Icareus Enterprise Video yrityksille, yhdistyksille ja julkisille organisaatioille
Organisaation viestintään, markkinointiin, myyntiin, koulutukseen ja muihin toimintoihin
> Tutustu Asiakkaisiimme

Icareus Enterprise Video on yrityksille suunnattu palvelu liiketoiminnan tehostamiseen online videoiden avulla

Icareus Enterprise Video on videopilvipalvelu joka tarjoaa yrityksille uusia mahdollisuuksia parantaa myyntiä, brändi tunnettavuutta, kouluttaa omia työntekijöitä ja myyntikanavia ympäri maailmaa sekä viestiä nopeasti ja tehokkaasti läpi koko organisaation online videon avulla.

Icareus Enterprise Video auttaa organisaatiosi pääsemään videoaikakaudelle – aikakaudelle jossa 90% internet liikenteestä koostuu videosta ja yli 80% maailman ihmisistä katsoo videoita jatkuvasti verkosta. Kaikki tapahtuu yhden, keskitetyn, jaetun, turvallisen ja luotettavan pilviympäristön kautta korkealaatuisten tukipalveluiden avittamana. Ja tietenkin kaikki videopalvelut brändättynä organisaatiosi tai brändisi ja vain sinun brändisi mukaisesti.

Icareus Enterprise Video Solution

Icareus Enterprise Video asiakkaitamme:

Esimerkki case Enterprise Videosta yritysviestinnässä:

Banco Mediolanum tuottaa paljon sisäistä viestintää videoiden avulla kuten päivittäisiä analyysejä markkinoista ja tarvitsi luotettavan ja turvallisen online video alustan videoiden hallintaan ja jakeluun.

Enterprise Videon tärkeimmät edut

Icareus Enterprise Video – palvelu tarjoaa lukuisia hyötyjä niin omalle organisaatiollesi, kumppaneillesi ja asiakkaillesi. 

Vaikuta sidosryhmiisi

Tutkimusten mukaan videona viestisi menee perille 6 kertaa tehokkaammin kuin tekstinä tai kuvana

Saavuta business päättäjät tai kuluttajat verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa

Online -videoiden katsominen kasvaa räjähdymäisesti kaikissa ikäluokissa. Icareus Enterprise Videon avulla saat videonäkyvyyden helposti ja tehokkaasti.

Markkinoi ja kasvata omaa myyntiäsi

Jopa 74% B2B johtajista katsoi työaiheisia videoita viikottain ja ¾ kuluttajsta osti todennäköisemmin jos näki ensiksi tuotevideon. Icareus Enterprise Video tarjoaa call-to-action videoominaisuuksia ja integraatiomahdollisuuksia inbound –myynnin parantamiseksi.

Parempaa osaamista koulutuksella

Paranna laatua ja saavuta kustannustehokkuutta sisäisellä videokoulutuksella, -perehdytyksellä ja -osaamisportaaleilla. Tehosta myös kanavamyyntiäsi kumppanikoulutuksin.

Tehokkuutta viestintään

esimerkiksi johdon viestintää, rekrytointiprosesseja tai reklamaatioiden laatua. Tutkimukset kertovat että jopa 93% sisäisen viestinnän tiimeistä näkee videon tärkeänä viestinnän työkaluna.

Webinaareilla myyntiä ja ekologisuutta

Webinaarit ovat tehokas tapa tuoda esille omaa osaamista ja asiantuntevuutta ja sitä kautta myyntiä. Järjestäjä säästää myös aikaa ja kustannuksia, kun ei tarvitse varata ja järjestää tapahtumapaikkaa. Webinaari säästää huomattavasti myös energiaa ja luontoa.

Korkea ROI nopeasti

Icareus Enterprise Video on yksi mailman monipuolisimmista videoratkaisuista joka voi edesauttaa organisaatiosi liiketoimintaa monilla eri osalueilla. Toisaalta palvelun liiketoimintamalli ei vaadi alkuinvestointeja, palvelumaksu perustuu käyttöön, ei käyttäjämääriin ja voit maksaa palvelun vaikka kuukausittain, tarkoittaen, että investointisi voi maksaa itsensä takaisin jo kuukaudessa tai parissa.

Forbesin mukaan B2B johtajat suosivat videota päätöksentekonsa tukena:

0 %
katsoi työaiheisia videoita viikottain
0 %
vieraili yrityksen verkkosivuilla katsottuaan videon
0 %
alkoi etsimään lisätietoja katsottuaan videon
0 %
teki liiketoimintapäätöksen
0 %
soitti yritykseen katsottuaan videon

Icareus Enterprise Video tarjoaa pilvipalvelun helppouden yhdistettynä räätälöidyn järjestelmän joustavuuteen.

