Icareus Enterprise Video

Organisaation viestintään, markkinointiin, myyntiin, koulutukseen ja muihin toimintoihin

Icareus Enterprise Video on eri organisaatioille suunnattu palvelu liiketoiminnan tehostamiseen online-videoiden avulla.

Icareus Video on videopilvipalvelu joka tarjoaa organisaatiollesi uusia mahdollisuuksia parantaa myyntiä, lisätä bränditunnettavuutta, kouluttaa työntekijöitä ja myyntikanavia ympäri maailmaa sekä viestiä nopeasti ja tehokkaasti läpi koko organisaation online-videon avulla.

Icareus Enterprise Video auttaa organisaatiosi pääsemään videoaikakaudelle – aikakaudelle jossa 90% Internet-liikenteestä koostuu videosta ja yli 80% maailman ihmisistä katsoo videoita jatkuvasti verkosta. Kaikki tapahtuu yhden, keskitetyn, jaetun, turvallisen ja luotettavan pilviympäristön kautta korkealaatuisten tukipalveluiden avittamana. Ja tietenkin kaikki videopalvelut brändättynä organisaatiosi tai brändisi ja vain sinun brändisi mukaisesti.

Icareus Enterprise Video Solution

Icareus Enterprise Video -asiakkaita:

Banco Mediolanum

Esimerkkitapaus Enterprise Videosta yritysviestinnässä

Banco Mediolanum tuottaa paljon sisäistä viestintää videoiden avulla kuten päivittäisiä analyysejä markkinoista ja tarvitsi luotettavan ja turvallisen online-videoalustan videoiden hallintaan ja jakeluun.

Enterprise Videon tärkeimmät edut

Icareus Enterprise Video -palvelu tarjoaa lukuisia hyötyjä omalle organisaatiollesi, kumppaneillesi, ja asiakkaillesi. 

Vaikuta sidosryhmiisi

Tutkimusten mukaan videona viestisi menee perille 6 kertaa tehokkaammin kuin tekstinä tai kuvana

Saavuta business-päättäjät tai kuluttajat verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa

Online-videoiden katsominen kasvaa räjähdymäisesti kaikissa ikäluokissa. Icareus Enterprise Videon avulla saat videonäkyvyyden helposti ja tehokkaasti.

Markkinoi ja kasvata omaa myyntiäsi

Jopa 74% B2B johtajista katsoi työaiheisia videoita viikottain ja ¾ kuluttajsta osti todennäköisemmin jos näki ensiksi tuotevideon. Icareus Enterprise Video tarjoaa call-to-action video-ominaisuuksia ja integraatiomahdollisuuksia inbound–myynnin parantamiseksi.

Parempaa osaamista koulutuksella

Paranna laatua ja saavuta kustannustehokkuutta sisäisellä videokoulutuksella, -perehdytyksellä ja -osaamisportaaleilla. Tehosta myös kanavamyyntiäsi kumppanikoulutuksin.

Tehokkuutta viestintään

esimerkiksi johdon viestintää, rekrytointiprosesseja tai reklamaatioiden laatua. Tutkimukset kertovat että jopa 93% sisäisen viestinnän tiimeistä näkee videon tärkeänä viestinnän työkaluna.

Webinaareilla myyntiä ja ekologisuutta

Webinaarit ovat tehokas tapa tuoda esille omaa osaamista ja asiantuntevuutta ja sitä kautta myyntiä. Järjestäjä säästää myös aikaa ja kustannuksia, kun ei tarvitse varata ja järjestää tapahtumapaikkaa. Webinaari säästää huomattavasti myös energiaa ja luontoa.

Korkea ROI nopeasti

Icareus Enterprise Video on yksi mailman monipuolisimmista videoratkaisuista joka voi edesauttaa organisaatiosi liiketoimintaa monilla eri osalueilla. Toisaalta palvelun liiketoimintamalli ei vaadi alkuinvestointeja, palvelumaksu perustuu käyttöön, ei käyttäjämääriin ja voit maksaa palvelun vaikka kuukausittain, tarkoittaen, että investointisi voi maksaa itsensä takaisin jo kuukaudessa tai parissa.

