointi- ja muuta toimintaa.

10. Käyttämällä YouTubea yritys ei pysty hyödyntämään erilaisia aktivointi ja liidi -työkaluja jotka tuottavat myyntiä yritykselle.

YouTube on hyvä pitää yhtenä sosiaalisen median kanavana videoille, mutta koko videoalustaksi ammattimaisille käyttäjille ja yrityksille siitä ei ole. Älä  siis koskaan ohjaa omilta verkkosivuilta kävijää YouTubeen tai muihin some -palveluihin vaan toisinpäin.

 

Jessica

Icareus Oy
Sähköposti: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:
Twitter: twitter.com/Icareus
LinkedIn: linkedin.com/company/icareus-ltd
Facebook: https://www.facebook.com/Icareus