Broadway Finland toteutti Kehonrakennuksen SM2021 -kisat maksullisena verkkopalveluna Icareus Videopilvellä

, , ,
Broadway Finland ja Kehonrakennuksen SM2021

Helsinki, 01.09.2021, Broadway Finland toteutti Kehonrakennuksen SM2021 -kisat lauantaina 21.8.2021 maksullisena verkkolähetyksenä. Tapahtumaan ostettiin tuhansia lippuja. Broadway Finland käyttää virtuaali- ja hybriditapahtumien striimauksessa Icareus Videopilveä.

LOADED-Kehonrakennuksen SM2021 -kisojen järjestäjätaho on Suomen Kehonrakennusliitto ry (SKL). Kisoissa miteltiin 13 eri miesten ja naisten sarjassa. Pandemia -tilanteesta johtuen kisat järjestettiin ilman live yleisöä ja ne striimattiin Helsingin Kulttuuritalolta.

Suomen Kehonrakennusliitto ry valitsi kokeneen tapahtumatekniikan asiantuntijan Broadway Finland Oy:n, joka on myös yksi Icareus Videopilven tapahtumapartnereista, tuottamaan ja striimaamaan tapahtuman. SM2021 -kisat olivat myös liiton 50-vuotisjuhlakisat, joten kehonrakennusliitto halusi toteuttaa ne laadukkaasti maksullisena verkkotapahtumana. Broadway käyttää Icareus videopilven Tapahtuma -ratkaisua.

Tapahtumatuotanto toteutettiin monikameratuotantona ja kamerat kuvasivat sekä esiintymislavaa että haastattelupistettä. Lisäksi verkkotapahtuman laatua nostettiin kilpailutilanteissa juontajilla ja asiantuntijakommentaattoreilla.

Kehonrakennuksessa, jossa kilpailijoiden paremmuus määritellään tuomariston toimesta, on videokuvanlaadun ja striimauksen oltava erittäin korkealaatuista. Tällöin etänä kilpailua seuraavat katsojat pääsevät mukaan tapahtuman tunnelmaan ja voivat tehdä omat arvionsa. Striimaus toteutettiinkin korkealaatuisena HD-kuvanlaatuna.  

Korkean profiilin tapahtuma nostaa myös verkkotapahtuman laatuvaatimuksia sekä käyttökokemuksen että käyttöliittymien brändäyksen osalta. Broadway räätälöi tapahtuman ulkoasun vastaamaan SKL:n brändiä sekä Kehonrakennuksen SM2021 -kisojen tapahtumailmettä käyttäen Icareus videopilven helppoja muokkaustyökaluja.  Tapahtuman käyttöliittymässä tuotiin lisäksi esille sponsorit, jotka saivat näkyvyyttä koko tapahtuman ajan ja tavoittivat omat kohderyhmänsä.

Yhteistyökumppanien ja sponsorien lisäksi SKL halusi ansaita lipunmyynnillä. Icareus Videopilvi tarjoaa integraatiot lukuisiin eri maksuvälittäjiin ja helpot työkalut muuttaa mikä tahansa tapahtuma- tai muu videosisältö maksulliseksi premium -palveluksi. Broadway hyödynsikin VismaPay -maksuvälittäjää ja loi maksullisen e-lipun vaativan tapahtuman parissa minuutissa Icareuksen järjestelmän ansiosta. Tapahtumaan myytiin yli kaksituhatta lippua

Broadway Finlandin toimitusjohtaja Jones Pohjanvuori kommentoi: “Olemme jo useana vuonna toteuttaneet kisojen tapahtumatekniikan. Tänä vuonna otettiin striimaus live-tapahtuman rinnalle jo suunnitteluvaiheessa. Kun rajoitukset sitten kiristyivät, oli meillä ratkaisu jo valmiina tapahtuman toteuttamiseksi. Icareuksen henkilöstön avulla saimme nopeasti käyttöön maksumuurin videopilvipalveluun ja pystyimme tarjoamaan asiakkaallemme lipunmyynnin muun palvelun ohessa. Tapahtuman tallenne jäi katsottavaksi palveluun ja sai kiitosta sekä nettiyleisöltä että urheilijoilta, jotka pääsivät nyt näppärästi katsomaan omaa suoritustaan. ”

 

Broadway Finland ja Kehonrakennuksen SM2021

Icareus palvelut ja yritykset:

Icareus tapahtuma- ja webinaari -ratkaisu on edullinen ja nopeasti käyttöönotettava videopilvipalvelu, jonka avulla organisaation tapahtuma-, viestintä-, markkinointi-, koulutus- tai muut osastot voivat hyödyntää videoita jokapäiväisessä toiminnassaan.