Forbesin mukaan B2B johtajat suosivat videota päätöksentekonsa tukena:

katsoi työaiheisia videoita viikottain
0 %
vieraili yrityksen verkkosivuilla katsottuaan videon
0 %
alkoi etsimään lisätietoja katsottuaan videon
0 %
teki liiketoimintapäätöksen
0 %
soitti yritykseen katsottuaan videon
0 %

Icareus Enterprise Video tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen

Valitse ominaisuudet ja hyödyt jotka haluat yrityksellesi tai organisaatiollesi:

Luo videoita helposti kännykällä, tietokoneella tai kameralla

MyIcareus mobiilisovellus on kätevä ja helppotyökalu jonka avulla käyttäjät voivat kuvata ja ladata videoita nopeasti ja helposti pilveen ja halutessa vaikka julkaista ne suoraan sovelluksesta.

Sovellus toimii ladata kännykkä ja tabletti laitteissa, voit ladata sen suoraan sovelluskaupasta ja kirjautua omilla hallintatunnuksillasi: 

MyIcareus mobile app
Icareus Studio

Kuka tahansa tekee näyttäviä ja brändin mukaisia videoita helpolla videoeditorilla

Icareus Studio -videoeditori on helppokäyttöinen ja selainpohjainen videoeditori, joka ei vaadi mitään asennuksia tietokoneellesi.

Icareus Studion avulla kuka tahansa viestintä-, markkinointi-, koulutus- tai tapahtumavastaava pystyy nopeasti ja kätevästi toteuttamaan ja julkaisemaan brändin mukaisia videoita ilman aikaisempaa videoeditorikokemusta.

Videoeditori mahdollistaa valmiiden videoiden editoinnin, kuvaruutukaappauksen tai vaikkapa web-kameran kuvan tallennuksen videota varten.

Tekstitykset kätevällä tekstitystyökalulla

Icareus tekstitystyökalu mahdollistaa samankielisten ja käännöskielisten tekstityksien luomisen, muokkaamisen, kääntämisen ja julkaisun. 

Valmiita tekstitiedostoja voi tuoda sisään nopeuttaakseen tekstitystä ja kätevä aikajana ja pikanäppäimillä tapahtuva ajatus tekevät teksityksestä helppoa. 

Tekstitykset ovat osa WCAG A-tason saavutettavuusvaatimuksia.

Icareus tekstitystyökalu

Loistava analytiikka

Analytiikan avulla pystyt analysoimaan niin videoiden katselua kuin livetapahtumasi onnistumista ja seuraamaan kuinka sen tallennetta katsotaan. Reaaliaikainen raportointimme näyttää sinulle kuinka lähetykseen liittyy uusia katselijoita ja missä kohtaa he jättävät katselun. Näin tiedät tarkkaan mitkä sisällöt kiinnostavat yleisöäsi! Analytiikkamme kertovat myös mainosnäytöt, CTR:t, engagementit ja konversiot. Voit liittää myös omat analytiikkatyökalusi palveluihimme.

Videosivuilla ja -portaaleilla koulutukseen ja perehdytyksiin tehokkuutta

Yleisimpiä ja tehokkaimpia videoiden käyttötarkoituksia yrityksissä ja muissa orgaanisaatioissa on koulutus ja perehdytys. Sisäisillä koulutusvideoilla saat parannettua työntekijöidesi osaamista, sitoutumista ja tuottavuutta.

Ulkoisilla koulutusvideoilla nopeutat myyntikanava- tai integraatiokumppaneidesi osaamista joka kasvattaa myyntiäsi, nopeuttaa tuotelanseerauksia globaalisti ja helpottaa tuotetoimitus- ja integraatioprojekteja.