Valitse ominaisuudet ja hyödyt jotka sinä haluat yritykellesi tai organisaatiollesi:

Videoportaaleilla koulutukseen ja perehdytyksiin tehokkuutta

Yleisimpiä ja tehokkaimpia videoiden käyttötarkoituksia yrityksissä ja muissa orgaanisaatioissa on koulutus ja perehdytys. Sisäisillä koulutusvideoilla saat parannettua työntekijöidesi osaamista, sitoutumista ja tuottavuutta.

Ulkoisilla koulutusvideoilla nopeutat myyntikanava- tai integraatiokumppaneidesi osaamista joka kasvattaa myyntiäsi, nopeuttaa tuotelanseerauksia globaalisti ja helpottaa tuotetoimitus- ja integraatioprojekteja.

Uusien työntekijöiden rekrytoinnin jälkeen voidaan myös osa perehdytyksestä suorittaa videoiden avulla joka nopeuttaa henkilön pääsyö sisälle työhön ja vapauttaa vanhoja resursseja tuottavaan työhön.

Icareus Enterprise Video Digita portaali

Webcasting ja Live- streaming tapahtumilla tavoitat globaalisti

Live streaming -tapahtumat kiinnostavat on sitten kyseessä yrityksen tulosjulkistus, urheilutapahtuma tai konsertti.

Icareus Suite mahdollistaa live lähetysten tekemisen suurillekin katsojamäärille. Käytämme globaaleja sisällönjakeluverkkoja taataksemme luotettavan jakelun niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Videosoittimemme ansiosta voit upottaa lähetyksen joko omalle kotisivullesi tai luoda kokonaan oman videosivuston, johon voi tuoda myös tallenteet ja muut videoklipit tapahtumasta.

Mikäli jakelet premium-sisältöä, niin tarjoamme erilaisia työkaluja sisällön kaupallistamiseksi.

Webinaareilla brändille lisäarvoa, uskottavuutta ja myyntiä

Webinaarit ovat uskomattoman suosittuja tänä päivänä eikä syyttä. Webinaarien avulla brändisi saa lisäarvoa, kouluttamalla saat uskottavuutta ja esitelemällä ratkaisusi yleisölle täytät myyntiputkesi.

 

Järjestä helposti suosittuja online webinaareja, julkistuksia ja muita Live-tapahtumia jopa globaalisti. Valinnaisesti kirjautuminen, synkronoidut kalvot, Interaktiivisuus Twitterin tai viestiseinän muodossa. Jälkikatselua varten voit automaattisesti tallentaa tapahtuman, trimmata ja leikata  videot suoraan pilvessä ja julkistaa videot.

 

Icareus Webinaarin  järjestäminen todella helppoa – saat uuden tapahtuman luotua vain 1 minuutissa!

Icareus Webinar Nokia
live streamaus Simulcast Facebook YouTube

Kerää huomiota ja verkkokävijöitä sosiaalisesta mediasta

Mikäli osa yleisöstäsi on esimerkiksi Facebookissa tai Youtubessa voi helposti jakaa tapahtumasi live -lähetyksen myös näissä palveluissa, samalla kun jakelet sen myös omille brändätyille video -sivuillesi.

Icareus Enterprise Video -hallintakäyttäjät voivat julkaista videot halutut videot haluttuna ajankohtana .keskitetysti yhdestä paikasta yrityksen omille sosiaalisen media kanaviin native uploadia tai jakona Facebookiin, LinkedIn:iin, YouTubeen ja Twitteriin sekö seurata niiden konversioita ja engagementtia sekä kerätä sitä kautta mahdollisimman paljon vierailijoita omiin verkkopalveluihin.

Hyödynnä videon herättämät tunteet myynnin liideinä CTA-työkaluilla

Videot tekevät ihmisiin vaikutuksen ja herättävät tunteita, jonka jälkeen ihmisen kiinnostuneempi ottamaan ensimmäisen askeleen – yhteyden palvelun tarjoajaan.

Icareus auttaa sinua tehostamaan markkinointi- ja myyntitoimintojasi sekä keräämään uusia liidejä erilaisten Call-to-action  (CTA) -työkalujen, kuten Display-mainoksilla tai lomakevideosoittimien avulla, jossa lomake voidaan liittää videoon joko ennen sitä tai sen jälkeen.

Icareus Analytics tarjoaa dataa, että mistä videoitasi on katsottu ja koska. Voit myös integroida Icareus Suite CRM –järjestelmäsi kanssa jolloin liidit ohjautuvat suoraan omaan järjestelmääsi myyjille jatkotyöstettäväksi.

Enterprise Video Call-to-action
Enterprise video display pre-roll ads

Mainosta, markkinoi, aktivoi ja hyödynnä kumppaneita

Mikäli kohderyhmäsi on laaja, niin silloin sinulle voi olla kiinnostavaa ottaa kaikki teho irti omista sisällöistäsi – omien mainoksiesi avulla. Icareus Enterprise Video tukee eri mainosmuotoja.

