Icareus ja Let’s Virtual toivat suositut Lavis -ryhmäliikuntatunnit maksulliseksi Live-palveluksi

, , ,
Lavis maksullinen video tapahtuma

Helsinki, 23.04.2020, Icareus ja yhteistyökumppani Let’s Virtual ovat julkaisseet uuden maksullisen LAVIS-TV -ryhmäliikunnan onlinevideopalvelun. Palvelun kautta tuhannet harrastajat pääsevät osallistumaan tunneille ja harrastamaan liikuntaa kotoaan käsin.  

Koronaviruspandemia kolhi suomalaista liikuntapalveluiden kenttää, kun ryhmäliikunta ja erilaiset ryhmätapaamiset kiellettiin ja ihmiset jäivät koteihinsa. Tämän koki myös LAVIS-ryhmäliikuntatunteja vetävä ja ohjaajia ympäri Suomea kouluttava Lavis-Lavatanssijumppa Oy. Yrityksen oli nopeasti saatava ratkaisu palvella harrastajiaan, mutta samalla myös kaupallistettava sisältönsä. Palvelun lähtökohtana oli korvata menetettyjä ryhmäliikuntatuloja ja saada uusi palvelu tuomaan uutta kasvua yritykseen.

LAVIS yhdistää lavatanssin parhaat palat ryhmäliikuntatunteihin. Tunneilla liikutaan ilman paria lavatansseista tutuilla askelilla muun muassa humpan, valssin, jenkan, foxtrotin, rockin, jiven, cha-cha-chan ja samban tahtiin. Koulutettuja ohjaajia on yli neljäsataa yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla ja intohimoisia tanssia ja liikuntaa rakastavia harrastajia on Suomessa tuhansia.

Laviksen toimitusjohtaja, Sirkku Pusa, kertoo: ”Koronaviruspandemia iski yhtä dramaattisesti meihin kuten varmaan kaikkiin muihinkin liikuntapalveluiden tarjoajiin. Onneksi olimme olleet yhteydessä Let’s Virtualiin jo aikaisemmin ja keskustelleet oman kanavan pystyttämisestä -> yhteistyöstä. Tämän vuoksi LAVIS-TV oli mahdollista suunnitella ja toteuttaa nopealla aikataululla tässä poikkeustilanteessa.  Olemme saaneet paljon positiivista palautetta tästä palvelusta ja se on monelle ollut henkireikä tässä tilanteessa kun harrastustoiminta on tauolla joka paikassa”.

Palvelun näkökulmasta Lavis -harrastusta varten tarvittiin luotettava Icareus Suite pilvipohjaisen videopalvelu, jonka käyttöliittymä oli helposti räätälöitävissä vastaamaan Laviksen brändiä ja tarpeita. Käyttöliittymän tuli olla myös responsiivinen, jotta videoita ja sisältöjä pystyy katsomaan kaikilla eri selainpohjaisilla päätelaitteilla, kuten tietokoneella, kännykällä ja tableteilla.

Palvelun kaupallistamiseksi otettiin käyttöön:

  • Icareus Suiten käyttäjän rekisteröinti sekä tilaajanhallinta
  • Sisällönpaketointi-moduulit sekä Suiten voucher -maksamisen
  • Bamboran -maksupalvelut, jotka tukevat credit / debit -korttimaksuja, verkkopankkeja ja laskutusta sekä kertamaksuja että kuukausittaisia tilausmaksuja.

Lisäksi koko käyttöliittymän tuli olla upotettavissa osaksi Laviksen -kotisivua, jotta käyttäjät tuntevat käyttävänsä Laviksen palvelua. Näiden kaikkien kombinaationa syntyi Laviksen näköinen Lavis-TV. Palvelu lanseerattiin kaikille ilmaisella kahdenviikon jaksolla, jonka jälkeen se muutettiin maksulliseksi.

Tero Hiltunen, Let’s Virtual Oy:stä kommentoi: ”Olemme tehneet yhteistyötä Icareuksen kanssa aikaisemmin ja tiesimme, että heiltä löytyy nopeutta, joustavuutta ja kokemusta toteuttaa uusi maksullinen videopalvelu, jopa päivien varoitusajalla. Se mikä meille palvelun operaattorina on myös tärkeää, on nopea ja osaava kommunikaatio meidän, teknologian ja sisältötoimijan välillä – ja sitä se on ollut. Kun kaikki toimii, niin sen näkee myös kaupallisesti liikevaihdossa ja tuloksessa.

 

Icareuksen toimitusjohtaja Toni Leiponen kommentoi toimitusta: “Lavis oli minulle ennalta tuntematon liikuntaharrastus, mutta on ollut hienoa tutustua tähän lajiin, löytää laaja ja intohimoinen harrastajapiiri sen ympäriltä ja olla rakentamassa uutta videopalvelua heidän tarpeisiinsa”.