Uusien työntekijöiden rekrytoinnin jälkeen voidaan myös osa perehdytyksestä suorittaa videoiden avulla joka nopeuttaa henkilön pääsyä sisälle työhön ja vapauttaa vanhoja resursseja tuottavaan työhön.

Icareus Enterprise Video Digita portaali

Kerää huomiota ja verkkokävijöitä sosiaalisesta mediasta

Mikäli osa yleisöstäsi on esimerkiksi Facebookissa tai Youtubessa voit helposti jakaa tapahtumasi livelähetyksen myös näissä palveluissa, samalla kun jakelet sen myös omille brändätyille videosivuillesi.

Icareus Enterprise Video -hallintakäyttäjät voivat julkaista videot halutut videot haluttuna ajankohtana, keskitetysti yhdestä paikasta yrityksen omille sosiaalisen median kanaviin native uploadina tai jakona Facebookiin, LinkedIniin, YouTubeen ja Twitteriin sekä seurata niiden konversioita ja engagementtia sekä kerätä sitä kautta mahdollisimman paljon vierailijoita omiin verkkopalveluihin.

Webinaareilla brändille lisäarvoa, uskottavuutta ja myyntiä vaikka globaalisti

Webinaarit ovat uskomattoman suosittuja tänä päivänä, eikä syyttä. Webinaarien avulla brändisi saa lisäarvoa, kouluttamalla saat uskottavuutta, ja esittelemällä ratkaisusi yleisölle täytät myyntiputkesi.

Järjestä helposti suosittuja online-webinaareja, julkistuksia ja muita livetapahtumia jopa globaalisti. Valinnaisesti kirjautuminen, synkronoidut kalvot, interaktiivisuus Twitterin tai viestiseinän muodossa. Jälkikatselua varten voit automaattisesti tallentaa tapahtuman, trimmata ja leikata  videot suoraan pilvessä ja julkistaa videot.

Icareus Webinaarin järjestäminen todella helppoa – saat uuden tapahtuman luotua vain 1 minuutissa!

Enterprise video display pre-roll ads

Mainosta, markkinoi, aktivoi ja hyödynnä kumppaneita

Mikäli kohderyhmäsi on laaja, niin silloin sinulle voi olla kiinnostavaa ottaa kaikki teho irti omista sisällöistäsi – omien mainostesi avulla. Icareus Enterprise Video tukee eri mainosmuotoja.

Näytä mainoksiasi on-demand, live- tai webinaarisisältöjesi yhteydessä tai kerää tuloja esittämällä sponsoreidesi tai yhteistyökumppaneidesi mainoksia. In-stream pre-, mid- tai post-roll-videomainokset ovat suosituimpia. Display- eli bannerimainoksilla voidaan helposti hyödyntää katsojan kiinnostus hankkia lisätietoja, on sitten kyse esimerkiksi kaupungista jakamassa lisätietoja tapahtumista tai päätöksistä tai lippujen myynnistä mainosvideon yhteydessä.

Icareus videopilvi tarjoaa työkalut tehdä omia mainoksia (creatives) ja luoda kampanjoita. Ja luonnollisesti voit myös seurata analytiikasta näyttökertoja ja CTR:ää sekä raportoida tulokset.

Hyödynnä videon herättämät tunteet myynnin liideinä CTA-työkaluilla

Videot tekevät ihmisiin vaikutuksen ja herättävät tunteita, jonka jälkeen ihmiset ovat kiinnostuneempia ottamaan ensimmäisen askeleen – yhteyden palveluntarjoajaan.

Icareus auttaa sinua tehostamaan markkinointi- ja myyntitoimintojasi sekä keräämään uusia liidejä erilaisten Call-to-action (CTA) -työkalujen, kuten Display-mainoksilla tai lomakevideosoittimien avulla, jossa lomake voidaan liittää videoon, joko ennen sitä tai sen jälkeen.

Icareus Analytics tarjoaa dataa siitä, mistä videoitasi on katsottu ja milloin. Voit myös integroida sen Icareus Suite CRM -järjestelmäsi kanssa jolloin liidit ohjautuvat suoraan omaan järjestelmääsi myyjille jatkotyöstettäväksi.