Icareus tapahtuma- ja webinaari videopilven ansiosta virtuaalisten tapahtumien järjestäminen onnistuu eri medioihin ja päätelaitteisiin jopa maailmanlaajuisesti ilman teknistä osaamista tai suuria investointeja ja aina yrityksen tai organisaation haluaman brändin ja yritysilmeen näköisenä ilman mainoksia.

Helppokäyttöisen web -käyttöliittymän kautta kuka tahansa voi luoda, kustomoida, brändätä, hallita, jaella ja analysoida webinar tapahtumia nopeasti ja tehokkaasti. Icareus Tapahtuma ja Webinar -ratkaisu on osa Icareus Suite videopilviä.

Lue lisää: https://icareus.fi/suite-videopilvi/webinar-ja-webcasting/

Icareus Suite on videopilvi, jonka ratkaisujen avulla niin yritykset, julkiset toimijat kuin muutkin organisaatiot voivat tehostaa omaa sisäistä ja ulkoista viestintäänsä, markkinointia, myyntiä sekä koulutusta. Palvelun avulla organisaatiot voivat hallita ja jaella videosisältöjään tietoturvallisesti kaikissa päätelaitteissa. Icareus Suite on Euroopan monipuolisin online videopalvelu, jota käyttävät niin TV-kanavat, operaattorit, yritykset, julkiset organisaatiot, kuin mikroyrityksetkin. Icareus Suite tarjoaa lukuisia ominaisuuksia kuten Live streaming -lähetykset, Video-on-demand suoratoistopalvelut, räätälöitävät videoportaalit, Webinar -tapahtumat, Sosiaalisen Median integraatiot, tilaajahallinnan, mainosten hallinnan, maksumuurit ja kätevän mobiilisovelluksen videoiden lataamiseen kännykästä palveluun.

Lue lisää:  https://icareus.fi/icareus-suite-videopilvi/

Broadway Finland on ollut tapahtumatekniikan asiantuntija jo 25 vuoden ajan! Broadway tuottaa tapahtumia, jotka vastaavat asiakkaiden toiveita. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Aalto -Yliopisto, Keskuskauppakamari, Helsingin Yliopisto, Vantaan kaupunki, Fullsteam Agency, SAK, EK, FCG ja Helsingin kaupunki. Lue lisää: https://www.broadway.fi/ 

Suomen Kehonrakennusliitto ry (SKL).Liitto on perustettu vuonna 1971. Aluksi liitto kantoi nimeä Suomen kehonrakennus- ja voimannostoliitto. Vuonna 1977 nimi muuttui nykyiseen muotoonsa, Suomen Kehonrakennusliitto ry. Yhdistyksen tarkoituksena on kehonrakennuksen eteenpäin vieminen Suomessa ja valmennustiedon edistäminen. Yhdistys valvoo, että sääntöjä noudatetaan ja se lähettää kilpailijoita kansainvälisiin kilpailuihin. Lue lisää: https://www.suomenkehonrakennusliitto.fi/

Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu, kasvava ja voitollinen suomalainen videopilvipalveluihin erikoistunut yritys. Myynnistämme noin 60% tulee Suomen rajojen ulkopuolelta ja asiakkaita meille on kertynyt vuosien varrella noin 60:stä maasta, niin Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta kuin myös Etelä- ja Pohjois-Amerikasta.

Suomessa Icareuksen päätuote on räätälöitävä Icareus Suite videopilvipalvelu joka tarjoaa kaikille yrityksille ja muille organisaatiolle mahdollisuuden julkaista ammattimainen Internet -videopalvelu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön viestintään, markkinointiin, koulutukseen tai muihin palveluihin, kaikkiin päätelaitteisiin helposti ja edullisesti pilvestä. Lue lisää: https://www.icareus.fi

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad

Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta

Tähän uutiseen liittyviä materiaaleja:

Lataukset ja materiaalit

Tässä blogiin liittyvät lisätiedot ja materiaalit ladattavaksi:

Icareus Tapahtuma ja Webinar -presentaatio

Lisätietoa palvelusta ja sen monista käyttökohteista

Icareus Tapahtuma- ja Webinar -ratkaisu

Lue lisää Online ja Hybridi Live-tapahtumiin ja webinaareihin tarkoitetusta, täysin yrityksesi näköisestä ratkaisusta verkkosivuiltamme

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!