Julkaistun Lavis-TV:n lisäksi Let’s Virtual on yhteistyössä Icareuksen kanssa julkaisemassa lähiaikoina uusia palveluita muiden liikunta- ja sisältöpalvelutarjoajien kanssa.

Icareus Suite on videopilvipalvelu (Online Video and TV platform, OVTP), jonka avulla niin yritykset kuin muut sisällönomistajat voivat hallita ja jaella videosisältöjään kaikissa päätelaitteissa. Icareus Suite on Euroopan monipuolisin Online videopalvelu, jota käyttävät niin TV-kanavat, operaattorit, yritykset, julkiset organisaatiot, kuin mikroyrityksetkin. Icareus Suite tarjoaa lukuisia valinnaisia ominaisuuksia kuten Live streaming -lähetykset, Video-on-demand suoratoistopalvelut, räätälöitävät videoportaalit, Webinar -tapahtumat, Sosiaalisen Median hyödyntäminen Simulcast lähetyksillä, keskitetyllä videoiden jakamisella, tilaajahallinnan, omien mainosten hallinnan, maksumuuri ja kätevä mobiilisovellus videoiden lataamiseen kännykästä palveluun.

Icareus Suitea hyödyntäen Icareus tarjoaa myös kaikille yrityksille ja julkisille organisaatioille valmista, mutta yrityksen mukaan brändättävää, tietoturvallista ja helppokäyttöistä Icareus Enterprise Video -palvelua.

Lue lisää:  https://icareus.fi/icareus-suite-videopilvi/ ja http://icareus.fi/icareus-enterprise-video/

Let’s Virtual Oy on suomalainen start-up yritys, joka edesauttaa yritysasiakkaiden työntekijöiden työhyvinvointia sekä vanhusten ja seniori -kansalaisten vireyttä ja elämänlaatua liikunnallisten videopalveluiden avulla. Let’s Virtual toimii tällä hetkellä Suomessa, mutta tähtää tulevana vuotena avaamaan liiketoimintaa myös ulkomailla. Yrityksen omistajia ovat VLMedia Oy sekä yksityishenkilöitä. Lisätietoja: http://www.letsvirtual.com/  

Lavis-Lavatanssijumppa Oy on suomalainen liikuntapalveluita tarjoava yritys. Vuonna 2014 yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Sirkku Pusa ja yhtiökumppani Johanna Partanen kehittivät yhdessä suuren suosion saaneen LAVIS-lavatanssijumpan, joka yhdistää tanssin parhaat palat ryhmäliikuntatunteihin. Tunneilla tanssitaan ilman paria lavatansseista tuttujen askelien tahtiin. Koulutettuja ohjaajia on satakunta yli kuudellakymmenellä paikkakunnalla. ”Lavis” rekisteröity tavaramerkki. Lisätietoja: https://www.lavis.fi

Icareus Oy on vuonna 2001 perustettu, kasvava ja voitollinen suomalainen ohjelmistoyritys. Myynnistämme noin 60 % tulee Suomen rajojen ulkopuolelta ja kansainvälisesti pääasiakkaitamme ovat videoalan ammattilaiset kuten TV-kanavat, TV-operaattorit ja mediatalot. Asiakkaita meille on kertynyt vuosien varrella noin 50:stä maasta, niin Aasiasta, Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta kuin myös Etelä- ja Pohjois-Amerikasta.

Suomessa Icareuksen päätuote on räätälöitävä Icareus Suite videopilvipalvelualusta sekä siihen pohjautuva Icareus Enterprise Video -ratkaisu, joka tarjoaa kaikille yrityksille ja muille organisaatiolle mahdollisuuden julkaista ammattimainen Internet -videopalvelu joko sisäiseen tai ulkoiseen käyttöön, viestintään, markkinointiin, koulutukseen tai muihin palveluihin, kaikkiin päätelaitteisiin helposti ja edullisesti pilvestä. Lisätietoja: https://www.icareus.fi

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jessica Glad

Markkinointi ja viestintä
Icareus Oy
Sähköpostil: jessica.glad[at]icareus.com
Puhelin: +358 (0)9 2289 0801

Seuraa Icareusta:

Tähän blogiin liittyviä materiaaleja

Lataukset ja materiaalit

Tässä blogiin liittyvät lisätiedot ja materiaalit ladattavaksi:

Icareus Enterprise Video -presentaatio

Lisätietoa palvelusta ja sen monista käyttökohteista

Icareus Enterprise Video -palvelu

Lue lisää palvelusta ja ratkaisuistamme verkkosivuiltamme.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!