Enterprise Video Call-to-action

Helppo konfigurointi näyttämään juuri sinun yrityksesi brändiltä

Emme enää elä 90-lukua ja verkkobrändien ei kuulu tänä päivänä mainostaa ilmaiseksi esimerkiksi korporaatioiden tuotteita ja brändiä omilla kotisivuillaan. 

Icareus Enterprise Videon kaikki videosoittimet, webinaarinäkymät ja videoportaalien ulkoasun pystyy asiakas itsekin vain muutamassa minuutissa konfiguroimaan näyttämään omalta brändiltään. 

Lisäksi kaikki käyttöliittymät ovat responsiivisia, eli toimivat kaikissa päätelaitteissa, ja ne ovat upotettavissa omille kotisivuille.

Maksulliset webinaarit, Live-lähetykset ja sisällöt

Tilausvideopalveluiden tai maksullisten tapahtumien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Maksuintegraatiomme ansiosta katsojasi voivat maksaa niin yhdestä videosta tai tapahtumasta, kuin tilata videopalvelusi kuukausimaksulla. Tarjoamme luottokortti- ja pankkimaksut, Suomessa ja kansainvälisesti.

Voit myös jaella kohderyhmällesi Voucher-tunnuksia, pyytää heitä rekisteröitymään päästäkseen katsomaan sisältöjä, sekä tienata rahaa näyttämällä videoiden yhteydessä omia pre-roll videomainoksia tai Icareuksen valmiita integraatioita videomainospalveluihin.

Monetization icon
Credit cards icon
Packaging icon

Integraatiot muihin järjestelmiin

Icareus Suite videopilvi on integroitu lukuisiin kolmansien osapuolien järjestelmiin ja palveluihin jotka tuovat lisarvoa ja monipuolisuutta asiakkaillemme.

Integroituja palveluita ovat muun muassa erilaiset viestiseinä ja poll -palvelut, maksuratkaisut ja sosiaalisen median alustat.

Icareus toimii kaikkien laadukkaiden videopalveluiden keskuksena.

Integraatiot yrityksen omiin ja kolmansien osapuolten järjestelmiin tuovat lisäarvoa

Icareus Suite Videopilvi tarjoaa avoimet rajapinnat integraatioita varten. Icareuksen henkilökunta on saatavillasi erilaisiin integraatioprojekteihin.

Lisää rajapinnoistamme löydät myös helpdeskistämme.

API interfaces

Uutisia liittyen Icareus Enterprise Video -palveluun:

Videoanalytiikka menestyksen avaimena

Yritykset alasta riippumatta hyödyntävät videoanalytiikasta saamaansa arvokasta dataa edityäkseen ja menestyäkseen. Videon sisällön ymmärtäminen ja katsojien mieltymysten tunteminen ovat tärkeitä asioita sitoutumisen optimoimiseksi ja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää »

Maailmanluokan tukipalvelut - voit valita itsellesi sopivan tukipaketin​

services

Tarjoamme erilaisia tukipalvelupaketteja aina 24/7 tukeen saakka.

Voit myös luottaa apuumme aloittaessasi Icareus Enterprise Video -palvelun käytön. Pyrimme tekemään elämästäsi mahdollisimman helppoa

Perustukemme sisältää mm.

  1. Sähköposti-, puhelin- ja online-tuen ja avun konfiguroinneissa
  2. Sovitut vasteajat ongelmatilanteissa
  3. Normaalit ohjelmistopilvipalvelun kehitystyö, päivitykset ja korjaukset
  4. Prioriteettitoiminallisuuspyynnöt

Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen Icareus Enterprise -videopilveen

Kalvosarja Icareus Enterprise -videopilvestä

Rekisteröitymällä Icareus Helpdeskiin pääset käsiksi kaikkiin käyttöohjeisiimme ja huomaat miten helppoa Icareus Enterprise Video -työkalun käyttö on.