Näytä mainoksiasi on-demand, live tai webinar -sisältöjesi yhteydessä tai kerää tuloja esittämällä sponsoreidesi tai yhteistyökumppaneidesi mainoksia.In-stream pre-, mid- tai post-roll videomainokset ovat suosituimpia. Display-eli banneri -mainoksilla voidaan helposti hyödyntää katsojan kiinnostus hankkia lisätietoja, on sitten kyse esimerkiksi kaupungista jakamassa lisätietoja tapahtumista tai päätöksistä tai lippujen myynnistä mainosvideon yhteydessä.

Icareus videopilvi tarjoaa työkalut tehdä lisätä omia mainoksia (creatives) ja luoda kampanjoita. Ja luonnollisesti voit myös seurata analytiikasta näyttökertoja ja CTR:ää sekä raportoida tulokset.

Maksulliset webinaarit, Live-lähetykset ja sisällöt

Tilausvideopalveluiden tai maksullisten tapahtumien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Maksuintegraatiomme ansiosta katsojasi voivat maksaa niin yhdestä videosta tai tapahtumasta kuin tilata videopalvelusi kuukausimaksulla. Tarjoamme niin luottokortti kuin pankkimaksut, Suomessa ja kansainvälisesti.

Voit myös jaella kohderyhmällesi Voucher -tunnuksia tai pyytää rekisteröitymään päästäkseen katsomaan sisältöjä tai ansaita näyttämällä videoiden yhteydessä omia pre-roll videomainoksia tai hyödyntämällä Icareuksen valmiita integraatioita videomainospalveluihin.

Suite TV Everywhere Monetize Package Credit Ads
video players videosoittimet

Helppo konfigurointi näyttämään juuri sinun yrityksesi brändiltä

Emme enää elä 90-lukua ja verkkobrändien ei kuulu tänä päivänä mainostaa ilmaiseksi esimerkiksi korporaatioiden tuotteita ja brändiä omilla kotisivuillaan. 

Icareus Enterprise Videon kaikki videosoittimet, webinaari -näkymät ja videoportaalien ulkoasun pystyy asiakas itsekin vain muutamassa minuutissa konfiguroimaan näyttämään asiakkaan omalta brändiltään. 

Lisäksi kaikki käyttöliittymät ovat responsiivisia eli toimii kaikissa päätelaitteissa sekä ne ovat upotettavissa omille kotisvuille.

Loistava analytiikka

Analytiikan avulla pystyt analysoimaan niin videoiden katselua kuin live -tapahtumasi onnistumista ja seuraamaan kuinka sen tallennetta katsotaan. Reaaliaikainen raportointimme näyttää sinulle kuinka lähetykseen liittyy uusia katselijoita ja missä kohtaa he jättävät katselun, näin tiedät tarkkaan mitkä sisällöt kiinnostavat yleisöäsi!

 

Analytiikkamme kertovat myös mainosnäytöt, CTR:t, engagementit ja konversiot. Voit liittää myös omat analytiikkatyökalusi palveluihimme. 

Icareus Suite Analytics

Integraatiot muihin järjestelmiin

Icareus Suite videopilvi on integroitu lukuisiin kolmansien osapuolien järjestelmiin ja palveluihin jotka tuovat lisarvoa ja monipuolisuutta asiakkaillemme.

Integroituja palveluita ovat muun muassa erilaiset viestiseinä ja poll -palvelut, maksuratkaisut ja sosiaalisen median alustat.

Icareus toimii kaikkien laadukkaiden videopalveluiden keskuksena.

Integraatiot yrityksen omiin ja kolmansien osapuolten järjestelmiin tuo lisäarvoa

Icareus Suite Videopilvi tarjoaa avoimet rajapinnat integraatioita varten ja Icareuksen henkilökunta on saatavillasi erilaisiin integraatioprojekteihin.

Lisää rajapinnoistamme löydät myös helpdeskistämme https://heldesk.icareus.com

TVEverywhere Suite API

Uutisia liittyen Icareus Enterprise Video -palveluun:

Maailmanluokan tukipalvelut

services

Voit valita itsellesi sopivan tukipaketin

Tarjoamme erilaisia tukipalvelupaketteja aina 24/7 tukeen saakka.

Voit myös luottaa apuumme aloittaessasi Icareus Enterprise Video -palvelun käytön. Pyrimme tekemään elämästäsi mahdollisimman helppoa

Perustukemme sisältää mm.

  1. Email, puhelin ja online tuen ja avun konfiguroinneissa
  2. Sovitut vasteajat ongelmatilanteissa
  3. Normaalit ohjelmistopilvipalvelun kehitystyö, päivitykset ja -korjaukset
  4. Prioriteetti toiminallisuuspyynnöt

Lataukset

Lisämateriaaleja liittyen Icareus Webinar videopilveen

Icareus Enterprise Videopilvi -esitys

Kalvosarja Icareus Enterprise videopilvestä

Icareus käyttöohjeet

Rekisteröitymällä Icareus Helpdeskiin pääset käsiksi kaikkiin käyttöohjeisiimme ja huomaat miten helppoa Icareus Webinar työkalun käyttö on.